senin bu heriff aynı benimkisine benziyoo heeehee pislük hemende günahımı alıvermişş naniknanik
yoh nan adam ne zaman gelse ben kk nın başındayım fitil oluyo artık
çok duruyon o bilgisayarın başında deyü söyleniyo dellendirmiyem deyü çıktım hemencük
pc başında çalışırken eyü keyfe gelince zararlı hıhhh o da ayrı bi alem ama napcen karrrdeeeşş :dilcikar:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülükızıııım demekki millet sizde bi azmanlık potansiyeli görüyo alla allaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
neen milleti üstüme salıysan nan sapuk karuuu :mymeka:
bende bitirdimm hihoyyytben btirdim cerincim hosgeldin
çıldırmış ki ne çıldırmış delikafadulden wannaylan mureda yüzünden bütün topiği harcadıı :bbo:anam çok mu dalmışım ne nehir kız alıntılara baktım da lokanta menusu gibi bu kızlar ne etmiş böle abowwww canliz çıldırmış ha :))
amiiiiiiiinnnnnnnnnnn :Saruboceq:allah canliziin gazabından tüm kasım analarını korusun :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:bu kadar yemek bide musterileri yolarken aklina gelmis.
carrtt=iskender
currttt=kunefe:roflol::roflol::roflol:
kim uğraştıysa canlizle almıştır boyunun ölçüsünü fazla fazla arada olan diğer annişlere olmuş olum :)))))
bir daha girmem topıge olur bıter canım
selam gıslarr
ayy biz kocişnen ssabah kalktık avcılar sahile gittik bi güzell kahvaltı ettik havada bi güzeldi şansa meteoroloji yağmır falan diydi amma güzeldi
sora atladık ordan silivrinin ilersinde bi yer var oraa gittik delüler kimin yüzdük su çok güzeldi mestü hayran oldum geldüm nan şimdi de duş aldım kk dayım pestilim çıktı delikafadulden
bu kadar yemek bide musterileri yolarken aklina gelmis.
carrtt=iskender
currttt=kunefe:roflol::roflol::roflol:
iyi aksamlar hatunlarrrrrrrr
hoşgeldin konyalııımmm kaydirigubbakcemile3iyi aksamlar hatunlarrrrrrrr
be gidemde dusa gireyimmmmm görüsürüssssssssssss
sen simdi bana ve muredaya almislardir boylarinin olcusunu mu demek istiyosun bakim?:umursamaz:
hoşgeldin konyalııımmm kaydirigubbakcemile3
ayy ben bugün ütümü yaptım ewimi temizledim banyomu yaptım bide pasta yaptım sölemesi ayıpp ayy ben bugün bayaa iş yapmışım hee kutlarım kendimi vereliniortak birasdanda misafir gelcek yemek yok dışardan sölicezzzz hihoyyyt
hoşgeldin konyalııımmm kaydirigubbakcemile3
ayy ben bugün ütümü yaptım ewimi temizledim banyomu yaptım bide pasta yaptım sölemesi ayıpp ayy ben bugün bayaa iş yapmışım hee kutlarım kendimi vereliniortak birasdanda misafir gelcek yemek yok dışardan sölicezzzz hihoyyyt
hah, bende tam eda nerdesin yetis diycektim.
selam kasimin güzel annisleri nasilsiniz?
size bi soru daha dogrusu sütü gelen annislere.. benim suan hep yatmam gerekiyor ya.. durup durup sütüm akiyor..símdiden bu kadar süt olmasi normalmi? es´kiden damla damla akiyordu.. ama simdi günde bi iki ped degistiriyorum.. süt kuruyunca ped acaip sert oluyor.. bende sürekli degistiryorum..
mandira acicam yakindir..kaydirigubbakcemile3
ölemi demek istedin nan :mymeka:
hosbulduk dadluslarrrr
gezmekten ayaklarıma kara sular indi nannn
nennn tubaa harbi konyalı zannetti beni hatun herhal
gozun aydin. bende evi temizledim ama utuler hala duruyo.-tatlicadiarzu-
ütümü ayy dün gece ütü yaptım ama terlemeyen bir noktam kalmadı herhal :roflol:
Allah kolaylık versin :1no2:
zorun neydi gezenti, niye gezdin o kadar?
kıslar ya aklıma geldi kurban ne zaman deyü de
anam ben bayramda doğurcam herhalde
26 kasım arefe
benimde tahmini 21 kasım netcem nan ben
normal doğurusam kızım 5-10 gün sonra gelir belkim çifte bayram yaparım o zaman ben dehihoyyythihoyyythihoyyyt
ben de bi dahaki bayrama haızrlarımkızımı el öpmeyide öğretirim hemen
kızımın harçlığı çıkar lülülülülülü
yaa sorma eşimin izin günüydü bi güne bütün herseyi sıgdırmaya calısırsan böle oluyo işte ne hallettin dersen hiçbişi halletmedik ama en azından fikir oldu halı parke falan baktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?