2009 Kasm Anneleri

ne baarıyon nan:çok üzgünüm:

hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
hoşbulduk cnm

hosgeldin ebiscem
eklede yeni cicileri görelim

ayy bende yaaa ac degilim ama canim biseyler tikinmak istiyo:jeyyar:
hoşbulduk tatlım ekleyemiorum bilg. sorun var ancak msn den atabiliomm :çok üzgünüm:

ebişim cnm hoşgeldin beni yemek yapmaya gidiyorumm opuyorumnanaktan
hoşbulduk gulümmm hade git de yap yimeenii kolay gelsin

kız gene nooldunuz beaaa 2 dk bırakmaya gelmionuss delü karılarr

hoşbulduk tatlım ekleyemiorum bilg. sorun var ancak msn den atabiliomm :çok üzgünüm:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aaa tühh gecen karakiz da da ayni sorun vardi ben ekledim onun resimlerini
istersen ekle beni msn den yolla ben eklerim bebiskonun cicilerini

ben geldim. kuzum kipir kipir masallah. gecen hafta 750gr di. bu hafta 780 dedi once, sonra baska acidan olctu 800gr dedi. bu olcumler hicbir zaman kesin degil takma kafana dedi. boyuna gecen hafta da 33 cm demisti, yine o civarda dedi.

haftasiyla uyumlu, hersey yolunda dedi ama niye az kilo aldi ve boyu niye fark etmedi diye taktim doktordan ciktigimdan beri. moralim bozuldu. birde yazliga gidicem, bir ay kadar goremicem, kafayi yerim herhalde.senağlamasenağlama

bacım valla aslında dediğinde haklısın o kadar çılgınlar gibi fark yok mesela kuveti ben MİNİÇO da gördüm 10 liraydı çokta güzeldi
yine kadife tulumları havuzlu hanla aynı fiyata miniçodan aldım takımlar falanda çok fahiş deel yane bi git gez istersen ama illada havuzlu hana gerenk yok battaniyede falan çok çok çılgınlar gibi fark yok gı bak ben cennette ve avcılardaki miniçoya gittim çok güzeldi bi çok şeyi ordan alabülüsün :lepi:

bu arada selam sabahtan beri online durduğuma bakmayın eltim geldi iki lafın belini kırdık gitti bende temizliğe daldım abuuu çamaşırlar yıkanıy asıliy bi yandan harıl harıl yine yıkanıy süpürgeyi açtım bi güzeeeel süpürdüm evi ama silmeye takatım kalmadı nan :bbo:
ecük dinnenem meyve molası verem de temizliğe devam

ay valla temizlik felan yapamıycam bugün hafta içi kocişim yokken yapacam duşa gircem giremiom yaaaaaaa nasıl ağırlık çöktü anltamam
sende çok yorma kendini yahuuuuuuuuuu kolay gelsin canıııım

tuba nan naptın çıktın mı bi yere ben temizliğe vurdum kendimi olum delikafadulden
temizlik yapamda yenibosnaya gitmem lazım işyerinin oradaki anlaşmalı eczaneden ilaçlarımı alacam kocişi de sürükleyem de ordan gelirkenede eskidji var bilion mu yenibosnada oraya bi bakacam nan evlenmeden önce gitmiştim mobilyalar falan dehşet ucuzdu ama almadım mal gibi süsüm bozulcak sanke şimdi gidemde bi beşik fiyatlarına bakam çünku bi dahaki ay eyüpte modesa varya oraya bakacam karşılaştırmış olurum model ve fiyatları o iki yere baktıktan sonra zaten kesin kararımı vermem lazım artık park yatak mı yoksa normal beşik mi alacam deyü uygun bişi olursa sağa da sölerun
gı sen beşik mi almayı duşunuyon bu arada

ay valla temizlik felan yapamıycam bugün hafta içi kocişim yokken yapacam duşa gircem giremiom yaaaaaaa nasıl ağırlık çöktü anltamam
sende çok yorma kendini yahuuuuuuuuuu kolay gelsin canıııım

ya her seferinde çok yapmicam diom ama onu yap bunu yap derken bi bakıyom gene belim tutulmuş sakatlar gibi gezerun artuk bugun -tatlicadiarzu-
kuyruk sokumu tutuluyo benim ama napam anacım evide mok mu götürsüm cam kapı pencere dayalı duruy tozlanıy yapmak lazım

nan ben küsülen olayın ne olduğunu anlamış değilim çösemedim kafamçokkarıştı

aman yok ortada bişi hamilelik hormonlar sıcak sıkıntı derken arada bi millet birbirine sarıyo işte çok önemli bişi yoktur deyü tahmin ediom gıı zemuszemus

tuba karusu sağa diyoz demi nan cevap ver olum elma dersem çıkkk
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

cnm sende takılcak bişey bulmadan dr.dan gelmiyon yaavv :teselli::teselli:
dr.iyi demiş iştee bak rahatına ohhh yap tatiliniiii zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…