günaydın kızlarrrrr herkese güzel mutlu ve sağlıklı günler diliyorum
karakıızım nasılsın daha iyisin inşallah
tubişim allaha şükür bugün gayet iyiyim dün gecede maşallaj çok rahat uyudum aman nazar değmesin dualar ederek yatıp kalkıyorum inan canım
hadi gözünaydın canım inşallah hep böle devam eder
naptın izin alabildin mi sen
Günaydın bütün güzel bayanlar ve kuzuları:)))
Bende dün gece koca göbegimi ekledim gördünüzmü??? Benimkisinden büyüğü yok heralde:))))))))
tubişim allaha şükür bugün gayet iyiyim dün gecede maşallaj çok rahat uyudum aman nazar değmesin dualar ederek yatıp kalkıyorum inan canım
günaydın kızlar
ben bugün cok uykususum ya yiğit bebek beni uyutmadı şimdiden böleler doğuncada uyumak yok bize galıba mafoldumben uykum geliyiiiiiiiiiiiiiii :1shok:
günaydın kızlar
ben bugün cok uykususum ya yiğit bebek beni uyutmadı şimdiden böleler doğuncada uyumak yok bize galıba mafoldumben uykum geliyiiiiiiiiiiiiiii :1shok:
günaydın kızlar
günaydın kızlarr uyuyamamışsınız gece bende öyle birazda sıcaktı habire uyandım bir sag bir sol hafiften dönemiyorum yüz üstü vicdan azabı duyuyorum yoksa zaten bir süre saonra bizimki kıpırdanmaya başlıyor ..bazen çıkıvercek gibi hissediyorum..
kızlarrrr izinimi aldım bu önümüzdeki hafta evdeyim 1 hafta dinleneceğim belki alışverişe bile çıkarım :lepi: zemuszemus :teytey:
günaydın kızlarr uyuyamamışsınız gece bende öyle birazda sıcaktı habire uyandım bir sag bir sol hafiften dönemiyorum yüz üstü vicdan azabı duyuyorum yoksa zaten bir süre saonra bizimki kıpırdanmaya başlıyor ..bazen çıkıvercek gibi hissediyorum..
günaydın çiiliim a.s.
bende bugün yoluncaktım aklıma sen geldin dedim gidiyim çillime yolsun benii kaydirigubbakcemile ama sen bu uykusuzluklan koparırsın nan bi taraflarımı kaydirigubbakcemile3
günaydın canımm
gıı yüz üstü yatılırmı heeeç bebişi sıkıştırısın iyice
ben bazen sağa dönüp yatıyom vallahi ona bile pişman oluyomm
ve kociş hemen sen niye sağa yattın deyoo :bbo:
sola dönünce uyuyamıyom sırt üstü yatıyom karnım geriliyoo gibi geleyoo
ama sola yatmaya azda olsa aalışıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?