bence al güselim ben bimden fön yemek takımı ketıl aldım hepsi de ilk günkü gibi çalışıyo tıkır tıkır
hııııı o hesap yaaniii delüüü aha hep gitmiş 6-9 almış nan manyakk karı seneye daa güselleri çıkarrr kaybolmuyolar ya sen 0-6 arası alsana dimiii
vay anam nasıl kedi gibi yapılıyo bu herifler kardeşş annatsana
annemler gitmişler bilem şimdi teyzemldelermiş hayırlısıyla şu ameliyatıda bi atlatsak sağlıklaa
cicimm bişileri de eksik bırak gııı onu da ben alam yani demii
belli zaten bacımm baksana herkes teker teker düşiyyy yoosam pazar akşamı pek gelen olmasdı.
bend dedim aynisini seneye neler cikar diyer ama seneye yaz basini düsünerek almis...ucuza kapatmis pinti karuuuhııııı o hesap yaaniii delüüü aha hep gitmiş 6-9 almış nan manyakk karı seneye daa güselleri çıkarrr kaybolmuyolar ya sen 0-6 arası alsana dimiii
hee ne mahrum sorma ikide bir ariyo mac ne durumda diye...sanki onu ne ilgilerndiyosa onun takimlari degilki-tatlicadiarzu-yazık kız marum kaldı demek maçtan
benimde çaycıyı bimden almıştım çok güzel bakalımm şimdilik almama kararı aldım amma bakalım günler ne gösterir
benimkide dün geceden bu yana balık tutma derdindee erzuruma gitmişler taaa sinirlendim bağırdım çağırdım onaa telefondaa gıcık yaaa
kızkardeşimle gittik sahilde yürüdük baya marketlere gittik bbek bakım setlerii var çok güzel çanta içindee salak gibi almayı unuttum bi dahaki sefere inşş
kaydirigubbakcemile3 he nan dooru diyon da benimki zaten maşallah iyidir şimci daha da iyi oldu naapçanı şaşırıyooula herüfünü televizytonun karşına koy maçı aç kedi olular denemesi bedava
yok nan artmıyo o kadarkızııııımmm seneye 50 liramı verek gıı el kaa şeylere 15e 20ye hallettik işte :jeyyar:
ayy evet ya ben de olsam sinir olurum heralde ama olsun sende başını dinnemişindir birassbenimde çaycıyı bimden almıştım çok güzel bakalımm şimdilik almama kararı aldım amma bakalım günler ne gösterir
benimkide dün geceden bu yana balık tutma derdindee erzuruma gitmişler taaa sinirlendim bağırdım çağırdım onaa telefondaa gıcık yaaa
kızkardeşimle gittik sahilde yürüdük baya marketlere gittik bbek bakım setlerii var çok güzel çanta içindee salak gibi almayı unuttum bi dahaki sefere inşş
inşş ayy çok heyecanlandımm kıss sankii ilk kez doktora gidicekmişim gibii
burda daa bi mağaza var kızlar oto koltuğu pset diyolar 28 ytll gayetde güzell ben yanlış anladım falan sandımm bi daha sordum geçende bime gelmişt
39 ytlyee hala daha var ama doğuncamı alsam diyorumm
bend dedim aynisini seneye neler cikar diyer ama seneye yaz basini düsünerek almis...ucuza kapatmis pinti karuuu
hee ne mahrum sorma ikide bir ariyo mac ne durumda diye...sanki onu ne ilgilerndiyosa onun takimlari degilki-tatlicadiarzu-
anamm bana da al nann ne var setin içinde bacım bi söle bakiim?yaa ben de acityde 40a gördüğüm chicconun içi dolu setini bugün ankamallde 60a gördüm
bi daa gidine acityden allcam sanırım içinde aynı şeyler vardır
benim herüfte maç izliyooo :lepi:
anamm bana da al nann ne var setin içinde bacım bi söle bakiim?
kaydirigubbakcemile3 he nan dooru diyon da benimki zaten maşallah iyidir şimci daha da iyi oldu naapçanı şaşırıyoo
yok nan artmıyo o kadar
ayy evet ya ben de olsam sinir olurum heralde ama olsun sende başını dinnemişindir birass
ben bim den aldım jhonsons baby nin bebe setini 17 tl ye
aklımdan geçmedi değil nan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
güzel günlerde giydir sekerim...insallah bebegin de senin planlarin dogrultusunda gelisir..bazen zayif yada sisman oluyolar evdeki hesap senin harcagin parayla kaliokaydirigubbakcemile3:jeyyar: :jeyyar:
öle kızııımm kış sonunda da kışları alcaz iştee içimde de kalmıyo hemm ben zaten kendime de hep sezon sonunda alırım nan
bu erkekler böle anam bizim tvde sürekli maç açık ntvspor gerizekalu kanalında ne idüğü belirsiz takımları izleyip duruyoz -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
hosgeldin ggiiiiissssslm canlarım
herkes de buralardaymış bugün
bizde denizümüze gittik geldik
üstüne pazara çıktık anca rahatladım valla
sizler ne ettünüz bakem
yaa ben de acityde 40a gördüğüm chicconun içi dolu setini bugün ankamallde 60a gördüm
bi daa gidine acityden allcam sanırım içinde aynı şeyler vardır
canım Rabbim yardımcısı olsun şifa ihsan etsin inşallah tez zamandaa dualarımız sizinle :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?