2009 Kasm Anneleri

heyyyyyyyt
ne oluyor orda
kısmayın yaaaa
valla herkes şişko cilli deyü takılıp durdu canlızıma
ben bugüne kdr bişet dememiştim ama
bugün sanırsam fat canlız dedim ilk defa
kızz alındaysan pita ben de demem
canım yaaaaa küsme sakın ha
bende dalga geçilmesini sevmem ama şaka deyün yaptık inan yaawww

canım ben şakayı kaldırıyorum zaten kımın şaka yaptıgını bılıyorum ben kendımle bıle dalgagecen bır ınsanın takmam yanııı
ama söz konusu ayıp ve günahı ben bılıyorum dopıgı rahatsız etmısın o hosuma gıtmedı benım

nan zeytün cadısı senin bu ingilizce sevdan topicte soğuk rüzgarlar estürdü zati bu gavurlardan ne zaman hayır gelmişki adama şinci gelsün nan kaydirigubbakcemile3

kız benmi etmişim yopiği rahatsız anlamadım neden öle yazdınCADIARZU
pek geçmişi okumadım da

valla korkutma amaçlı diil ama şunu söliyem benim ablamında doğum sezaryan olcaktı kesin belliydi tarihi falan normal doğum zamanından bir hafta önceydi ama sora sezeryan gününden 2 hafta önce hastaneye gitti miyom çıktı ama dehşet olmuşar apar topar aldılar kızı sezeryane yane 3 hafta erken doğmuş oldu nerdeyse 1 ay olacaktı belli olmuy tatlış ufaktan yapmak lazım kendini yorma tabi ama zaman çabuk geçio çalıştığımız için her zaman yapamıyos ama napcas artık hazırlıklı olmak lazımm

nan zeytün cadısı senin bu ingilizce sevdan topicte soğuk rüzgarlar estürdü zati bu gavurlardan ne zaman hayır gelmişki adama şinci gelsün nan kaydirigubbakcemile3

tmm nan konuşmam be kendi kendime çözerim artık
zattın bugün eşimde ne gavur müziği dinletiyon kızıma dediydi
açtı hemen halk müziğini onu dinledik mecburen

hem şişkoooooooooooooooooo
hem çilliiiiiiiiiiiii
hem boğazlıyım nannnnnnnnn
olsun ben bölee şirinim yaaa zayıf olamam ben sositososito yakısmıyokı zayıflık nan hem ben 57 kıloyum :dance: cokmu :jeyyar:

kız benmi etmişim yopiği rahatsız anlamadım neden öle yazdınCADIARZU
pek geçmişi okumadım da
ben etmısım bacım ya yemek adı vererek gunahınızı alırmısın felan keyfımızden vermedık ya benı kızdırdılar bende öle verdım :kedi: sen annyana kadar sabah olur zeytınım salla bosverr

hadi nan 57 ymiş sus yalancıııı:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…