2009 Kasm Anneleri

alttan muane açıtmadımı ben hiç olmadım

alttan muane açıtmadımı ben hiç olmadım

ben başta hep alltan muayene oldum kanamam olduğu için kendini kasmassan acımıyorr başta bir irkiliyosun okadar ben bugün öyle oldum sokarken ultrasn aletinii çığlık attımm doktor da diyo kız sen nasıl doğurcann merak ediyorum bende 1 kilo olmuştur belki diyodum ama maşllahı var neyse canım ben kaçtım görüşürük

maşallah destnacım Allah nazarlardan saklasın topiğin en tombiş bebeği

mureda ne ediyopn kız temizlik yaptım birde toz çıktı uf ya

ne olsun tatlım yaa annem ölee kendine iş arıyo bişede bulamadı bana sarıyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gelceni bilsedim işlenmezdim bende yaptıydım butun işleri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sende yorma çok kend,ni yarem yaav.herşeyi bigünde yapamayızartık biz lmaz:

:teytey::teytey: destnacıım cnm gözün aydın.maşallah oğluşumuzaa kocaman olmuş yaav
bizimkide öyle balık gibi açıp kapatıyodu ağzını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

edacım ben de yeni geldim
ne ediyon bakem
cerin de gelmedi herhal
alışveriş manyağına döndü sanırsam
kamyon tutmuştur belkim

cnm yazdım topicine isim :lepi:
napayım valla annemler var tatlım oturuyoruz birlikte balkonda.
bende çok giremiyorum net zararlıya annem çok kızıyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Cerenimo şimdi bu saatte dr.da olacaktı cnm öle yazmış 8 de randevum diyee.
Ama kamyon mevzusuna katılıyorum bende 4-5 parça sipariş verdimdi kaydirigubbakcemile3

edacım saol canım
bakalım yarışta zeynep mi galip gelcek
gız eşim de bana çok kızıyo aslında haklıda
eskiden bu kadar girmiyodum.kk gireli çok kalıyon nette diye bağa kızıyo
ama öle ya geyik yapacaz diye kalıyoz valla

cerin sabahtan ama alışverişe gitcekti dimi

hee maçı war
artık benden iyi biliyonus heee kaydirigubbakcemile3
bende bugün bebekime patik yapmaya başladım kaydirigubbakcemile3zemuszemus

benim zattın gözlerim bozuk örgüden de pek anamam
çevremiz yapar sanırsam örgü işlerini
olmadı hazır aluruk
şuanda sadece 1 tane patiğim var kızıma ilk hediyeydi hatta başkada yokkkk:1no2:

hee maçı war
artık benden iyi biliyonus heee kaydirigubbakcemile3
bende bugün bebekime patik yapmaya başladım kaydirigubbakcemile3zemuszemus

hee kızz takipteyizz kaydirigubbakcemile3
aaaa dur anneme gösterem o patiğii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence zeynep güzel valla cnm sen karar ver tabii..
ayy evet aslında hakikaten zararlı dr.da dedi çok kalma diye ama can sıkıntısı zeytinim yaa napacağızki başkaa:sinifsinif:

cerin sabah gitti alışverişe akşamda dr.a zemuszemus

benim heriff dün akşam deli oldu
hadi kapat hai kapat iki laf ettirmedii bana:umursamaz: diyo ne buluyonuss bu kadınlarla bu kaa konuşcak kaydirigubbakcemile3 bi bilse neler neler konuşuyoss kaydirigubbakcemile3
cerin sabahtan alışwerişe gitti akşam 8de doktora gidicekti bi saate kadar damlar zemuszemus gelsin bakalım biras haber alalım eminönünde ne war ne yok zemuszemus

benim zattın gözlerim bozuk örgüden de pek anamam
çevremiz yapar sanırsam örgü işlerini
olmadı hazır aluruk
şuanda sadece 1 tane patiğim var kızıma ilk hediyeydi hatta başkada yokkkk:1no2:
bende hafta sonu başlamıştım bi ördüm millet güldi bana dedilerki 10 yaşına gelince anca giyer o kaa büyük kaydirigubbakcemile3 şimdi tekrar başladım bakalım neye benzicek :uhm:
hee kızz takipteyizz kaydirigubbakcemile3
aaaa dur anneme gösterem o patiğii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bulamazsan bulıyım sana patiğin resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…