kızlar çok acil bi cevap virin bağaaa.koktum gene :bbo:
demincek yazı yazrken size.velet gene kudurdu.oturdummu dik sinirleniyo beyfendi.tepikliyo alta doğru.ayaklar alttamı ne.vururken anaaa bi baktım azcık altıma su geldi.çay kaşığı kadar falan.hoppalaaa dedim.bu nerden çıktı.baskıdan tepikleyincemi oldu yaaa.korktum hiç olmamıştı.suyummu geldi yoksam.hüüüüüüü
slm kızlar nasılsınızzz.geçmişi okumadan yazayım dedim...
bugün kan tahlılı,idrar tahlılı ve şeker yüklemem vardı.şükür bi problem çıkmadı...3 hafta sonra gidicez doktorumuza..sizler nasılsınızzzzzzzzz
haklısınız valla.ben accuk uzanayım bakim oluyomu gene.doktorumuda arıyım sorayım bulursam tabii.kadın acaip yoğun.ben kaçtım sonra gelirim.öptüm hepiniziii opuyorumnanaktan
bugün kan tahlılı,idrar tahlılı ve şeker yüklemem vardı.şükür bi problem çıkmadı...3 hafta sonra gidicez doktorumuza..sizler nasılsınızzzzzzzzz
kenyaa cım benımde sabahları el parmaklarım uyuşmus olarak kalkıyorum.dr.a soarcaktım bende.ayaklarımda şiş oluo ustune ılk etapta basmakta bıle zorlanıorum.bakalım cumartesı gıdıcem bende.
tamam canım arıyorum şimcik.kaçtım ben haber veririm size.
hosgeldin
gecmiş olsun canım
gülnur hosgeldin canım gecmiş olsun
sağolun canalrım.kenyamm sende yarın tahlıl yaptırcaksın sanırım hadi güsel haberlerle gel canımmm...
funda tatlım istersen bi doktoru ara söyle canım ne olur ne olmazzz
canım benım Allahın izniyle bişeycık çıkmazz canım nazlım benım.sen yüreğini ferah tutu arkadaşım olur mu???buarada göbik topiğine girdim anamm maşallahh hepiniz çok güselsiniz haaa...yağmurumuzla çok tatlı duruyosun nazlıcım maşallahHoşgeldin Meleğimmm gözün aydın canım benim ay bu konuda en tembeliniz ben çıktım bu hafta yapılacak inşallah bir sorun çıkmaz :Saruboceq:
evet canım yarın sabah yaptırıcam tahlil bakalım ne cıkacak inş. sorun cıkmaz
:Saruboceq:
slm kıslar ben geldim ama pek kimse yok
anam ben yokken millet sabahtan kaynatıyor bu saattede kimsecikler kalmıyor
slm kıslar ben geldim ama pek kimse yok
anam ben yokken millet sabahtan kaynatıyor bu saattede kimsecikler kalmıyor
bu saate kadar bütün enerji biitiyooo zemuszemus
canım hoşgeldın nasılsın canım.oğluşun nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?