walla canım hastane çıkışı ilk doğduğu günlerde çok kullanışlı oluyor enese 4 paket almıştım ama 2 büyük paket 2 küçük paket onlar hala duruyor yanına 1 paket daha alsam çok çok yeter yani en az 2-3 tane olmalı bence.0-3 ay zaten üzerinde etiketlerde yazar kıyafetlerin.kızlar ben bişe sormuştum ama kimse cevap vermedi... şimdi sorumu değiştirerek tekrar soruyorum... benim dün baktığım kıyafetlerde hangi ay giyeceği yazmıyordu... 0-3 ay dediğiniz hangi bedene tekabül ediyo... bi de hastane çıkışı dediğimiz takımlardan iki tane mi alacaz yoksa bir takım yeter mi....
ihmal etme o zaman canım hemen git dr.abenimde 1 haftaya yakındır var bu problem haa gecer ha gecer dedim ama dahada kotuye gidiyo özellikle sabahları
sanırım sinir sıkısması
iş yapabilmemi engellemese agrısını umursamıcam iş yapamıyorum
hastane çıkışı set olarak bir tane yeter diğerlerinide tek tek alırsın sanırsam 0-3 ay olarak geçiyor beden olarak geçmez bebişlerde
bende carsıya cıkınca bi bakıyım
bulursam haber veririm canım
koyunluuuu
canım en miniği yani 1 aylık olan 50 cm, 54 cm 0-3 ay sonra 68 geliyo o da 3-6 ay bi de 74 var 6-9 ay
50den hiç almadım ben hastane çıkışı zaten standard galiba doğar doğmaz giycek
54 cm olanlardan 2 tulum 3-5 body 3-5 don alcam, 68 den de o şekilde alabülürüm
nehriveeerr
ben dolly mavi yi beğendim... yani kuzucuklu olanı...
bu arada ben kaçıyorum kızlar .... iyi akşamlar hepinize
nehriveeerr
ben dolly mavi yi beğendim... yani kuzucuklu olanı...
bu arada ben kaçıyorum kızlar .... iyi akşamlar hepinize
bende kaçar kızlar artık evime gideyim acık uzanayım belim ağrıdı bütün gün otur otur vallaha yaaaa kocaman öptüm hepinizi
bende kacıyorum kocisimle yuruyus yapalım bakalım hem doktorumada ugrayayım
bende kaçar kızlar artık evime gideyim acık uzanayım belim ağrıdı bütün gün otur otur vallaha yaaaa kocaman öptüm hepinizi
bende kacıyorum kocisimle yuruyus yapalım bakalım hem doktorumada ugrayayım
bana yardım edin bulursam eğer hangisini sipariş edeyim
1 numara
Emall Alışveriş Merkezi - BEBEKO 7 PARÇA UYKU SETİ (DENISE MAVİ)
2 numara
Emall Alışveriş Merkezi - BEBEKO 7 PARÇA UYKU SETİ (BİBA MAVİ)
3 numara
Emall Alışveriş Merkezi - BEBEKO 7 PARÇA UYKU SETİ (DOLLY MAVİ)
4 numara
Emall Alışveriş Merkezi - BEBEKO 7 PARÇA UYKU SETİ (FOY MAVİ)
canim hepsi cok güzel ama benim koyunlu olan daha bi hosuma gitti
cok fazla mavi olmadigindan beklide...
ben erkek taikimida olsa kiz takimida olsa cok baskin renkler olmasina karsiyim ille arada baska ton olmali..
bu benim fikrim tabiki
bende senin gibi düşünüom ama odam beyaz komple cok renksiz olabilir o sanırsam CADIARZU
bu senlik ozaman Emall Alışveriş Merkezi - BEBEKO 7 PARÇA UYKU SETİ (PRESTIJ YEŞİL)
kız buda çok dadlıymışş
bende senin gibi düşünüom ama odam beyaz komple cok renksiz olabilir o sanırsam CADIARZU
bu senlik ozaman Emall Alışveriş Merkezi - BEBEKO 7 PARÇA UYKU SETı (PRESTIJ YEŞıL)
bu senlik ozaman Emall Alışveriş Merkezi - BEBEKO 7 PARÇA UYKU SETİ (PRESTIJ YEŞİL)
ben aldim kizimin uyku setini ama buda cok tatliymis canim bende odasinin duvarlarini beyaz yapicam ama araya bebek bordürleri oluyo ya ondan gecicez..oda beyaz olunca daha aydinlik oluyo..hem bu isin halisi var ,tülü var, duvar süsleri var derken oda renklenir sen merak etme
nehiiiir yeşilliyi aaaallll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?