hee nan sorma valla kaçtım hemen ordaan doğuma moğuma alırlar diyee sırnaşık şeysırnaşık şey
bağane yaaa şincik ekle yerleştirince yine eklersin
ne renk aldın bakem
ben çatlak kremi aldım arada bir sürüyorumkartanem ya ben de bugün jonhsons baby nin vazelini ni aldım
bebekler içinmiş.çok hoşuma gitti şincik onu sürdüm
dönüşümlü kullanacam
vazelin zararlı deyorlar ama hastane öneriyo zattın bunu
nan bebkler pişik olmasın diyede sürüyorlarmış uzun süre nemlendiryor diye aldım
ya bi ticker ben yapamadım..fisfisfis
ben hamile pantolonunu görmedim canim kalmamisti belki ama bebek icin olanlara baktim onlar güzel degildi.....elifcim ya ben eklediydim esakmı deyon
boşuna gitmeyim o zaman
ben hamile kaprisini merak ettiydim aslında
heç hamiş pantolun yoğğğğ
ya bi ticker ben yapamadım..fisfisfis
kızlarrr kartanesi hangi hastaneye gitmiş biliyomusunuz?
sagol canimopuyorumnanaktanelifcim hayırlı olsun bebek odanızz sağlıkla kullanırsınız inşallah çok beğendim
kızlarrr kartanesi hangi hastaneye gitmiş biliyomusunuz?
karakızımmm napıyon tatlışım ağrıların falan yoktur işallah bu sıralar canısı
diri ficudunu yesinler senin sexi karuu :jeyyar:ay ekle ekleee güle güle kullanın aileceekk
ben de cerinin aldıklarına bakıyoduum
bu arada ben de bugün doktora gittim belkim hastanemi değiştiririm düşüncesiyle doktor baya ilgiliydi, bebişim 1050 gr olmuş :sm_cool: çok şükür herşey yolunda karnımın sertliği diri ficudumdan kaynaklanıyomuş :roflol::roflol:
doğum ücretlerini öğrendim 4500 e falan geliyomuş :1shok: sigorta ne kadarını karşılıyo bilmiyom ama hepsini karşılamıcaa kesin dolayısıyla eski hastaneme devam edicem.
hee gı bayındır mı ne diyodu yanılmıyosam angaranın en iyisi falan deyodu
bilmios bayındır felan olmasın :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?