2009 Kasm Anneleri

o kadar az su gelir mi kız... benim dr bana demişti 1 çay bardağı kadar su gelirse acil bir durum var demektir... bence su değildir yaaa... ama yinede doktorunu ara için rahat etsin canım

haklısınız valla.ben accuk uzanayım bakim oluyomu gene.doktorumuda arıyım sorayım bulursam tabii.kadın acaip yoğun.ben kaçtım sonra gelirim.öptüm hepiniziii opuyorumnanaktan

güle güle... umarım önemli bişe değildir canım...

gözün aydın canım...

kenyaa cım benımde sabahları el parmaklarım uyuşmus olarak kalkıyorum.dr.a soarcaktım bende.ayaklarımda şiş oluo ustune ılk etapta basmakta bıle zorlanıorum.bakalım cumartesı gıdıcem bende.

bende ellerim uyusuyo deyince direk ayaklarıma baktı
ödem varmı diye
şükür bişi yok dedi
ayak sismeside cok sıcaklarda oluyor bende
tuzlu suya sok ayaklarını bide yatıp yukarı kaldır cok iyi geliyor
diğer doktorum tuza dikkat et dedi
bu tahlil yaptırıyor bakalım ne cıkacak

tamam canım arıyorum şimcik.kaçtım ben haber veririm size.

tamam cnm haber ette mera etmeyelim opuyorumnanaktan

geçmiş olsun cnm gözün aydın opuyorumnanaktan

Hoşgeldin Meleğimmm gözün aydın canım benim ay bu konuda en tembeliniz ben çıktım bu hafta yapılacak inşallah bir sorun çıkmaz :Saruboceq:

Hoşgeldin Meleğimmm gözün aydın canım benim ay bu konuda en tembeliniz ben çıktım bu hafta yapılacak inşallah bir sorun çıkmaz :Saruboceq:
canım benım Allahın izniyle bişeycık çıkmazz canım nazlım benım.sen yüreğini ferah tutu arkadaşım olur mu???buarada göbik topiğine girdim anamm maşallahh hepiniz çok güselsiniz haaa...yağmurumuzla çok tatlı duruyosun nazlıcım maşallah
evet canım yarın sabah yaptırıcam tahlil bakalım ne cıkacak inş. sorun cıkmaz
:Saruboceq:

canım benımm güsel haberlerle geliceksınız tabıkıde dualrım sizinleeee:Saruboceq:

slm kıslar ben geldim ama pek kimse yok
anam ben yokken millet sabahtan kaynatıyor bu saattede kimsecikler kalmıyor

Aman hepsine bayıldım canlarım yaaaaaa, süper valla bebişleriniz saglıkla giysinler insallah bende bari bişiycik alamıyom örülenleri ekleyeyim, daha onlarıda görmedim banada sadece resimleri geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…