2009 Kasm Anneleri

aaaa cerin kıs ne güzel olmuşsun sen öle nereye gittin nan orası neresi manzarasıda çok güzelmiş vallaha özendim yaaaaa

gıı cerenimoo sen dün gitmedin mi tatile ne çabuk geldin de ekledin foto
çatlak gacii accuk gezsene bu tatil geçmez eline soora hala ne gezeyon kk da

ayy bende yine lalaya gidecem bu hafta çoook sıktı şu yayla işi beaa
ama bugünden gitmek heeç istemeyomm yarın zabah mı gitsek ne etsek
haftaya kaçacam 1 hafta izin alacam denize giderunn anamada giderunn oooh ne ala

Günaydın bütün güzel bayanlar ve kuzuları:)))
Bende dün gece koca göbegimi ekledim gördünüzmü??? Benimkisinden büyüğü yok heralde:))))))))

hadi gözünaydın canım inşallah hep böle devam eder
naptın izin alabildin mi sen

inşallah canım
bugun izin işini konuşacağım bakalım

Günaydın bütün güzel bayanlar ve kuzuları:)))
Bende dün gece koca göbegimi ekledim gördünüzmü??? Benimkisinden büyüğü yok heralde:))))))))

günaydın canım dur hemen gidip bakayımmmmm

günaydın kızlar
ben bugün cok uykususum ya yiğit bebek beni uyutmadı şimdiden böleler doğuncada uyumak yok bize galıba mafoldumben uykum geliyiiiiiiiiiiiiiii :1shok:

günaydın kızlarr uyuyamamışsınız gece bende öyle birazda sıcaktı habire uyandım bir sag bir sol hafiften dönemiyorum yüz üstü vicdan azabı duyuyorum yoksa zaten bir süre saonra bizimki kıpırdanmaya başlıyor ..bazen çıkıvercek gibi hissediyorum..

günaydın kızlar
ben bugün cok uykususum ya yiğit bebek beni uyutmadı şimdiden böleler doğuncada uyumak yok bize galıba mafoldumben uykum geliyiiiiiiiiiiiiiii :1shok:

günaydın çiiliim a.s.
bende bugün yoluncaktım aklıma sen geldin dedim gidiyim çillime yolsun benii kaydirigubbakcemile ama sen bu uykusuzluklan koparırsın nan bi taraflarımı kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr izinimi aldım bu önümüzdeki hafta evdeyim 1 hafta dinleneceğim belki alışverişe bile çıkarım :lepi: zemuszemus :teytey:

günaydın canımm
gıı yüz üstü yatılırmı heeeç bebişi sıkıştırısın iyice
ben bazen sağa dönüp yatıyom vallahi ona bile pişman oluyomm
ve kociş hemen sen niye sağa yattın deyoo :bbo:
sola dönünce uyuyamıyom sırt üstü yatıyom karnım geriliyoo gibi geleyoo
ama sola yatmaya azda olsa aalışıyom

günaydın mavicim nasılsın uyku sorunu hepimizde var bende gece bir sağa bir sola dönüp duruyorum sabaha kadar

günaydın çiiliim a.s.
bende bugün yoluncaktım aklıma sen geldin dedim gidiyim çillime yolsun benii kaydirigubbakcemile ama sen bu uykusuzluklan koparırsın nan bi taraflarımı kaydirigubbakcemile3

ayyy benimde yolunmam lazım hafta sonu gideyim ama canlize değil tabikide bu halde bizi napar bılmem kaydirigubbakcemile3

ayy asebacım bende sağa dönüp yattığım zaman pişman oluyorum kociş gece bazen bana karıcım soluna dön bu gece çok sağına yattın diye uyandırıyo öyle dönüyorum sola alıştırmaya çalışıyorum kendimi zorda olsa herşey bebişlerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…