canım benım Allahın izniyle bişeycık çıkmazz canım nazlım benım.sen yüreğini ferah tutu arkadaşım olur mu???buarada göbik topiğine girdim anamm maşallahh hepiniz çok güselsiniz haaa...yağmurumuzla çok tatlı duruyosun nazlıcım maşallah
canım benımm güsel haberlerle geliceksınız tabıkıde dualrım sizinleeee:Saruboceq:
ulaaaa itek gitmiş bileeeekaydirigubbakcemile3
ahanda ben de gidiyom ....
ebisce canım iyi akşamlar..a.s.
slm kıslar ben geldim ama pek kimse yok
anam ben yokken millet sabahtan kaynatıyor bu saattede kimsecikler kalmıyor
kaydirigubbakcemile3şarj edip gelsinler o zaman:roflol:
benimde işlerle uğraşmaktan pilim bitiyor walla hiç yapmadığım şey kocişimden önce uyuyakalyorum:roflol:
slm canikoom geç kalıyosun ayol opuyorumnanaktan
:roflol::roflol: ah yavruum enesi atıyon kocişe sen yatıyon demii :roflol:
muredaaaaaaaaaaa nannnn niye sesin çıkmıyor gııııııııııııııhihoyyyt
ne yapıyın kuzum işlerle uğraşıyorum yemek yapıyorum ancak geldim bugün bide arçelik servisini çağırmıştık o geldi gitti derken bu saat oldusositososito
heee walla öle yapıyorum babası yediriyor uyutuyor sonra beni yatırıyor:roflol:
benim kociş gelicek şimdi hazırlanayım boya alamaya gidiceez,itekciim öptüm seni tatlıımm opuyorumnanaktan
ya kızlar gıcık oldumm sağlık ocağında 2. aşımı yaptırdım ebe bebeği sorunca kilosunu dedim oo çok olmuş dedi doğumda 4 kiloyu geçer dedii öteki yandan aldığım kilo gayet normal heralde bebek güzel besleniyor annesii dedii
kardeşimde yarın sabah hastaneye yatıcak ameliyat için dualarınızı eksik etmeyinn
ya kızlar gıcık oldumm sağlık ocağında 2. aşımı yaptırdım ebe bebeği sorunca kilosunu dedim oo çok olmuş dedi doğumda 4 kiloyu geçer dedii öteki yandan aldığım kilo gayet normal heralde bebek güzel besleniyor annesii dedii
kardeşimde yarın sabah hastaneye yatıcak ameliyat için dualarınızı eksik etmeyinn
Tchibo.com.tr || Bir tıkla tüm dünya
bi göz atın fiyatlar da uygun
biz gidecez bakalım stoklar çabuk bitiyo da
carrefourda mağazası var
kızlar çok acil bi cevap virin bağaaa.koktum gene :bbo:
demincek yazı yazrken size.velet gene kudurdu.oturdummu dik sinirleniyo beyfendi.tepikliyo alta doğru.ayaklar alttamı ne.vururken anaaa bi baktım azcık altıma su geldi.çay kaşığı kadar falan.hoppalaaa dedim.bu nerden çıktı.baskıdan tepikleyincemi oldu yaaa.korktum hiç olmamıştı.suyummu geldi yoksam.hüüüüüüü
canım kardeşine acil şifalar diliyorumya kızlar gıcık oldumm sağlık ocağında 2. aşımı yaptırdım ebe bebeği sorunca kilosunu dedim oo çok olmuş dedi doğumda 4 kiloyu geçer dedii öteki yandan aldığım kilo gayet normal heralde bebek güzel besleniyor annesii dedii
hamile kapri benimkinden. tavsiye ederim, cok rahat.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?