hoşbulduk cnmne baarıyon nan:çok üzgünüm:
hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlım ekleyemiorum bilg. sorun var ancak msn den atabiliomm :çok üzgünüm:hosgeldin ebiscem
eklede yeni cicileri görelim
ayy bende yaaa ac degilim ama canim biseyler tikinmak istiyo:jeyyar:
hoşbulduk gulümmm hade git de yap yimeenii kolay gelsinebişim cnm hoşgeldin beni yemek yapmaya gidiyorumm opuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlım ekleyemiorum bilg. sorun var ancak msn den atabiliomm :çok üzgünüm:
çok sevinirim cnm özelden atsana msn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aaa tühh gecen karakiz da da ayni sorun vardi ben ekledim onun resimlerini
istersen ekle beni msn den yolla ben eklerim bebiskonun cicilerini
aman sorma cersuya sakın ha sen o saate kadar ne yaptın die resmini falan koymaya kalkarlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
cerin kız bu bebek bakım malzemelerinin fiyatları nasıldı havuzlu handa
eğer ölee çok fark yoksa oraya kadar gidip peşin para vermeye gerek yok burdan mağazalardan toptan alır taksit taksit öderiss
annem geçen gitmiş havuzlu hana diyokı o kadar fark yok 16liralık kuweti 14e zor aldım diyoo zaten geçen kadır hasa bakmıstık ordada 17ydii gitmeye değmez mi acaba
ne dersin cerin
ay valla temizlik felan yapamıycam bugün hafta içi kocişim yokken yapacam duşa gircem giremiom yaaaaaaa nasıl ağırlık çöktü anltamambu arada selam sabahtan beri online durduğuma bakmayın eltim geldi iki lafın belini kırdık gitti bende temizliğe daldım abuuu çamaşırlar yıkanıy asıliy bi yandan harıl harıl yine yıkanıy süpürgeyi açtım bi güzeeeel süpürdüm evi ama silmeye takatım kalmadı nan :bbo:
ecük dinnenem meyve molası verem de temizliğe devam
noldunuz nan gene hay allam doğurana kaa saç saça girmessek eyüdür haaa manyak karular :roflol:
ay valla temizlik felan yapamıycam bugün hafta içi kocişim yokken yapacam duşa gircem giremiom yaaaaaaa nasıl ağırlık çöktü anltamam
sende çok yorma kendini yahuuuuuuuuuu kolay gelsin canıııım
nan ben küsülen olayın ne olduğunu anlamış değilim çösemedim kafamçokkarıştı
ben geldim. kuzum kipir kipir masallah. gecen hafta 750gr di. bu hafta 780 dedi once, sonra baska acidan olctu 800gr dedi. bu olcumler hicbir zaman kesin degil takma kafana dedi. boyuna gecen hafta da 33 cm demisti, yine o civarda dedi.
haftasiyla uyumlu, hersey yolunda dedi ama niye az kilo aldi ve boyu niye fark etmedi diye taktim doktordan ciktigimdan beri. moralim bozuldu. birde yazliga gidicem, bir ay kadar goremicem, kafayi yerim herhalde.senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?