2009 Kasm Anneleri

rusça mı :))) enteresan karuu nan o zaman sende bağa rusça öğret hacı delikafadulden

yok nan salladım çaktırmaa :1ninca: annazlar belkı topıkdekılercat pat sallarız sende annıyomus gıbı yapp alsana rusça ıstee delikafadulden
kızım kereviz napcan hem orjınal ruscayı nan adlıyeye rus mu gelıyooo

ben etmısım bacım ya yemek adı vererek gunahınızı alırmısın felan keyfımızden vermedık ya benı kızdırdılar bende öle verdım :kedi: sen annyana kadar sabah olur zeytınım salla bosverr

tmm nan anladık napam lafın kıçından yakaladım arladım ne bilem
sıkma canın sennn hepimiz tabiyki bazı şeylerde dikkat etmemiz gerekecek
ama kimse kimsenin canını sıkmasın bence
didişmek yok lmaz:
hadi öpem de kırdıysam barışakŞeniz
hee aslan enişte kurtardı ipeğimiziii alkisalkisalkis

he nan ama allahtan ben de severim halk müziğinihihoyyyt
hemide bizim parçayı dinletti
karadır kaşların mevlam yazdırır deyü var yazemuszemus

cerın bacım yaa sen o aldıgın tulumların tıcaretıne baslasana yaaa ben bayıldım onlara markası felan yokmu belkı burda bulurum kaydirigubbakcemile3

hee bazen o kötü karularun davaları geliy iki muabbetin belini kırardım rusça bilsem töbeeee :roflol:

gııı adı ipek olcak deeemmmii ayy yirim ben onu ya ipek ipek saçlarıda olsun işallahhh alkisalkisalkis

cerın bacım yaa sen o aldıgın tulumların tıcaretıne baslasana yaaa ben bayıldım onlara markası felan yokmu belkı burda bulurum kaydirigubbakcemile3

kara borsada bebe tulumlaru satacuuunn doğum parasını çıkarturun belki nan :jeyyar::jeyyar:
yewrım gaye bebe yaziy üstünde sadece o kaa senin abin hangi semtte istanbılda gı

kara borsada bebe tulumlaru satacuuunn doğum parasını çıkarturun belki nan :jeyyar::jeyyar:
yewrım gaye bebe yaziy üstünde sadece o kaa senin abin hangi semtte istanbılda gı

hee şimci baktım bendekinde de gaye bebe yazıyyyy:lepi::lepi:

işiçin orda şimci abim halk bankda şube denetlemeye gıttı 2 haftadır orda daha kalacaklarmıs heryerı dolasıyoda obıraz anlamaz bu ıslerden de yınede bı dıyım belkıbulur :bbo:

nan o deelde geçen iki tane travesti geldi abuu bi korktum sanki adliyede üstüme atlicaklar anam ne bilim kazulet kadar heriften bozma bişi çok ürkünçtü nan :1shok:

:roflol: :roflol: :roflol: he nan antalyadada gece 12 sonra fırlıyolar bızde kac jere çorba ıcmeye gıtmısdık gördük anam bazılarının bacakları cok duzgun nan nasıl oluysee :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…