2009 Kasm Anneleri

kızıııım demekki millet sizde bi azmanlık potansiyeli görüyo alla allaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
neen milleti üstüme salıysan nan sapuk karuuu :mymeka:

maaşallah kııızz... manzara da süpermiş... canım çekti vallaaa

evet, bir ara konuşuyordunuz siz görüşelim diye ama arada kaynadı galibaa........

cerincim çok şirin olmuş karnın.

günaydın kızlarrrrr herkese güzel mutlu ve sağlıklı günler diliyorum

ayy saolun gıslarrr opuyorumnanaktan orası şile bacım çok güzeldi de hava dehşetti yane esti yağdı gürledi şans iştekaydirigubbakcemile3 ama olsun yinede güzeldi hem hava öyle olunca kalabalıkta olmadı aslında işimede geldi yane yerimseniben

şimdi şurda peynirli poğaça olcak bide sarma bide canı çekmesın şekerı olanlar hihoyyyt

neynnnn filetomuuuu dedünnnn cokacimcoook

pofuduk poğaçamııııııı anammmmmmmmmmmm hepten azıttımmmmm nan şuanadaaaaa kafamçokkarıştı cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook :mymeka:

nan bak yaparım bide resmini koyarım
kokulu resim koyarım hemdeeeeeeeeeeee lülülülülülü

offfffffffffffff offfffffffffffffffffffff cokacimcoook

dilmuh kız yolun antalyaya düşerse beklerim çaya
sana ne poğaçalar yaparım Allah razı olsun

sus nan fat vanna kaydirigubbakcemile
dondurma tze fasulye cacık pılav
gelcem nan bekleyın benı bunların hayalını kura durun sız:jeyyar:

yuhhhhh bukadar yemek meselesi lokantalarda konusulmuodurrr :umursamaz:

anam çok mu dalmışım ne nehir kız alıntılara baktım da lokanta menusu gibi bu kızlar ne etmiş böle abowwww canliz çıldırmış ha :))

anam çok mu dalmışım ne nehir kız alıntılara baktım da lokanta menusu gibi bu kızlar ne etmiş böle abowwww canliz çıldırmış ha :))

he gı kavga etmişler :roflol::roflol:yemek duellosu yapmışlar resmen :roflol::roflol:

ösgem valla bu topicte geçmiş okumak çılgınlık zaten ama napem merak ediom geyikten haberım olmas falan allahh korusun :)))))

ösgem valla bu topicte geçmiş okumak çılgınlık zaten ama napem merak ediom geyikten haberım olmas falan allahh korusun :)))))

:roflol::roflol: valla ben uyumusum muhabbetin yarısında basından beri uyumus olsaydım hayatta okuyamazdımmm boşver geri kal:roflol:

ben geçmişi okudum fazla yoktu zati.sen ne ettin gün boyu bakem.
yaaaaaaa istanbulu çok özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.

ayy biz kocişnen ssabah kalktık avcılar sahile gittik bi güzell kahvaltı ettik havada bi güzeldi şansa meteoroloji yağmır falan diydi amma güzeldi
sora atladık ordan silivrinin ilersinde bi yer var oraa gittik delüler kimin yüzdük su çok güzeldi mestü hayran oldum geldüm nan şimdi de duş aldım kk dayım pestilim çıktı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…