2009 Kasm Anneleri

tamam cnmm opuyorumnanaktan
görüşürükk benim anamda beni gebertcek vallaaa kaydirigubbakcemile3
kızz ben doğumdaan 15-20 gün önce açamam neti böle giderse anamın evinde olcam yaa orda hiç rahat komazz :roflol:

ara sira acarsin canim. nerden alcaz haberlerini.yerimseniben

yemek adi verince niye zoruma gitsin ki? bana diil ki, okuyan herkese yazik.

tamam herkese yazıkda ben durduk yeremı verdım pekı
sen şakanın dozunu dah asonra kacırdıgını fark ettım dedıgım gıbı senı tanımıyorum kı
bende sana şişko yada memıslı dıyım sadece bıldıgımyemek adı verıldıgınde kızman ve söledımde ıntıkamım kötü olacak dıye ve sana karsılık olarak söledım yemek adı suc bana kaldı yanı yazık deılmı allah korkusu yokmu oldu önce vıcdanı kendıne sorarmısın
sonradan benı suclamana kızdım ben

hosbulduk dadluslarrrr
gezmekten ayaklarıma kara sular indi nannn

nennn tubaa harbi konyalı zannetti beni hatun herhal
allahtan konyalı sandı ya kenyalı sansaydı :roflol:
görüntü war ses yok diyosun yanii :1ninca:
kızz böle böle derken hepimiz toptan ekim anası olcaz haa :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben ekim anası olamamda bi hafta geç doğurusam aralık anası olabülürün :bbo:
canlizzz konuşsana laann :mymeka:
küsmüş zaar naniknanik
kızz cerenimoo cepten msj attımdı yevruum aldın demii :1hug:
ne mesajlaşıyonus nan gizli gizli klava:
zavallı murat eniştem yauww :roflol:

murat eniştenin ocağına bi incir ağacı daha geliyooo :roflol:

canim, burda niye bir tek ben sana sisko demisim gibi sadece beni sucluyorsun? sinirin varda disine gore beni mi sectin anlamadim ki?

gobis sayfasina bir resmini koydun, millet dunya yorum yapti. yok dotun, yok gobegin. gir bak bakalim ben orda tek bir yorum yapmismiyim.

herkes takilinca guluyordun benim dediklerim mi batti sadece? sen kotu bir gun gecirdin ve satasmak icinde beni sectin herhalde. bu sekilde atismak rahatlatiyorsa seni benim icin sorun yok canim. yeter ki sana birsey olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…