2009 Kasm Anneleri

kim uğraştıysa canlizle almıştır boyunun ölçüsünü fazla fazla arada olan diğer annişlere olmuş olum :)))))

senin bu heriff aynı benimkisine benziyoo heee klava: bunların cinsi aynı kaydirigubbakcemile3
kızıııım demekki millet sizde bi azmanlık potansiyeli görüyo alla allaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
neen milleti üstüme salıysan nan sapuk karuuu :mymeka:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
ben btirdim cerincim hosgeldin
bende bitirdimm hihoyyyt
anam çok mu dalmışım ne nehir kız alıntılara baktım da lokanta menusu gibi bu kızlar ne etmiş böle abowwww canliz çıldırmış ha :))
çıldırmış ki ne çıldırmış delikafadulden wannaylan mureda yüzünden bütün topiği harcadıı :bbo:
allah canliziin gazabından tüm kasım analarını korusun :roflol:
amiiiiiiiinnnnnnnnnnn :Saruboceq:
bu kadar yemek bide musterileri yolarken aklina gelmis.

carrtt=iskender
currttt=kunefe:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:

bir daha girmem topıge olur bıter canım

kuuzuuum küsmek varmı yaavv lmaz:

slm gülüümmmm Şeniz

ohh maşallah cnmm allah içine sindirsiinnn opuyorumnanaktan

bu kadar yemek bide musterileri yolarken aklina gelmis.

carrtt=iskender
currttt=kunefe:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

iyi aksamlar hatunlarrrrrrrr

slm cnm benimm opuyorumnanaktan

iyi aksamlar hatunlarrrrrrrr
hoşgeldin konyalııımmm kaydirigubbakcemile3
be gidemde dusa gireyimmmmm görüsürüssssssssssss

ayy ben bugün ütümü yaptım ewimi temizledim banyomu yaptım bide pasta yaptım sölemesi ayıpp ayy ben bugün bayaa iş yapmışım hee kutlarım kendimi vereliniortak birasdanda misafir gelcek yemek yok dışardan sölicezzzz hihoyyyt

ayy kocişimde bugün bizi ailecek yemeğe çıkarcakk hihoyyythihoyyythihoyyyt

gozun aydin. bende evi temizledim ama utuler hala duruyo.-tatlicadiarzu-

hosbulduk dadluslarrrr
gezmekten ayaklarıma kara sular indi nannn

nennn tubaa harbi konyalı zannetti beni hatun herhal

aa süt mü gelio nan :1shok: bende tıık yok ulan memişler balon gibi şişti ama fiyasko sanırsam daha bi damla bi nimetini göremedik heee naniknanik
başka süt gelmeye başlayan varmı üretim tesislerinden gızlarr merak etttim bak şimcik

nann biz sennen sat kardeş deülmüyük benim muhtemel doğum tarihi 19 kasım diiy internet siteleri falan sağa nası 21 diiyler olummmm ??
gerçi en son doktora gittiğimde ultarason cihazı doğum tarihi 11 kasım gösteriy dedi ya du bakalım hayırlısıııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…