2009 Kasm Anneleri

kartanem merak ettim gı ölçem gelem
ama kısa görünmüyonda ondan dedüydüm
çatlak bu yaa heç de üşenmiyoo lülülülülülü

ben daha bez mez almadım üi paker aluruk yeni doğan için daha da almam heryer market zaten
normal şu yağlı arkomu işe yarıyomuş

ceriiin bak şimcik bende hiç uzun kollu body yok, bi de kadife tulum da yok
nedem gıı sen 0-3 ay için olan tulumlardan alcen mi yoksa diek 3-6 aymı alcan

kartanem ölçtüm gıkafamçokkarıştı
1.60 mışım ben de heç ölçmemiştim ki
aynıyız desene yaşlandıkça çekiyom herhaldekaydirigubbakcemile3

kartanesi şu listeyi gördün mü kız biraz abartılı ama baya bi kontrol ediyosun en azından yaramayanları çıkartırsın işte liste diyodun ya :)

burda arkoda yok:çok üzgünüm:
ise yariyomu gercekten bebegede
karazeytin .!.:
kartanem ölçtüm gı
1.60 mışım ben de heç ölçmemiştim ki
aynıyız desene yaşlandıkça çekiyom herhalde
tifil karilülülülülülü
yedin mi laaa aserdigin meyveleri bak yine hafta ortasi basimizi agtitma sonra:mymeka:

hacı şimdi bi hastane çıkışı muabbeti var zati onun yanı sıra 2 tane 0-3 ay uzun kollu çıtçıtlı bady alazaam 2 tanede kadife tulum yine 0-3 ay o kaa yeter heral ya 40 ı çıkınca zati giymiyler onnarı nan gerisini dayarıs 3-6 aya büyük almakta fayda var bence

yaa bişe diceem ben bebeme heçç kilot almadıım bi dene hastane çıkışından çıktı atlet olarak zaten çıtçıtlı body giydiririz heralde de şu kilot işi nolcek nan heç de görmedim yenidoğan için kilot
çocumun bissürü kıyafeti olcak ama donu yok kaydirigubbakcemile3

benimkinin zaten heç bişeyi yokta aldığımda da don almicam ya çıtçıtlı bady neyine yetmiy gızımmm delikafadulden ecük bbüyüsün işallah yazın elbise giydirces ya işallah o zaman elbiselerin altından renkli renkli donnar giydirürürkkk alkisalkisalkis

donu napican lan hastane cikislarina koyuyolar bitane ama gereksiz bence
zaten citcitli badi giyiyolar 1 yasina kadar sonra alirsin donlarini..ama hazir indirim varken onlarida alayim atayim diyosan ayri meselekaydirigubbakcemile3

ben 160ım gııı sositososito

ooo hoşgeldin yaa amniyosentez temiz çıktı dimii

evet esas sonuc da temiz cıktı simdi tansiyon seker derdine dustum diyetteyim ödem ve ellerimde uyusma da var ayak numaram şişlikte 37 den 39 a cıktı ayagım genişledikce ayakkabı aldım 5 cift oldu sadece birini giyebiiyorum o da ne kadar gider bilmiyorum:))

manyaak kaydirigubbakcemile3
sen kaç kilo oldun gıı ölçüler herbişe aynıı

ben senden zayıfımdır
çünküm 48 kiloyla hamiş kaldım vay anasına 6 kilo almışım:kedi:
54 kiloyum şekerim
sen kaç kilo aldın

burda arkoda yok:çok üzgünüm:
ise yariyomu gercekten bebegede

tifil karilülülülülülü
yedin mi laaa aserdigin meyveleri bak yine hafta ortasi basimizi agtitma sonra:mymeka:

yimem mi bugün herkes bana seferber oldular topladık hemencicik de orada yedik beraber
bebişimde ondan sonra bi hareketlendi ki sorma
daha da bişey aşermeyim yawww
heç de iyi olmuymuş
ben de niye aşermiyom diyodum
al sana aşerme böle olur rüyalarım agitti minik şeyler vallasositososito

anam hastane çıkışlarını 40 çıkana kadar mı giydircez
ulan o kadar da para istiyorlar minik şeylere
yaa hastane çıkışı 2 takımmı olması gerekiyo acep

elüf yaa o ciciş topicinde geçen gördüm bebişin kırmızı bi takımı vardı o harika nan bide o oyuncak inek varyaaa çok datlu yaaaaaaa benim gibi inek manyaaana yapılmas kızım buuu onun bi benzeri de bende var emme doyamıyom ya çoh seviyom şu inek milletini :roflol:

hee doğru diiyon 2 tane 0-3 ay çıtçıtlı, 2 tane 0-3 kadife tulum 3-6 aydan da 2 tulum, 5 tane falan da çıtçıtlı body mi alsakküü

hee çıtçıtlı body o işi görür demi nan ayy eteklerin altına ne güzel olur nan

zeytüüünn gıı o havuzlu handa gittiğin yer bebe çeyiz sarayı demi

anam ismini bilmiyom şekerim
zattın orayı görünce heycanlandım nereye düştüm ben nan dedim
cennettemiyim isim falan da bakmadım ama bir kaç yere baktık orda
herbiri rekabet ettiğinden kapıdan kapıyorlardı bizi adeta
bence oraya gittiğinde nazını yap alcaksan bile çık geri gel bu da işe yarıyo
kapıdan çıkarken bile istediğin ücrete alabilyon şekerim
alternatif çok çünküsositososito

içim geçti valla ne güzel elbise onlar iyi günlerde giysin
sağol canımm inş. hepimizin bebişleri güzel elbiselerini tulumlarını giycekk
donu napican lan hastane cikislarina koyuyolar bitane ama gereksiz bence
zaten citcitli badi giyiyolar 1 yasina kadar sonra alirsin donlarini..ama hazir indirim varken onlarida alayim atayim diyosan ayri meselekaydirigubbakcemile3

yok nan donun indiriminden nolcak kaydirigubbakcemile3
aa kadına bak çocuğu donsuz bırakmış çıtçıtlı bodyle idare ediyo demesinler diye sordum:roflol:
yoksa bence de çıtçıtlı body gayet efektif

adamım yaa cicişler çohhhhhh datlu naaaaann bak kızın ablak bişi olurda sığmazsa onnarı bana yolla hemi benimki kesin çelimsiz bişi olur :roflol: düz beyaz elbise ve kırmızı tulum bittiğim andır hepsi çok ciciii maşallah gıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…