koridorda dolanıp duruyom
acaba sabir kaldım ondan mı yaptı deyü
ara ara geziniyom şimdi kıslar
dokotr demişti zattın aynı pozisyonda uzun süre kalma deyü
ya canım eren istedim eşim beğenmedi, ufuk dedik onu da kardeşim beğenmedi kimseye bişe beğendiremiyom, atilla dedim onu da kardeşim beğenmedi, eşim de istemez zati
benimde az önce kociş geldi kızıyla konuştu valla
üzme anneni dedi kocişte bak ben onla konuştum birazdan rahatlarsın dedi de psikolojikmen de olsam rahatladım
:roflol::roflol: allahım adamlarıda deli etmeyi başardıkk :roflol::roflol:
heee hemen aklıma o geldi napıyım :jeyyar: bizde haftalardır siftah yok ya milletin cinsel hayatına taktım laelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol: fesat gacıı aklına ne geldi hemen :jeyyar::jeyyar:
koridorda dolanıp duruyom
acaba sabir kaldım ondan mı yaptı deyü
ara ara geziniyom şimdi kıslar
dokotr demişti zattın aynı pozisyonda uzun süre kalma deyü
artık zaten uğraşmıcam büyük oğlumun ismini eşim seçtiaboww :1shok: bi eşine bide kardeşinemi begendircen anam işin zormuşş.
Eren güzel ben çok severün :lepi:
ya canım eren istedim eşim beğenmedi, ufuk dedik onu da kardeşim beğenmedi kimseye bişe beğendiremiyom, atilla dedim onu da kardeşim beğenmedi, eşim de istemez zati
heee hemen aklıma o geldi napıyım :jeyyar: bizde haftalardır siftah yok ya milletin cinsel hayatına taktım laelaelaelaelae
nan hem ben bölee fırt diye kaçsam sizin dilinize düşerdim cerin karısı kaçınca nen aklınıza ölee şeyler gelmiyoo :dilcikar:
dolaş biras canım
gelem sırtını sıwazlayam mı bacımm daha rahat çıkarırsın gazını zemuszemus
canım ya işte herkes bişe diyince öyle kalıyom ben deanam sen ne bakıyon kardeşinin lafına
önce senin fikrin sonra kocanın fikri önemli bencee
tubişim gel vallam
ya şincik ölçtüm 92 olmuşum gerilmekten
2 cm gerildim ayol
ene ebiscem de başaramaz şincik
gene iş çıktı sana edam
mevsimlik iş gibi
artık zaten uğraşmıcam büyük oğlumun ismini eşim seçti
buna da karışmıcam naparsa yapsın delikafadulden
hoşgeldin ebiscem we allah kolaylık wersin ben sabahtan beri 3 parça şeyi zor yükledim beceriksizliğmdenkızlar ben geldim oğluşun cicilerinin resmini yüklemeye çalışıcam
bak üzülüyodun karnım şişmemiş diye bebişin üzülmene dayanamadı gerildi gerildi 2 cm büyüttü göbişini kaydirigubbakcemile3tubişim gel vallam
ya şincik ölçtüm 92 olmuşum gerilmekten
2 cm gerildim ayol
bende onu diyom ya zateen ben kaçsam arkamdan demediğinizi bırakmazdınız :umursamaz::roflol::roflol: he kızzz sen kaçsan hemen aklımıza o gelirdiiii :jeyyar::jeyyar:
çok dilinde yaa ondann :roflol: sen arif eniştemlen yatmıyonmu dahhaa :uhm:
sağol gulümmm tezahurata heç gerenk yokk çünkü yükleyemiyom bilg. hata veriyyii:roflol::roflol: he kızzz sen kaçsan hemen aklımıza o gelirdiiii :jeyyar::jeyyar:
çok dilinde yaa ondann :roflol: sen arif eniştemlen yatmıyonmu dahhaa :uhm:
Ebişim gelmiiişşşş :teytey::teytey: cici koymayaaa :teytey::teytey:
bende onu diyom ya zateen ben kaçsam arkamdan demediğinizi bırakmazdınız :umursamaz:
biz hala ayrı yatıyok şekerim yatak odasını iyice boşalttık zaten ben oturma odasında yatıyom herüf salonda yatıyoo zemuszemus
napım edam ya gerileince kalıma geldi hemen kaç cm gerildim deyü:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?