sağol gulümmm tezahurata heç gerenk yokk çünkü yükleyemiyom bilg. hata veriyyiimsn den atımmii?:kedi:
canlarım ben kaçtım hepiniz sağlıcakla kalın.bebişlere,kendinize ii bakın olur mu gelınce damlarım hemen.herkes kendıcıne ii baksın oldu muu öptüm sizleri bebişleriii..sevgiyle kalınnn...iyi gecelerrr :gitme:senağlama
canlarım ben kaçtım hepiniz sağlıcakla kalın.bebişlere,kendinize ii bakın olur mu gelınce damlarım hemen.herkes kendıcıne ii baksın oldu muu öptüm sizleri bebişleriii..sevgiyle kalınnn...iyi gecelerrr :gitme:senağlama
ben yatıyom uykum geldi mirmirmirmir
iyi geceler dadlu rüyalarr opuyorumnanaktan
ben yatıyom uykum geldi mirmirmirmir
iyi geceler dadlu rüyalarr opuyorumnanaktan
bende kaçar kıslar
ebiscemin cicileri sabah bakarım artık
hepinize eyy geceler
günaydın asebamm naber cnm nasılsınız bakemm?günaydın güzel kasım anneleri
günaydın zerenimm kız bi görüşemedik ankara ekibi olarak yaa aslında ayarlasak çok istiom ben hepinisle görişiimmgünaydın kızlara.s.
herkese günayddıııınnna.s.
ayy sabah sabah kalktım gözümü açmadan burayı açtım :bbo: nolcak bu halim benim bölee-tatlicadiarzu-
günaydın kızlar.herkesler nerde bugün.ay benimde karnım çok acıktı bu ilaç yüzünden kahvaltımı geç yapcaaaaaaam.gidemde yavaş yavaş kahvaltı hazırlayamda gelem.
günaydın kızlara.s.
herkese günayddıııınnna.s.
ayy sabah sabah kalktım gözümü açmadan burayı açtım :bbo: nolcak bu halim benim bölee-tatlicadiarzu-
günaydın asebamm naber cnm nasılsınız bakemm?
hee bakın bugun taze çıktı bu göbüş fotosuu
günaydın zerenimm kız bi görüşemedik ankara ekibi olarak yaa aslında ayarlasak çok istiom ben hepinisle görişiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?