çatlak bu yaa heç de üşenmiyoo lülülülülülükartanem merak ettim gı ölçem gelem
ama kısa görünmüyonda ondan dedüydüm
benim bebişiminde biberon seti ayakabı ve bir kaç kıyafet daha alsam yeter.birde bez aldım 3-6 büyük mü olur daha alacam tabi birde bebe yağı pişik kremi almayacam işe yaramıyor arko alacam çok kişiden duydum işe yarıyormuş sizde alın
kartanem ölçtüm gıkafamçokkarıştı
1.60 mışım ben de heç ölçmemiştim ki
aynıyız desene yaşlandıkça çekiyom herhaldekaydirigubbakcemile3
burda arkoda yok:çok üzgünüm:benim bebişiminde biberon seti ayakabı ve bir kaç kıyafet daha alsam yeter.birde bez aldım 3-6 büyük mü olur daha alacam tabi birde bebe yağı pişik kremi almayacam işe yaramıyor arko alacam çok kişiden duydum işe yarıyormuş sizde alın
tifil karilülülülülülükarazeytin .!.:kartanem ölçtüm gı
1.60 mışım ben de heç ölçmemiştim ki
aynıyız desene yaşlandıkça çekiyom herhalde
çatlak bu yaa heç de üşenmiyoo lülülülülülü
ben daha bez mez almadım üi paker aluruk yeni doğan için daha da almam heryer market zaten
normal şu yağlı arkomu işe yarıyomuş
ceriiin bak şimcik bende hiç uzun kollu body yok, bi de kadife tulum da yok
nedem gıı sen 0-3 ay için olan tulumlardan alcen mi yoksa diek 3-6 aymı alcan
yaa bişe diceem ben bebeme heçç kilot almadıım bi dene hastane çıkışından çıktı atlet olarak zaten çıtçıtlı body giydiririz heralde de şu kilot işi nolcek nan heç de görmedim yenidoğan için kilot
çocumun bissürü kıyafeti olcak ama donu yok kaydirigubbakcemile3
yaa bişe diceem ben bebeme heçç kilot almadıım bi dene hastane çıkışından çıktı atlet olarak zaten çıtçıtlı body giydiririz heralde de şu kilot işi nolcek nan heç de görmedim yenidoğan için kilot
çocumun bissürü kıyafeti olcak ama donu yok kaydirigubbakcemile3
ben 160ım gııı sositososito
ooo hoşgeldin yaa amniyosentez temiz çıktı dimii
manyaak kaydirigubbakcemile3
sen kaç kilo oldun gıı ölçüler herbişe aynıı
burda arkoda yok:çok üzgünüm:
ise yariyomu gercekten bebegede
tifil karilülülülülülü
yedin mi laaa aserdigin meyveleri bak yine hafta ortasi basimizi agtitma sonra:mymeka:
hacı şimdi bi hastane çıkışı muabbeti var zati onun yanı sıra 2 tane 0-3 ay uzun kollu çıtçıtlı bady alazaam 2 tanede kadife tulum yine 0-3 ay o kaa yeter heral ya 40 ı çıkınca zati giymiyler onnarı nan gerisini dayarıs 3-6 aya büyük almakta fayda var bence
hee doğru diiyon 2 tane 0-3 ay çıtçıtlı, 2 tane 0-3 kadife tulum 3-6 aydan da 2 tulum, 5 tane falan da çıtçıtlı body mi alsakküühacı şimdi bi hastane çıkışı muabbeti var zati onun yanı sıra 2 tane 0-3 ay uzun kollu çıtçıtlı bady alazaam 2 tanede kadife tulum yine 0-3 ay o kaa yeter heral ya 40 ı çıkınca zati giymiyler onnarı nan gerisini dayarıs 3-6 aya büyük almakta fayda var bence
benimkinin zaten heç bişeyi yokta aldığımda da don almicam ya çıtçıtlı bady neyine yetmiy gızımmm delikafadulden ecük bbüyüsün işallah yazın elbise giydirces ya işallah o zaman elbiselerin altından renkli renkli donnar giydirürürkkk alkisalkisalkis
zeytüüünn gıı o havuzlu handa gittiğin yer bebe çeyiz sarayı demi
sağol canımm inş. hepimizin bebişleri güzel elbiselerini tulumlarını giycekkiçim geçti valla ne güzel elbise onlar iyi günlerde giysin
donu napican lan hastane cikislarina koyuyolar bitane ama gereksiz bence
zaten citcitli badi giyiyolar 1 yasina kadar sonra alirsin donlarini..ama hazir indirim varken onlarida alayim atayim diyosan ayri meselekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?