2009 Kasm Anneleri

ben cikiyorum. gidip hazirlanayim, dr. gidicem. kuzumu gormeye.opuyorumnanaktan

ooo ne güzeelll :lepi:
güle güle cnmm iyi haberlerle gell opuyorumnanaktan

tamam bi ara kap gel bende tsk nın bana verdiği yetkiye dayanaraktan sizleri fahri paşa ve karısı ilan edem sizi kutsayam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

bu bebeklerin biberonlarının emziklerini falan ne marka aldınız
benim arkadaşım ısrarla mutlaka avent al diyooo o 2 cocuk büyüttü çok memnunmuş

o arkadaşım önce dr browns almış diyoki ben bölee saçma biberon görmedim dedi 2-3 kullanmış sonra gitmiş geri wermiş

valla bilemiycem kullananlar memnunlar sen kaana hangisi yatıosa onu al herkesin bakıs acısı farklı oluoooopuyorumnanaktan
a

cerin kız bu bebek bakım malzemelerinin fiyatları nasıldı havuzlu handa
eğer ölee çok fark yoksa oraya kadar gidip peşin para vermeye gerek yok burdan mağazalardan toptan alır taksit taksit öderiss
annem geçen gitmiş havuzlu hana diyokı o kadar fark yok 16liralık kuweti 14e zor aldım diyoo zaten geçen kadır hasa bakmıstık ordada 17ydii gitmeye değmez mi acaba
ne dersin cerin

hee bende onu dicekti benim aarkadas yeni doğum yaptı dr.browns almış hiç memnun değilim diyo.
gaz yapmıyo diyolar sözde ama hem gazı var hemde çekemiyomuş cocuk emziğinden :umursamaz:
o yüzden nuk almış oda değiştirmiş

ananm kimse içindeki aparatı cıkarmayı akıl edememişmi peki içindeki aparatı cıkarınca normal biberon oluo szin o arkadaslarda bi kusur var demkki dunya standartlarına uymuolarmıs :))))

ananm kimse içindeki aparatı cıkarmayı akıl edememişmi peki içindeki aparatı cıkarınca normal biberon oluo szin o arkadaslarda bi kusur var demkki dunya standartlarına uymuolarmıs :))))

ulan şaşkın apaartı çıkarınca ne manası kaldı gaz yapmamasının...
kız 27 lira vermiş o aparat için kaydirigubbakcemile3 geri götürmüş tabikide 15 liraya normal almışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…