2009 Kasm Anneleri

:lepi:
keşke dede korkut yaşasaydı nann çocuk ergenliğe girdimi dede korkuttan rica ederdük bi isim bulurdu artık salur kazan mı olurdu bığaç han mı olurdu bilmemm naniknaniknaniknanik:roflol::roflol:

he gı demi salurda güzel isimmiş ha yakısır zeytünün kızına kız zeytün zeynep zeynep deyip durma babannemin adı o babannem hem cok cadı hemde ben onu hiç sevmiom ela pınar ko sen adını :lepi:

yetişmesine yetişirde patiklerin her teki yarım kilo seker alırrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

niyeki kiz, naptin kaslara?

benimde biyik gec cikar oldu. gerci hic sikayetci diilim.kaydirigubbakcemile3

valla ne bilem kıız çıkmıyler :lepi: anam diyo gebeşlikte olurmuşş zemuszemus

ayyyyy, mahallede dugun var. davul zurna bi yandan, kornolar bi yandan. siyirmaya az kaldi.-tatlicadiarzu-

abowww :1shok: çekilirmi kıı gece yarısına kadar sürer bide şimcikk laelaelaelaelae

ben geldim nen çok kısa bi ayrılık oldu deemi :)))
yauw şansa havaların haline bak yaaa mafoldumben
kocişnen düştük yollara karşıyakaya geçtik polonezkoy falan orda şileye gittük yollar çok güzeldi orman temiz hava ohh ama hava çok limoniydi yaa bi güzel denüze girdik denizdeyken yağmır yağdı yaa :bbo: neyseki güneş çıktı bi arada kuruduk hee akşamı ettik sora oralarda kalacamıza evimize dönek dedik şimdik geldik yarın tekirdağ tarafına gidecüük kısmetsaaa ama hava durumu yarın içinde pek parlak şeyler sölemiy :umursamaz:
olsun yağsada gidecez işte bağaneeee kocişin tatili bitio zatennn

ulen bu sene dötüme güvenip uzak yerlere gidemedim ama seneye kimse beni tutmasın nan kızçemi de alıp kendimi sıcak memleketlere atacaaaaaam bu istanbılda tatil mi olurmuş ağustosta yağmır yağiy bulutlu gökyüzü beeeee seneye artık muredaya mı giderun nehire mi giderun canlize mi bilmem :jeyyar:

canlizzzz nan paraları balyala seneye geliyohhh :roflol:
anam o çiçko bişi koklatmas en iisi edaya gitmek hem murat eniştemin eli de açık nan :roflol:

canlizzzz nan paraları balyala seneye geliyohhh :roflol:
anam o çiçko bişi koklatmas en iisi edaya gitmek hem murat eniştemin eli de açık nan :roflol:

:roflol: :roflol: gel nan valla yok gızz cimri degılımdır ama kayanana alsın diye almıyom onların almadıklarını alacam tabı nan bebeme annemlerınde ılk torunu 2 abım var tek kızım ben az nazlı olam yaa ondan bacum lülülülülülü

cerin tulumları nerden ve kaca aldın yaa abım ist da ona spariş edem dedım ya burda öle deng gelmedı bana bayıldım da hemen bı anlatı ver cıkcam kocam yoldada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…