heyyyyyyyt
ne oluyor orda
kısmayın yaaaa
valla herkes şişko cilli deyü takılıp durdu canlızıma
ben bugüne kdr bişet dememiştim ama
bugün sanırsam fat canlız dedim ilk defa
kızz alındaysan pita ben de demem
canım yaaaaa küsme sakın ha
bende dalga geçilmesini sevmem ama şaka deyün yaptık inan yaawww
bu arada "i was studying" olucak. hani gecmiste belli bir zaman dilimi icinde yaptigin seyden bahsediyorsun ya.
nan zeytün cadısı senin bu ingilizce sevdan topicte soğuk rüzgarlar estürdü zati bu gavurlardan ne zaman hayır gelmişki adama şinci gelsün nan kaydirigubbakcemile3
haket ya onu atlamışım aslında biliydim ben onuzemuszemus
ya sen neye söz veremiyon onu çözemedim cnm ya
canım ben şakayı kaldırıyorum zaten kımın şaka yaptıgını bılıyorum ben kendımle bıle dalgagecen bır ınsanın takmam yanııı
ama söz konusu ayıp ve günahı ben bılıyorum dopıgı rahatsız etmısın o hosuma gıtmedı benım
ay mureda korkuttun beni anacım ben zaten önümüzdeki hafta izin aldım bir hafta alışverişe gidecem kısmet olursa bebeğimin odasını derler toplarım boşaltırım ecük hızlandırayım ozaman işleri ben kaydirigubbakcemile5
nan zeytün cadısı senin bu ingilizce sevdan topicte soğuk rüzgarlar estürdü zati bu gavurlardan ne zaman hayır gelmişki adama şinci gelsün nan kaydirigubbakcemile3
:roflol: he nan banada fat diyooo sankım anlıyokda naniknanik
ben etmısım bacım ya yemek adı vererek gunahınızı alırmısın felan keyfımızden vermedık ya benı kızdırdılar bende öle verdım :kedi: sen annyana kadar sabah olur zeytınım salla bosverrkız benmi etmişim yopiği rahatsız anlamadım neden öle yazdınCADIARZU
pek geçmişi okumadım da
hem şişkoooooooooooooooooo
hem çilliiiiiiiiiiiii
hem boğazlıyım nannnnnnnnn
olsun ben bölee şirinim yaaa zayıf olamam ben sositososito yakısmıyokı zayıflık nan hem ben 57 kıloyum :dance: cokmu :jeyyar:
tmm nan konuşmam be kendi kendime çözerim artık
zattın bugün eşimde ne gavur müziği dinletiyon kızıma dediydi
açtı hemen halk müziğini onu dinledik mecburen
hee hacı küfretseler ya rabbi şükür diyecüük yauww delikafadulden
hem şişkoooooooooooooooooo
hem çilliiiiiiiiiiiii
hem boğazlıyım nannnnnnnnn
olsun ben bölee şirinim yaaa zayıf olamam ben sositososito yakısmıyokı zayıflık nan hem ben 57 kıloyum :dance: cokmu :jeyyar:
hadi nan 57 ymiş sus yalancıııı:roflol::roflol:
yemedın mı nan
hee yaaa rusya olsa kesın bılırdım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?