1 ay sora kalan var nie sordun kuşumm?ay kıslar bişey sorucam çocuk düşüren biri
en az ne kadar zaman sonra hamile kalabilir
ya bizim bi tanıdık vardıda inanmadım ben ona o yüsden yaşıda var baya1 ay sora kalan var nie sordun kuşumm?
ay kıslar bişey sorucam çocuk düşüren biri
en az ne kadar zaman sonra hamile kalabilir
ya bide çocuk düşürdüğünden haberi olmamış doktor söliş 1 hafta sonra siz çocuk düşürmüşünüz die yıldırda tedavi oluo tüp bebekhemen kalabülürr
düşükten sonra doktorlar en az 3 ay korunun diyolar ama ben düşükten sonra sadece 1 kere regl oldumm sonra hamile olduğumu öğrendim
nan cerin bugün olıvyuma gittim
kanzda indirim war herşey %50 indirimli
bide olıvyumun karşısında wenice war ordada &70 indirim war
weniceye herkes mutlaka uğrasın ben bi tane tişort aldım 3,90 tl
bizim herife gösterdim fiyatını söledim alsaydınya 15-20 tane dedi kaydirigubbakcemile3
ilginççCADIARZUya bide çocuk düşürdüğünden haberi olmamış doktor söliş 1 hafta sonra siz çocuk düşürmüşünüz die yıldırda tedavi oluo tüp bebek
acaba diorum hamile kalamıorum die böle kendinmi avutuo ne biliym yaaa
inşallah bir an önce bebeği olur
ama kanz var
he hacı bizim işyerinin orda wenice var oraya uğradım dı ama kanza bakmak lazım nan
bizim godoman gelcek mi nan bu gece topice
ya ben gittiğimde bebik ürünlerinden bişi kalmamıştı kız için öle harika şeyler yoktu yane ben yeğenime falan almıştım ordan bişiler yiwrım
bebk için yoktu ben yaza giymek için bi tane tişort bulabildim ama çok dadluuopuyorumnanaktan
bayaa olmuş indirime gireli herşey bitmiş yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?