ben senden zayıfımdır
çünküm 48 kiloyla hamiş kaldım vay anasına 6 kilo almışım:kedi:
54 kiloyum şekerim
sen kaç kilo aldın
elüf yaa o ciciş topicinde geçen gördüm bebişin kırmızı bi takımı vardı o harika nan bide o oyuncak inek varyaaa çok datlu yaaaaaaa benim gibi inek manyaaana yapılmas kızım buuu onun bi benzeri de bende var emme doyamıyom ya çoh seviyom şu inek milletini :roflol:
iyi bari yedinde rahatladin valla ban dert olmustu kadin bulamazsa diye...yimem mi bugün herkes bana seferber oldular topladık hemencicik de orada yedik beraber
bebişimde ondan sonra bi hareketlendi ki sorma
daha da bişey aşermeyim yawww
heç de iyi olmuymuş
ben de niye aşermiyom diyodum
al sana aşerme böle olur rüyalarım agitti minik şeyler vallasositososito
elüf yaa o ciciş topicinde geçen gördüm bebişin kırmızı bi takımı vardı o harika nan bide o oyuncak inek varyaaa çok datlu yaaaaaaa benim gibi inek manyaaana yapılmas kızım buuu onun bi benzeri de bende var emme doyamıyom ya çoh seviyom şu inek milletini :roflol:
hee doğru diiyon 2 tane 0-3 ay çıtçıtlı, 2 tane 0-3 kadife tulum 3-6 aydan da 2 tulum, 5 tane falan da çıtçıtlı body mi alsakküü
hee çıtçıtlı body o işi görür demi nan ayy eteklerin altına ne güzel olur nan
adamım yaa cicişler çohhhhhh datlu naaaaann bak kızın ablak bişi olurda sığmazsa onnarı bana yolla hemi benimki kesin çelimsiz bişi olur :roflol: düz beyaz elbise ve kırmızı tulum bittiğim andır hepsi çok ciciii maşallah gıııııııı
hee daha yürümiyceklerde yerlerde ha bire etekten dötleri görüncek yani bi dahaki yaza don önemli bi unsur olcak nan kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun cnm az kaldı sabret gülümselam annem birmelek
bu ara sorunlarım oldu ayaklarım iyice şişti ellerim uyusuyor tansiyonum yukseliyor ilacım gunde 4 e cıktı gebelik sekeri de cıktı hem tuz hem seker diyetindeyim
su 3 - 4 ayı da gecirsem rahatlayacağım.
bbeiş de iyi sanırım ama tansiyondan dolayı gelişme gerilemesinden korkmuyor değilim 23 haftada 508 gr cıktı detaylı ultrasonda 2 hafta tekrar gel dedi ölçemediğimiz seyleri olçelim biraz buyusun dedi
sizlerde nasıl durumlar?
hee geç dalganı dr. havuzu yasaqqladı nan yoosam dururmuyumeskişehire gelmiş gı deniz oraya gidiverinkaydirigubbakcemile3
havuz durumunuz damı yok sizin
olmadı gelin buraya birlikte gidek anacım napam
yada çoçuğuna havuz aldığında sen de girersin gıkaydirigubbakcemile3
biraz aile olanından alırsınız
artık olmazsa burdan bakcez kimin bebesi zayıfsa yollarum gari boşa gitmesin kaydirigubbakcemile3 ya da kışın giydirecem çocuğa :roflol:
he gıı bi hırka bi kilotlu çorapnan kışlık versiyona çevürürsün artık :roflol:
çok geçmiş olsun daha yeni duydum yüce rabbim şifasını werir inşallah :Saruboceq:saol canım erkek kardeşim 15 yaşında geçirdiği yanlış ameliyatlar sonucu fiziksel engelli oldu maaelesf ve yanlız yürüyemiyor kaslarından ufak bir amaliyatı olucak bu 7 .ameliyatı inşş çok güzel geçicek Allah razı olsun dularınız iiçin
şu listeyi bide ben görem yaaa :uhm:kartanesi şu listeyi gördün mü kız biraz abartılı ama baya bi kontrol ediyosun en azından yaramayanları çıkartırsın işte liste diyodun ya :)
bencede kanka :lepi:hacı şimdi bi hastane çıkışı muabbeti var zati onun yanı sıra 2 tane 0-3 ay uzun kollu çıtçıtlı bady alazaam 2 tanede kadife tulum yine 0-3 ay o kaa yeter heral ya 40 ı çıkınca zati giymiyler onnarı nan gerisini dayarıs 3-6 aya büyük almakta fayda var bence
tahmin edebiliyorum zaten mahmutpaşaya gittiğin zaman adamlar kapıda bekliyo yaa abla pardesü mü lazım abla gelinlik mi lazım abla sünnetlik mi lazımm ayyyy adamı çıldırtıyolarr o yüzden orayıda gözümün önüne getirebiliyorumm :roflol:anam ismini bilmiyom şekerim
zattın orayı görünce heycanlandım nereye düştüm ben nan dedim
cennettemiyim isim falan da bakmadım ama bir kaç yere baktık orda
herbiri rekabet ettiğinden kapıdan kapıyorlardı bizi adeta
bence oraya gittiğinde nazını yap alcaksan bile çık geri gel bu da işe yarıyo
kapıdan çıkarken bile istediğin ücrete alabilyon şekerim
alternatif çok çünküsositososito
ben sana küsüm bi kerem bensiz eminönüne gidiyomuşsun:dilcikar:tuba nan neye sesin çıkmiy olummm
iyi geceler dadlumma.s.kızlar ben kaçeyrum size hayrlı geceler
çok geçmiş olsun daha yeni duydum yüce rabbim şifasını werir inşallah :Saruboceq:
şu listeyi bide ben görem yaaa :uhm:
bencede kanka :lepi:
tahmin edebiliyorum zaten mahmutpaşaya gittiğin zaman adamlar kapıda bekliyo yaa abla pardesü mü lazım abla gelinlik mi lazım abla sünnetlik mi lazımm ayyyy adamı çıldırtıyolarr o yüzden orayıda gözümün önüne getirebiliyorumm :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?