2009 Kasm Anneleri

wanna sen sordun aha bi arkadasım aradı bişeler hazırlamıs geliyorum cay koy dedi biri varmıs beni düşünen yaşasın :)) ben çay koymaya kacıyorum öpüldünüzzz görüşürüsssssssssssssss

alkisalkisalkis benim ösgemlen asrınımı yalnız bırakmayan arkadaşa alkış istiyorummm alkisalkisalkis

Canımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Nasıl oldun iyisiniz değilmi bebişle? Uyuşmalar için ne dediler

bebişimde bende turp gibiymisiz opuyorumnanaktan
ama bu uyusmalar doguma kadar surecekmiş
sonra gecer dedi inş. gecer yoksa her işimi ertelemek zorunda kalıyorum :çok üzgünüm:

ben baktım da göremedim herhal:sm_confused:
doğum çantası hazırlayan oldu mu bizden?? liste vs öneren ya da...:CüvCüv:

yok cnm henüz olmadı yaa :kedi:

sorma yaa walla bişeyleri tutup kaldırmakta cok zorlanıyorum sonra gün içinde daha iyiye gidiyo ama kalktıktan sonra bikac saat böle zorluk cekiyorum :çok üzgünüm:

ayy napcan cnm katlancan artıkın opuyorumnanaktan

bizim herüfte eğlencelidir
kendisi eğlenceli bi ayudur

:roflol::roflol:

simdi edanin kocasi oglanin pipisini merak ediyormus, dr. ondan merakliymai. hadi biri baba, doktora noluyo dedim bende.kaydirigubbakcemile3

he hakkat edos doktora ne oluomus sapıkmı neee:roflol::roflol:

kız bütün topik biliyoo bizim herifin ayuu olduğunu sende alış dadlummm

bizim herüfte eğlencelidir
kendisi eğlenceli bi ayudur

hahahahhh:roflol::roflol::roflol: sende öğrenmişin ondan eğlenceli olmayı bak :roflol::roflol:

alkisalkisalkis benim ösgemlen asrınımı yalnız bırakmayan arkadaşa alkış istiyorummm alkisalkisalkis

ösgende yesin sizi emiiiŞenizŞenizgel senin ösgeyi benim oğlusuma alam gı paşa gelini olur daha ne istion :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:yoksa wannanın kızını alacammm

ösgende yesin sizi emiiiŞenizŞenizgel senin ösgeyi benim oğlusuma alam gı paşa gelini olur daha ne istion :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:yoksa wannanın kızını alacammm

:roflol::roflol::roflol: paşa gelini iyiymiş ya neden olmasın gıı zaten ya paşa gelini yapcam kızımı yada godoman gelini :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
azmettim nan hahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…