2009 Kasm Anneleri

1 ay sora kalan var nie sordun kuşumm?
ya bizim bi tanıdık vardıda inanmadım ben ona o yüsden yaşıda var baya
menapoza girceksin demişte dr kendiliğinden hamile kalıp çocuk düşürmüş şimdi yine hamileymiş sanırım ama 25 gün önce felan düşürdü

ay kıslar bişey sorucam çocuk düşüren biri
en az ne kadar zaman sonra hamile kalabilir

hemen kalabülürr
düşükten sonra doktorlar en az 3 ay korunun diyolar ama ben düşükten sonra sadece 1 kere regl oldumm sonra hamile olduğumu öğrendim

nan cerin bugün olıvyuma gittim
kanzda indirim war herşey %50 indirimli
bide olıvyumun karşısında wenice war ordada &70 indirim war
weniceye herkes mutlaka uğrasın ben bi tane tişort aldım 3,90 tl
bizim herife gösterdim fiyatını söledim alsaydınya 15-20 tane dedi kaydirigubbakcemile3

hemen kalabülürr
düşükten sonra doktorlar en az 3 ay korunun diyolar ama ben düşükten sonra sadece 1 kere regl oldumm sonra hamile olduğumu öğrendim
ya bide çocuk düşürdüğünden haberi olmamış doktor söliş 1 hafta sonra siz çocuk düşürmüşünüz die yıldırda tedavi oluo tüp bebek
acaba diorum hamile kalamıorum die böle kendinmi avutuo ne biliym yaaa
inşallah bir an önce bebeği olur

ay ne güsel yaaa burda öle mağazalar yok
bol bol otel var anacım

ilginççCADIARZU
ama tadaviyi bıraktıktan sonra kendiliğinden hamile kalan çok insan war oda ölee olabilir inşallahta öledir

mutlaka uğraaaaa delikafadulden

ya ben gittiğimde bebik ürünlerinden bişi kalmamıştı kız için öle harika şeyler yoktu yane ben yeğenime falan almıştım ordan bişiler yiwrım

ya ben gittiğimde bebik ürünlerinden bişi kalmamıştı kız için öle harika şeyler yoktu yane ben yeğenime falan almıştım ordan bişiler yiwrım

bebk için yoktu ben yaza giymek için bi tane tişort bulabildim ama çok dadluuopuyorumnanaktan
bayaa olmuş indirime gireli herşey bitmiş yanii

merhaba arkadaşlar ... bende 24+2 günlük anne adayıyım.. aranıza yeni katıldım .. hamilelik ve bebekleriniz umarım iyidir.. hayırlı ,sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…