merhaba arkadaşlar ... bende 24+2 günlük anne adayıyım.. aranıza yeni katıldım .. hamilelik ve bebekleriniz umarım iyidir.. hayırlı ,sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah....
merhaba arkadaşlar ... bende 24+2 günlük anne adayıyım.. aranıza yeni katıldım .. hamilelik ve bebekleriniz umarım iyidir.. hayırlı ,sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah....
annem 2 ttakım almış birisi içli dışlı bi tulum biriside elbise ikisine 35 lira wermişkanzdan bişi aldın mı gı sen
sen hangi adliyedesinhee çok oldu o indirim yapalı gı bizim mahkemedeki karular akın akın aldula falla
hoşgeldin elmur a.s. ama öyle selam werip ortadan kaybolmak yokmerhaba arkadaşlar ... bende 24+2 günlük anne adayıyım.. aranıza yeni katıldım .. hamilelik ve bebekleriniz umarım iyidir.. hayırlı ,sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah....
ciciş topicine baksana edoşun egeye aldığım bi iki parça bişiy koydum :)
erkekim olcak.. içimde erkek var :) adı da YİĞİT olcak inşallah...elmurcum bebişin cinsiyeti ve ismini de de bakam
bi de topik vercem sana oraya bilgilerini yaz nazlımonu güncelliyo
ben biraz kocişle ilgilencem küser şimdi bana
bir gece ansızın gelebülürüm
annem 2 ttakım almış birisi içli dışlı bi tulum biriside elbise ikisine 35 lira wermiş
sen hangi adliyedesin
hoşgeldin elmur a.s. ama öyle selam werip ortadan kaybolmak yoklmaz: sendede katıl aramıza
hemen bakıyomm
nan cerin resimler açılmıyooooo delikafadulden
git düzelt onu hemenklava:
4kilo aldım ben :lepi:arkadaşlar kilo aldınız mı sizde ?
açılıyo beeeeeeeeeeeeeeeeeee
cersuuu tatlım ya ciciş topicine bi baksana benim en son yolladığım resimler açılıyomuu
zeytün gı gitmediysen sende bi bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?