2009 Kasm Anneleri

ulan tuba seninki teneke hemde paslı teneke nası cilve yapam deyü yaaaa git ulan vur kır parçala bu maçı kazan olum hade naaann hani himalayalara kaa yolu vardı looooooooo

ben size bişey diyim mi bu adam korkuyoo hee cocuga bişey olcak diyee :bbo:
neyse bizimki fenerbahçe.coma bakacakmış ben kaçıyomm gelürün herüfü uyuttuktan sonra sositososito

ulan tuba seninki teneke hemde paslı teneke nası cilve yapam deyü yaaaa git ulan vur kır parçala bu maçı kazan olum hade naaann hani himalayalara kaa yolu vardı looooooooo

gııııııııııı bişey sorcam ne zaman yasaklanıyo bu olay.anaaaaaam doktorada soramam utanırım

kızlar bi sorum daha var.şimdi göğüs uçları yara oluyo ya doğumdan sonra.peki ne etcez biz yara olmasın diye.krem falan kullansak ne zaman kullancaz

beşiktaş olmaz olumm adam fenerliii
nan tuba reklam arasında atla adamın üstüne :roflol:

ay ben korkmaya başladım nan bu tuba ayusunun cinsel tercihleri değişmeye başladı galbaaa :roflol::roflol::roflol:

ben size bişey diyim mi bu adam korkuyoo hee cocuga bişey olcak diyee :bbo:
neyse bizimki fenerbahçe.coma bakacakmış ben kaçıyomm gelürün herüfü uyuttuktan sonra sositososito
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gııııııııııı bişey sorcam ne zaman yasaklanıyo bu olay.anaaaaaam doktorada soramam utanırım

32 dedi benim dr.o zamana kadar çok sert olmadan yapın dediii :roflol:

dilmuh onun için krem falan var galba ama ablam onu kullanmadı hani emzirirken direk çocuğua gitcek ne de olsa ilaç falan deyu hali zeytinyağı sürdü göğüs pedi koydu ii geldi dedü bende öle yapcam galba

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

32 dedi benim dr.o zamana kadar çok sert olmadan yapın dediii :roflol:

aha son bir ay.kaydirigubbakcemile3 gıııııı peki bişey daha sorcam gece gece +18 olduk ya peki haftada birmi.
dilmuh onun için krem falan var galba ama ablam onu kullanmadı hani emzirirken direk çocuğua gitcek ne de olsa ilaç falan deyu hali zeytinyağı sürdü göğüs pedi koydu ii geldi dedü bende öle yapcam galba

aaaaa o daha iyiymiş.ama ne zaman başlayacaz.doğumdan bikaç hafta önce falan başlasak iyi olmazmı

önceden nie yapcan ki çatlar canın acırsa yaparsın kuşum

valla ben sormadan dr.dedi haftada 2 kez sert olmadan 32.haftaya dek devam edebilirsiniz dedii :1ninca::1ninca:
ama haftada 2 olmaz yaa yapamıyom ben canım yanıyo gibi aklım hep karnımda bevişte oluyoo :1ninca::1ninca:

önceden nie yapcan ki çatlar canın acırsa yaparsın kuşum

iyi ya bende ne etcem diyodum.ozaman şimdilik sadece göğüs pedi almak yeterli olcak.

valla ben sormadan dr.dedi haftada 2 kez sert olmadan 32.haftaya dek devam edebilirsiniz dedii :1ninca::1ninca:
ama haftada 2 olmaz yaa yapamıyom ben canım yanıyo gibi aklım hep karnımda bevişte oluyoo :1ninca::1ninca:

he ya iki bencede çok sanki bebiş rahatsız oluyo benim aklım hep onda oluyo.ama işte ne etcez oda mecbur galiba

ay evet ya bebişi düşünmekten annamıyom ki bişe adamın hatrına haftada bir falla :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…