2009 Kasm Anneleri

benimde az önce kociş geldi kızıyla konuştu valla
üzme anneni dedi kocişte bak ben onla konuştum birazdan rahatlarsın dedi de psikolojikmen de olsam rahatladım

ösllemcim kardeşe ne bakin sen
kocişle kararınız önemli
valla benim için çevreden çok kocişle ortak kararımız önemli
isim göreceli bir kavram birinin çok beğendiğini bir başkası ne biçim isim der
atilla güsel gelmiy bana mesela
eren daha hoş
ufuk da güsel umudumuz olsun derseniz umut da koyabilrisiniz tavsiye cnm

:roflol::roflol::roflol: fesat gacıı aklına ne geldi hemen :jeyyar::jeyyar:
heee hemen aklıma o geldi napıyım :jeyyar: bizde haftalardır siftah yok ya milletin cinsel hayatına taktım laelaelaelaelae
nan hem ben bölee fırt diye kaçsam sizin dilinize düşerdim cerin karısı kaçınca nen aklınıza ölee şeyler gelmiyoo :dilcikar:
koridorda dolanıp duruyom
acaba sabir kaldım ondan mı yaptı deyü
ara ara geziniyom şimdi kıslar
dokotr demişti zattın aynı pozisyonda uzun süre kalma deyü

dolaş biras canım
gelem sırtını sıwazlayam mı bacımm daha rahat çıkarırsın gazını zemuszemus

ya canım eren istedim eşim beğenmedi, ufuk dedik onu da kardeşim beğenmedi kimseye bişe beğendiremiyom, atilla dedim onu da kardeşim beğenmedi, eşim de istemez zati

anam sen ne bakıyon kardeşinin lafına
önce senin fikrin sonra kocanın fikri önemli bencee

:roflol::roflol: he kızzz sen kaçsan hemen aklımıza o gelirdiiii :jeyyar::jeyyar:
çok dilinde yaa ondann :roflol: sen arif eniştemlen yatmıyonmu dahhaa :uhm:

Ebişim gelmiiişşşş :teytey::teytey: cici koymayaaa :teytey::teytey:

tubişim gel vallam

ya şincik ölçtüm 92 olmuşum gerilmekten
2 cm gerildim ayol

anam bu gecı mezurelen yatıy sanırsamm kaydirigubbakcemile3 baksana hiç elinden düşmiyy :roflol:

ene ebiscem de başaramaz şincik
gene iş çıktı sana edam
mevsimlik iş gibi

he kızzz kaydirigubbakcemile3 bende çok biliyim sankimdee kaydirigubbakcemile3

artık zaten uğraşmıcam büyük oğlumun ismini eşim seçti
buna da karışmıcam naparsa yapsın delikafadulden

anaaa ben olsam hayatta sormam madem ilkini o koydu ikinciyide sen koy bacımm :lepi:

kızlar ben geldim oğluşun cicilerinin resmini yüklemeye çalışıcam
hoşgeldin ebiscem we allah kolaylık wersin ben sabahtan beri 3 parça şeyi zor yükledim beceriksizliğmden
sana kolay gelsin
tubişim gel vallam

ya şincik ölçtüm 92 olmuşum gerilmekten
2 cm gerildim ayol
bak üzülüyodun karnım şişmemiş diye bebişin üzülmene dayanamadı gerildi gerildi 2 cm büyüttü göbişini kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: he kızzz sen kaçsan hemen aklımıza o gelirdiiii :jeyyar::jeyyar:
çok dilinde yaa ondann :roflol: sen arif eniştemlen yatmıyonmu dahhaa :uhm:
bende onu diyom ya zateen ben kaçsam arkamdan demediğinizi bırakmazdınız :umursamaz:
biz hala ayrı yatıyok şekerim yatak odasını iyice boşalttık zaten ben oturma odasında yatıyom herüf salonda yatıyoo zemuszemus

sağol gulümmm tezahurata heç gerenk yokk çünkü yükleyemiyom bilg. hata veriyyii msn den atımmii?:kedi:

:1shok::1shok: anaaam sen ozaman devam et milletin gece hayatınla uğraşmayaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

napım edam ya gerileince kalıma geldi hemen kaç cm gerildim deyü:roflol:

:roflol::roflol: zeytünümm sen beni gece gece güldürdün allahımda seni güldürsün gülüümm :Saruboceq:

canlarım ben kaçtım hepiniz sağlıcakla kalın.bebişlere,kendinize ii bakın olur mu gelınce damlarım hemen.herkes kendıcıne ii baksın oldu muu öptüm sizleri bebişleriii..sevgiyle kalınnn...iyi gecelerrr :gitme:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…