2009 Kasm Anneleri

nan ne istanbuluu ben ankaradayım kızıııımm gezerken görürsem alırın nan sana
eee o siteden sipariş verilmiyomuu

stokta klmamıs nan aratıom aratıom yok uyuz oldum yaa teyzemlerde arıo bi yandan offf ankaradamızın kazık yeme bak yanında fiyatlarıda yazıo ii pazarlık yap :roflol::roflol::roflol::roflol:

güle güle kullanın canım varda var bakalım uyku setini bi halletsem rahatlıycam herkes arıo dört koldan :)zemuszemus

mercü sekerim..yatagini aldin mi ki ebatlar degisiyo haberin olsun büyük yada küyük alma sonra...
ben buraya dönücem diye 70 e 140 takimlardan aldim...

stokta klmamıs nan aratıom aratıom yok uyuz oldum yaa teyzemlerde arıo bi yandan offf ankaradamızın kazık yeme bak yanında fiyatlarıda yazıo ii pazarlık yap :roflol::roflol::roflol::roflol:

siteyi gezdim en dandik olanlar kalmis stoklarda digerleri bitmis....
millet anlio malin iyisinden..kaydirigubbakcemile3
bide bence böyle internetten ellemeden yumusakligina bakmadan kumas kalitesini secmeden almak dogur degil....fiyatlarda ayrica cok ucuz degil ben chiccodan aldim 100 e hemde en iyisini sectim..bazilarinin yorganlari cok ince oluyo..ebnce sen önce bi carsi pazar gez bulamazsan internete yönel

bende onu diom işte biri bulsada dokunsa nasıl bişe die yaa ben chiccoyada baktım ama ben fırfırlı istemiom hep fırfırlıydı yaa:sinifsinif:

benim baktıklarımın nerdeyse tümü fırfırlıydı mavsi pembesi yeşili hepsi aynı senin aldıgın hangisi görebilirmiyissszemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/291186-kasim-annelerinin-bebeklerine-yaptigi-hazirliklar-26.html

bu canim benim aldigim, yatagi olmadigi icin yan kenarlarini carsafini falan cekmemistim

gördüm ben 50 centle bası beladaydı en son opuyorumnanaktan

cikartmis 50 cent yazisini...ne azimli kadinmis kaydirigubbakcemile3

ha evet görmüştüm güle güle kullanın canım pek şirin ya okadarcok sey eklenioki unutoz neye baktıgımıızı :kedi:

mercü opuyorumnanaktan

herkes bi heves alisveris yapiyo sonra ayni hevesle ekliyo....
cok normal unutmak...
gecen ben eylül annelerinin göbek sayfasina bakiyodum daha 40 sayfa yapmislar,,surda dogumlarina ne kaldi:bbo:
bizim 3 aydan fazla vakit var onlari 5 e katlamis paylasimlarimiz...
paylasimci kisilikleriz nede olsakaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: hemide cok paylasımlıyız yahu sorma gitsin kaydirigubbakcemile2 kociş gelsin dısarı cıkıcam son bi kez uyku seti şansımı burda deniycem bakmadıgım bir mağza var onada bakem hatrı kalmasın :roflol::roflol:

insallah aradigin gibi bisey bulursun...
bende otururken yoruldum cikiyorum hadi kendine oglusuna iyi bak...:1hug:

kızlar doktordan yeni geldim oğlum 1.226 grm olmuş doktor gelişimini çok beğendii sürekli idrara çıktığımı söyleyince tahlil istedii iltihap çıktıı alttan muayene etti rahim açıklığı varmı diyee oda yokmuşş zamanında doğucak inş dedii bebek yutkunuyo ağzınıı bişey yiyomuş gibi çeviriyodu emmme hareketti gibii yanakları tombik tombikktii canım benim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…