hee itekin ev kadar olmasadaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
3 kişilik aileyi ağırlarız evel allahhh :lepi:
ivet canım sen demişsin başka önerenlerde olduydu
ela ya kociş sıcak bakmıyo ama ipek aklına yattı bakalım ne olcek
ne kibar geliyor ismim deymi gı ipek
ay ipek ipek saçları da olur
senin gönlünün genişliği yeter balımmm opuyorumnanaktan
Insallah tatlim hepsi sakin olurlar.
ama bebekler 40 gun zirlayip sonra duzene oturmuyorlar. en ufak birssey duzenlerini bozmaya yetiyor. mesela oturmayi ogreniyorlar uyumak istemiyorlar, yurumeyi ogreniyorlar yemek yemek istemiyorlar vs.. vs..
bende hep yedirir icirir atarim yatagina diyordum. pratik teoriden cok farkli.kafamçokkarıştı
ben geldim nen çok kısa bi ayrılık oldu deemi :)))
yauw şansa havaların haline bak yaaa mafoldumben
kocişnen düştük yollara karşıyakaya geçtik polonezkoy falan orda şileye gittük yollar çok güzeldi orman temiz hava ohh ama hava çok limoniydi yaa bi güzel denüze girdik denizdeyken yağmır yağdı yaa :bbo: neyseki güneş çıktı bi arada kuruduk hee akşamı ettik sora oralarda kalacamıza evimize dönek dedik şimdik geldik yarın tekirdağ tarafına gidecüük kısmetsaaa ama hava durumu yarın içinde pek parlak şeyler sölemiy :umursamaz:
olsun yağsada gidecez işte bağaneeee kocişin tatili bitio zatennn
iyi aksamlar kızlarrr
Insallah tatlim hepsi sakin olurlar.
ama bebekler 40 gun zirlayip sonra duzene oturmuyorlar. en ufak birssey duzenlerini bozmaya yetiyor. mesela oturmayi ogreniyorlar uyumak istemiyorlar, yurumeyi ogreniyorlar yemek yemek istemiyorlar vs.. vs..
bende hep yedirir icirir atarim yatagina diyordum. pratik teoriden cok farkli.kafamçokkarıştı
ayy inşallah uyumlu ve sakin olurlarr yaavvv :Saruboceq::Saruboceq:
lülülülülülü yazık sana olsun eccük girmişsin ama ben hep denizdeyken yağmur yağsın istemişimdir.deniz suyu zattın sıcak olur bide tependen aşa yağmur yağınca tıpki fıskıye gibi çok süper olur valla çıkmasaydın gız denizden yağmur yağınca
olurlar olurlar insallah. ben gozunuzu korkutmayayim.kaydirigubbakcemile3
lülülülülülü yazık sana olsun eccük girmişsin ama ben hep denizdeyken yağmur yağsın istemişimdir.deniz suyu zattın sıcak olur bide tependen aşa yağmur yağınca tıpki fıskıye gibi çok süper olur valla çıkmasaydın gız denizden yağmur yağınca
heee söle sölee korkutmayım dee laelaelaelaelae
wanna kızz çok komik bişe dicem haa :roflol::roflol:
ben ingilizce orta derecede biliyim herşeyi anlıyım,emme konuşmaya utanıyomm :roflol::roflol:
bizim burda turist çok slm veriyolar,soru soruyolar ben utanıyom cvp vermeyee komikime gidiyy :roflol::roflol:
nannn her zamanki gbi edacım gordu beni iyui aksamlar dedik nannnnnnnn
bak karazeytine ara sira laf aticam ingilizce. caktirma kadin dersleri belese getiriyor.:roflol:
sende katil ara sira. pratik yaptiram sizlere.kaydirigubbakcemile2
sen buna alinmiycak kadar deneyimlisin. hem selam vermiycen, direk konuya dalican tatlim.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?