2009 Kasm Anneleri

Canımm Meleğimm çok teşekkür ederiz teyzesiii o sizin tatlılığınız opuyorumnanaktan İçim ferah birtanem herşeyin hayırlısı başımıza gelsin hepimizin inşallahhh:Saruboceq:

slm kıslar ben geldim ama pek kimse yok
anam ben yokken millet sabahtan kaynatıyor bu saattede kimsecikler kalmıyor

slm canikoom geç kalıyosun ayol opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3şarj edip gelsinler o zaman:roflol:
benimde işlerle uğraşmaktan pilim bitiyor walla hiç yapmadığım şey kocişimden önce uyuyakalyorum:roflol:

:roflol::roflol: ah yavruum enesi atıyon kocişe sen yatıyon demii :roflol:

slm canikoom geç kalıyosun ayol opuyorumnanaktan

:roflol::roflol: ah yavruum enesi atıyon kocişe sen yatıyon demii :roflol:

ne yapıyın kuzum işlerle uğraşıyorum yemek yapıyorum ancak geldim bugün bide arçelik servisini çağırmıştık o geldi gitti derken bu saat oldusositososito
heee walla öle yapıyorum babası yediriyor uyutuyor sonra beni yatırıyor:roflol:

muredaaaaaaaaaaa nannnn niye sesin çıkmıyor gııııııııııııııhihoyyyt

cnm çıktı yaa iştee naniknanik

anladım canikomm.olsun bu saattede herkes uyuyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya kızlar gıcık oldumm sağlık ocağında 2. aşımı yaptırdım ebe bebeği sorunca kilosunu dedim oo çok olmuş dedi doğumda 4 kiloyu geçer dedii öteki yandan aldığım kilo gayet normal heralde bebek güzel besleniyor annesii dedii

kardeşimde yarın sabah hastaneye yatıcak ameliyat için dualarınızı eksik etmeyinn

benimde çok şükür ewin işi bitti acuk dinleniyim sonra dışarı çıkıcam bakıyım mağazalarda neler war neler yok zemuszemus

Allah kardeşine acil şifalar wersin :Saruboceq:

ne ettiniz hatunlar ben temizligimi bitirdim yemegimizide yedik....cok yoruldum cokkk.....simdi de bu gazla bebegimizin odasini ismarlamaya gidiyoz..gelince resimlerini göstertirim

Dualarımız sizlerle destnam sağlık haberleriyle gel inşl. canım :Saruboceq: Çok fazla takma cnm bu kilo işini ölçümlerde oyanamalar oluyor sen sadece doktorunu dinle herkafadan bir ses çıkar böyle durumlarda opuyorumnanaktan

dualarimiz sizinle canim. Rabbim sifa versin.

bebek tepince olmustur canim. sen daha once dogum yapmis birisin, suyun gelmesi nasil olur anlarsin. devam ederse dr. ara mutlaka.opuyorumnanaktan

canım kardeşine acil şifalar diliyorum
güsel haberlerle dönersiniz inşallah
dularımız onunla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım ya bağana bebişin büyük geldi ama ben normal doktoruma gittiğimde 750 gr dediydi
aynı gün ayrıntılıya girdim 600 gr cık çıktı ben de anlamadım
demekki ölçüm tam yapılamıyo şekerim bir dahakine de bakarsınız

hamile kapri benimkinden. tavsiye ederim, cok rahat.:lepi:

güsel görünüyo
bende sportif severim
bakacam gidince merak ettim
hala hamiş pantalonum yoksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…