2009 Kasm Anneleri

niye acmıyom kızz bi facee :uhm: sizdemi karşısınızz kaydirigubbakcemile3

bak benim var ammaaaa . şirketden yasaklı lmaz: evdende girilmiyor. ne alakası var bilmiyom ama bir türlü bağlanmıyor. bana göre bu kocamın hayin planı ama neyse pek ses etmiyom lmaz:

bak benim var ammaaaa . şirketden yasaklı lmaz: evdende girilmiyor. ne alakası var bilmiyom ama bir türlü bağlanmıyor. bana göre bu kocamın hayin planı ama neyse pek ses etmiyom lmaz:

olabilir cnm sınırlama koymuş olabilir kaydirigubbakcemile3 hain kocaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kizim, dilmihu bir pogacaya kandirir. seni doyurmasi icin kadinin 3 maas harcamasi lazim.:roflol::roflol:

seni doğurduktan sora çağırıym daha fazla şişmanlatmıyım kuzucum

allahıım sen beni bu canlizin hışmından koruu :Saruboceq:

:roflol::roflol:

fat ve ben? dur gobis resimlerini yan yana getirelim datlum. aradaki 7 farki bulmak zor olmaz.:roflol::roflol:

nereye kaçtınız bee ben geldim diyee siz ban aşişkooo dermısınız nan banae canınız istesin şişko derken hiç ınsafınız yokdu ama :mymeka:
iskenderrrr
et dönerrrrrrrrrrrrrr
fırında tavukkkkkkkkkk
cız bız köfteeee
kumpirrr
rus salatası
hamburgerr

daha sayıyımmııııııııııııııııı size mustahak nan lülülülülülü lülülülülülü

töbe töbe töbe delü karııı sayma nann bu kaa yettii

bu kadar sey kadinlari yolarken nasil aklina geliyo, iyyyyyy.-tatlicadiarzu-

bu cerin karısı nereye gitti erkenden :uhm:
kocam geldi dedi fırt kaçtı niye acaba :jeyyar:

hee pislük hemende günahımı alıvermişş naniknanik
yoh nan adam ne zaman gelse ben kk nın başındayım fitil oluyo artık
çok duruyon o bilgisayarın başında deyü söyleniyo dellendirmiyem deyü çıktım hemencük
pc başında çalışırken eyü keyfe gelince zararlı hıhhh o da ayrı bi alem ama napcen karrrdeeeşş :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…