ayy cnm :sinifsinif: çok zorlanıyonmu yaa :sinifsinif::sinifsinif:
wanna sen sordun aha bi arkadasım aradı bişeler hazırlamıs geliyorum cay koy dedi biri varmıs beni düşünen yaşasın :)) ben çay koymaya kacıyorum öpüldünüzzz görüşürüsssssssssssssss
kız bütün topik biliyoo bizim herifin ayuu olduğunu sende alış dadlummmaaaa, ne ayip. kocaya ayuuu.kaydirigubbakcemile3
ben tahmin etmiş yay burcu erkeği zordur kadını daaha zordur ama eğlencelidr haazemuszemuszemuszemus
Canımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Nasıl oldun iyisiniz değilmi bebişle? Uyuşmalar için ne dediler
bu haftalarda normal diyor di mi uyusmaya. bende olmuyo ama sen doktoruna sor bakalim, belki birsey verir.
cerın dedıgın han neresıydı avrupa yakasındamı
ben baktım da göremedim herhal:sm_confused:
doğum çantası hazırlayan oldu mu bizden?? liste vs öneren ya da...:CüvCüv:
sorma yaa walla bişeyleri tutup kaldırmakta cok zorlanıyorum sonra gün içinde daha iyiye gidiyo ama kalktıktan sonra bikac saat böle zorluk cekiyorum :çok üzgünüm:
bizim herüfte eğlencelidir
kendisi eğlenceli bi ayudur
simdi edanin kocasi oglanin pipisini merak ediyormus, dr. ondan merakliymai. hadi biri baba, doktora noluyo dedim bende.kaydirigubbakcemile3
kız bütün topik biliyoo bizim herifin ayuu olduğunu sende alış dadlummm
kız bütün topik biliyoo bizim herifin ayuu olduğunu sende alış dadlummm
alkisalkisalkis benim ösgemlen asrınımı yalnız bırakmayan arkadaşa alkış istiyorummm alkisalkisalkis
Kızlar evde temizlik var ve ben az sonra sıcaktan bayılacagımmmm((((((
ayyy canım sıkıldı yaaaa
kendimi nerelere atsammm :uhm:
ösgende yesin sizi emiiiŞenizŞenizgel senin ösgeyi benim oğlusuma alam gı paşa gelini olur daha ne istion :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:yoksa wannanın kızını alacammm
ayyy canım sıkıldı yaaaa
Kızlar evde temizlik var ve ben az sonra sıcaktan bayılacagımmmm((((((
ay benimde gııı
ayyy canım sıkıldı yaaaa
:roflol::roflol::roflol: paşa gelini iyiymiş ya neden olmasın gıı zaten ya paşa gelini yapcam kızımı yada godoman gelini :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
azmettim nan hahahhaha
:roflol::roflol::roflol: paşa gelini iyiymiş ya neden olmasın gıı zaten ya paşa gelini yapcam kızımı yada godoman gelini :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
azmettim nan hahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?