aman benim kocişimnen öle tükan falan gezilmes yauwwwww çok narindir benim herüfüm hemen ayakları ağrır nan lülülülülülü
neden olmasin, ben olamadim bari kizim pasa karisi olur.:roflol:
valla sülale geneline bakarsan sarışın mavi gözlü ihtimali çok yüksek ama bilemem artıkın kısmet :asigim:
anam benim kızıma kısmet aramaya ihtiyacım mı war zaten anasına benzersee oooooo elini sallasa ellisi :dilcikar:
hee kızzz yerdik yimeklerimizi sonra dolanırdık dolanırdık :çok üzgünüm:
valla sülale geneline bakarsan sarışın mavi gözlü ihtimali çok yüksek ama bilemem artıkın kısmet :asigim:
saat 2 olmuş looo
hee valla yerdikk kaydirigubbakcemile3 ierdik çatlar gezemezdikk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben rüyamda gördüm sarıdı kızz mavişşş :lepi:
:roflol::roflol::roflol: paşa gelini iyiymiş ya neden olmasın gıı zaten ya paşa gelini yapcam kızımı yada godoman gelini :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
azmettim nan hahahhaha
:roflol:
karısı değil nan gelini :roflol::roflol::roflol:ben oğlumu asker yapmam astronot yaparım asker yapmam:roflol:benim oğlum entel dantel olcak :roflol::roflol:
godoman ne kiz? kizi yapacagina gore kotu birsey olmasa gerek.kaydirigubbakcemile3
hmmm, bende pasa karisi olacak deyi olabulur dedim di. sen cerinin ozgesini al bu durumda.kaydirigubbakcemile3
tuba nan napcan sen
nie kıs beğenmionmu entel dantel oğlumu sende de entel tipi var zaten mis gibin anlasırsınız oğlumlaaa:roflol::roflol::roflol:
off bilmiyomm yaaa
bi tarafım hadi kalk dışarı çık diyoo bi tarafım b.k yeme otur ewinde diyoo
bende şaşırdım bacımm napcaamı:uhm:
bende pasa karisi tipi var kiz. gelemem oyle entel dantele.:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:anam onların özel bi tipimi var gı hiç dikkat etmemişim bi bakıım bari hep döpiyes giyip aynı röfleli saçlarıyla kollarında cantaları pıtıs pıtıs geziolar ölemisin sen nan :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: ayyy vallahi oyle diilim. hic yaptirmadim rofle, nefret ederim. ama hala daha pasa karisi tipim var ama.:roflol::roflol:
:roflol::roflol: ayyy vallahi oyle diilim. hic yaptirmadim rofle, nefret ederim. ama hala daha pasa karisi tipim var ama.:roflol::roflol:
karıya bak nan zorlan paşa karısı tipli olcek yaaaa :roflol::roflol::roflol:
alla alla ısrarlısın yani :roflol::roflol::roflol:nedek senin kocayı fahri paşa mı ilan edek yahu içinde kalmasın :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?