2009 Kasm Anneleri

annemler gitmişler bilem şimdi teyzemldelermiş hayırlısıyla şu ameliyatıda bi atlatsak sağlıklaa

saol canım hoşbulduk demin konuştum izmitteler az kaldı istanbula ulaşmaya nasipse yarın doktorla randevusu var bakalım ameliyat günü falan belirlenicek dua edin :Saruboceq:

bende tutabildiğim kadar tutucam inşş

evet eşimde öyle söyledi yine sanad bir sorayım dedim rabbim yardım eder inşallh ilk tutacam bakarım eğer tutabilirsem bir gün tutar bir gün tutmam

pesten ne demek anlamadım
ramazanin pesinden sekercigim
gecen yil mecburiyetten öyle yapmistim bu yilda hamileyken tutmucam oruc..zatn kocam kesin bir dille karsi hamileyken tutmaya
selam kızlar nasılsınız bakalım yarın randevu alabilirsem doktora gidicem çok özledim oğlumuu

iyiyz sekerim sen nasilsin..kardesinin rahatsizligi ne durumda

evet oto koltuğuda alacam. irem bebede gördüm 385 dedi peşin 330 veriyorlar evet sürerken rahattı ve kolayca kapanıyordu bagajada sıgıyor.7 kg ve çift yönlü ama kararsızım
bence hos duruyodu kullanmadan sadece görünüsüne yorum yapabilirim....
cift yönlü olmasida iyymis ama oto koltugu basta icine monte edilenlerden degil bu model galiba

ben geldim herkesii kaçırdım heralde yassanızaa kızlarr en son bebişimi ayrıntılı ultrasonda görmüştüm 1 kilo olmuşmudur çok heyecanlıyımm

annemler gitmişler bilem şimdi teyzemldelermiş hayırlısıyla şu ameliyatıda bi atlatsak sağlıklaa
inş. heşey iyi gider canımmm
ben geldim herkesii kaçırdım heralde yassanızaa kızlarr en son bebişimi ayrıntılı ultrasonda görmüştüm 1 kilo olmuşmudur çok heyecanlıyımm
ooyy ne güzel görcen bebişi 900 gr falan olabilir
ya alışverişe falan gidince peki

ya ne bilim ilk zamanlar nasıl olur oto koltuğu kesin alcaz da taşımayı ilk başta ana kucağı gibi şeylerle yaparız diye düşündüm

ooohh ebişim gelmiiş
ebiş naan sen mothercaredaki o battaniye gibi tulumları gördünmü gıı
manyak güzellerdi yaa yumuşacuk ama çook pahallııı
bi de çok datlu patikler vard yalnız onnar da çok pahalıydı yaa

aaahh ahhh
görmesmiyim gördüm gördümm emme çok pahalu nan samanpazarına da bi bakiim aynıları vardır heralde yoksa alırım artık çok beğendiğim 1-2 parçayı napiimma.s

inşş ayy çok heyecanlandımm kıss sankii ilk kez doktora gidicekmişim gibii

burda daa bi mağaza var kızlar oto koltuğu pset diyolar 28 ytll gayetde güzell ben yanlış anladım falan sandımm bi daha sordum geçende bime gelmişt
39 ytlyee hala daha var ama doğuncamı alsam diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…