2009 Kasm Anneleri

ben senden zayıfımdır
çünküm 48 kiloyla hamiş kaldım vay anasına 6 kilo almışım:kedi:
54 kiloyum şekerim
sen kaç kilo aldın

hee zayıfsın ben 54le kaldım 58 oldum
ben 48ken somalililer gibiydim nan :sinifsinif:

hee ben de bayıdım ineğee benim de vaar kocacım almış geçen hediyee

iyi bari yedinde rahatladin valla ban dert olmustu kadin bulamazsa diye...

he kirmizi kadife esofman takimi essek resmi var üstünde....yumos yumos görünce dayanamdim aldim
o inecigi bende cok seviyorum..öyle güzelki boynunda da can var ..kizimin odasi gelsede yerlestirsem oyuncaklarini

hee daha yürümiyceklerde yerlerde ha bire etekten dötleri görüncek yani bi dahaki yaza don önemli bi unsur olcak nan kaydirigubbakcemile3

kartanem ama sanırsam ben seni geçerim doğuma kadar
baksana sen 4 kilo almışsın ben 6 kilo bi altı kilo daha alırım herhal
60 kilo ile bitiririm sanırsam
doğumda 6 kiloyu veririk
6 kiloyuda 6 ayda seneye yazın tığ gibi olacam inşallah

artık olmazsa burdan bakcez kimin bebesi zayıfsa yollarum gari boşa gitmesin kaydirigubbakcemile3 ya da kışın giydirecem çocuğa :roflol:

ay ne irenç yauw ben şimdiden 60 kilo oldummmm 55 len hamiş kalmıştım :sinifsinif:
yauw ben çok zor kilo veriyom nan nası verecem ben bunnarıııı :umursamaz:

hee daha yürümiyceklerde yerlerde ha bire etekten dötleri görüncek yani bi dahaki yaza don önemli bi unsur olcak nan kaydirigubbakcemile3

anaam yirim ben onnarııı
yazın alırız gari kenarları fırfırlı donlardan eteğin altından gözükür bööle sositososito

geçmiş olsun cnm az kaldı sabret gülüm

hee geç dalganı dr. havuzu yasaqqladı nan yoosam dururmuyum

çok geçmiş olsun daha yeni duydum yüce rabbim şifasını werir inşallah :Saruboceq:
kartanesi şu listeyi gördün mü kız biraz abartılı ama baya bi kontrol ediyosun en azından yaramayanları çıkartırsın işte liste diyodun ya :)
şu listeyi bide ben görem yaaa :uhm:
bencede kanka :lepi:
tahmin edebiliyorum zaten mahmutpaşaya gittiğin zaman adamlar kapıda bekliyo yaa abla pardesü mü lazım abla gelinlik mi lazım abla sünnetlik mi lazımm ayyyy adamı çıldırtıyolarr o yüzden orayıda gözümün önüne getirebiliyorumm :roflol:

:roflol::roflol: he naaann orayada hastayım haa ulan ayağım da kot pantolon üstünde çok ta uzun olmayan bi tunik adam yakama yapışıyo abla pardesü var gel deyü lan deyom pardesulu bi halim mi var olumm :roflol: belki imana gelir deyü şansını deniyo adam heral :roflol:
ya o deelde ben pek pazarlık insanı deelim ya malımdır o konuda şöyle yanıma çaça bi tip lazımdı aslında oraya giderkene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…