2009 Kasm Anneleri

walla canım hastane çıkışı ilk doğduğu günlerde çok kullanışlı oluyor enese 4 paket almıştım ama 2 büyük paket 2 küçük paket onlar hala duruyor yanına 1 paket daha alsam çok çok yeter yani en az 2-3 tane olmalı bence.0-3 ay zaten üzerinde etiketlerde yazar kıyafetlerin.
benimde 1 haftaya yakındır var bu problem haa gecer ha gecer dedim ama dahada kotuye gidiyo özellikle sabahları
sanırım sinir sıkısması
iş yapabilmemi engellemese agrısını umursamıcam iş yapamıyorum
ihmal etme o zaman canım hemen git dr.a
hastane çıkışı set olarak bir tane yeter diğerlerinide tek tek alırsın sanırsam 0-3 ay olarak geçiyor beden olarak geçmez bebişlerde

yaaa beden olarak geçiyorda unuttum ben etikette bedeni yazıyor bide 1-2-3 falan diye sıralama var 1 olanı yeni doğan

bende carsıya cıkınca bi bakıyım
bulursam haber veririm canım

nehriveeerr

ben dolly mavi yi beğendim... yani kuzucuklu olanı...

bu arada ben kaçıyorum kızlar .... iyi akşamlar hepinize

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende kaçar kızlar artık evime gideyim acık uzanayım belim ağrıdı bütün gün otur otur vallaha yaaaa kocaman öptüm hepinizi

canim hepsi cok güzel ama benim koyunlu olan daha bi hosuma gitti
cok fazla mavi olmadigindan beklide...
ben erkek taikimida olsa kiz takimida olsa cok baskin renkler olmasina karsiyim ille arada baska ton olmali..
bu benim fikrim tabiki

bende senin gibi düşünüom ama odam beyaz komple cok renksiz olabilir o sanırsam CADIARZU

bu senlik ozaman Emall Alışveriş Merkezi - BEBEKO 7 PARÇA UYKU SETı (PRESTIJ YEŞıL)

ben aldim kizimin uyku setini ama buda cok tatliymis canim bende odasinin duvarlarini beyaz yapicam ama araya bebek bordürleri oluyo ya ondan gecicez..oda beyaz olunca daha aydinlik oluyo..hem bu isin halisi var ,tülü var, duvar süsleri var derken oda renklenir sen merak etme
hem bisey hada bu gösterdigin linkler "Bu ürün geçici olarak temin edilememektir" diyo nerden bulcan aynilarini

güle güle kullanın canım varda var bakalım uyku setini bi halletsem rahatlıycam herkes arıo dört koldan :)zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…