2009 Kasm Anneleri

ben çatlak kremi aldım arada bir sürüyorum
sıcakta hiç çekilmioo ertesi günde kaygan oluo vücudum yaaaaaaaaaa
bide çabuk terletio öfff

birisi tchibo nun linkini eklemisti bizim burdada ayni anne bebek haftasi hatta ben bugün dolanirken baktim kizlar hicte öyle resimlerde durdugu gibi ahim sahim seyler degil..bosuna gitmeyin..kumaslarina elledim cok dandik yapilmis..hatta esimle konustuk türkiyedeki en dandik sey buna bin basar diye

elifcim ya ben eklediydim esakmı deyon
boşuna gitmeyim o zaman
ben hamile kaprisini merak ettiydim aslında
heç hamiş pantolun yoğğğğ
ben hamile pantolonunu görmedim canim kalmamisti belki ama bebek icin olanlara baktim onlar güzel degildi.....
eger hamile pantolonu almak istiosan sen istanbuldaydin galiba H&M diy ebi marka var türkiyede üretilio ama almanya ya gelio..cok kaliteli ürünler hemde bizim burda 50 € ya aldigimiz pantolonlar orda cok daha uygun fiyataymis...kullananlardan duydum nette arastir fabrika satis magazasi varmis tr de

ya bi ticker ben yapamadım..fisfisfis

yapsana Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. dan cok basit

elifcim hayırlı olsun bebek odanızz sağlıkla kullanırsınız inşallah çok beğendim
sagol canimopuyorumnanaktan

kızlarrr kartanesi hangi hastaneye gitmiş biliyomusunuz?

sabah özel hastane falan diyodu ama adini yazmadi galiba yada ben kacirmis olabilirim

bu arada funda72 nin suyu gelmisti doktoru aricakti ne oldu biliyonuz mu

diri ficudunu yesinler senin sexi karuu :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…