2009 Kasm Anneleri

tutmıcam yaren yaa aslında ein diildim tutmak gerekiyomu diye ama normalde bile bebiş için aç kalmamız gerekiyo ya şimdi zararlı olursa diye tutmayım diyorum
onun yerine para verip artık sonra da kazasını tıtayım diyorum sen ne düşünüyosun

bedne tutmucam ramazanda oruc..günler cok uzun dayanmaya dayanirim ama cok zor olur ve bebegim saglikli beslenemez...gidayi bir yana susuzluk zor olur..en iyisi tutmamak..pesten tutariz ben gecen yil da yarisini tutamamisim hastaydim..pesten tuttum daha da raat oldu

tutmayı çok istiyorum emme tutamıyacam sanırım normalde açıkıyorum sonradan tutarım inşallh eşimde sonradan tutacağın için para vermeye gerek yok diyor bende bir araştıracam ğere para verirsek sonradan tutmamız gerekiyor mu düşünsene kışın kısmet olursa bebişleri emziriyor olacaz ve yaza aksayacak yazında çok zor olacak ve yine ramazan ayı olacak yani 1 sene üstünden geceçek

pesten ne demek anlamadım

evet oto koltuğuda alacam. irem bebede gördüm 385 dedi peşin 330 veriyorlar evet sürerken rahattı ve kolayca kapanıyordu bagajada sıgıyor.7 kg ve çift yönlü ama kararsızım

aldıklarını güle güle kullan şekerim anacım ben bi cimri çıktım bi cimri çıktım benim kız yandı walla kaydirigubbakcemile3 10liralık elbiseleri bile pahalı diye almadım kaydirigubbakcemile3 yaa bide seneye yazın olur mu olmaz endişesi warr o yüzdende tereddüt ettim
alllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooo ben burdayım
yerimseniben yerimseniben yerimseniben
hoşgeldin canım annende gelmiş ohh gözün aydınn opuyorumnanaktan hadi anangile selam söylee kaydirigubbakcemile3
bir şey soracam ya ramazan ayında ne yapmayı düşünüyorsunuz kartanem tutacan mı
doktorum izin werirse ben bi iki gün deniyicem dayanabilirsem tutucam

tubik nan ben topladım hepsini aklımda kaldı soru işareti olmazsa deyüü emme olur heralde yaa
ya olsun yaaa
destnacım hoşgeldin kardeşin ne alemde canım??
sen napcan ramazanda

arii ben seçtim oto koltuğunu chicconun 0-18 kg olanından alcaz
bebek arabasını almıcam şimdiden ya kullancamız zaman gider alırız

destna ramazan ayı ile ilgili ne düşünüyon benim yazdılarımı okusana sen ne düşünüyton canım hoş geldin tubiş anam bizler çalışmıyoruz mecburiyetten ince eleyip sık dokuyacaz

tubik nan ben topladım hepsini aklımda kaldı soru işareti olmazsa deyüü emme olur heralde yaa
ya olsun yaaa
destnacım hoşgeldin kardeşin ne alemde canım??
sen napcan ramazanda

saol canım hoşbulduk demin konuştum izmitteler az kaldı istanbula ulaşmaya nasipse yarın doktorla randevusu var bakalım ameliyat günü falan belirlenicek dua edin :Saruboceq:

bende tutabildiğim kadar tutucam inşş

şu var para verirsek sonradan yeniden tutmamız gerekiyor mu

canım o para durumu asla tutamıycak olan için mesela şeker hastası tutamaz o parasını verir tansiyon hastası öylee ama biz hamileyiz eğer gebelikte tutamazsak ilerde kaza edicez anladınmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…