2009 Kasm Anneleri

:roflol:
neden olmasin, ben olamadim bari kizim pasa karisi olur.:roflol:

karısı değil nan gelini :roflol::roflol::roflol:ben oğlumu asker yapmam astronot yaparım asker yapmam:roflol:benim oğlum entel dantel olcak :roflol::roflol:
valla sülale geneline bakarsan sarışın mavi gözlü ihtimali çok yüksek ama bilemem artıkın kısmet :asigim:

he ii ozaman benikide büyük ihtimal maviş cıkacak ona göreee:roflol::roflol:

anam benim kızıma kısmet aramaya ihtiyacım mı war zaten anasına benzersee oooooo elini sallasa ellisi :dilcikar:

hee kızzz yerdik yimeklerimizi sonra dolanırdık dolanırdık :çok üzgünüm:

hee valla yerdikk kaydirigubbakcemile3 ierdik çatlar gezemezdikk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla sülale geneline bakarsan sarışın mavi gözlü ihtimali çok yüksek ama bilemem artıkın kısmet :asigim:

ben rüyamda gördüm sarıdı kızz mavişşş :lepi:

:roflol::roflol::roflol: paşa gelini iyiymiş ya neden olmasın gıı zaten ya paşa gelini yapcam kızımı yada godoman gelini :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
azmettim nan hahahhaha

godoman ne kiz? kizi yapacagina gore kotu birsey olmasa gerek.kaydirigubbakcemile3

:roflol:

karısı değil nan gelini :roflol::roflol::roflol:ben oğlumu asker yapmam astronot yaparım asker yapmam:roflol:benim oğlum entel dantel olcak :roflol::roflol:

hmmm, bende pasa karisi olacak deyi olabulur dedim di. sen cerinin ozgesini al bu durumda.kaydirigubbakcemile3

godoman ne kiz? kizi yapacagina gore kotu birsey olmasa gerek.kaydirigubbakcemile3

hmmm, bende pasa karisi olacak deyi olabulur dedim di. sen cerinin ozgesini al bu durumda.kaydirigubbakcemile3

nie kıs beğenmionmu entel dantel oğlumu sende de entel tipi var zaten mis gibin anlasırsınız oğlumlaaa:roflol::roflol::roflol:

bende pasa karisi tipi var kiz. gelemem oyle entel dantele.:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:anam onların özel bi tipimi var gı hiç dikkat etmemişim bi bakıım bari hep döpiyes giyip aynı röfleli saçlarıyla kollarında cantaları pıtıs pıtıs geziolar ölemisin sen nan :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: ayyy vallahi oyle diilim. hic yaptirmadim rofle, nefret ederim. ama hala daha pasa karisi tipim var ama.:roflol::roflol:

:roflol::roflol: ayyy vallahi oyle diilim. hic yaptirmadim rofle, nefret ederim. ama hala daha pasa karisi tipim var ama.:roflol::roflol:

alla alla ısrarlısın yani :roflol::roflol::roflol:nedek senin kocayı fahri paşa mı ilan edek yahu içinde kalmasın :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…