ulan tuba seninki teneke hemde paslı teneke nası cilve yapam deyü yaaaa git ulan vur kır parçala bu maçı kazan olum hade naaann hani himalayalara kaa yolu vardı looooooooo
ben size bişey diyim mi bu adam korkuyoo hee cocuga bişey olcak diyee :bbo:
neyse bizimki fenerbahçe.coma bakacakmış ben kaçıyomm gelürün herüfü uyuttuktan sonra sositososito
gııııııııııı bişey sorcam ne zaman yasaklanıyo bu olay.anaaaaaam doktorada soramam utanırım
ben kadın doğumcu arkadaşım var bi sorarım kaçıncı haftadan sora kesek münasebeti deyüü yerimseniben
beşiktaş olmaz olumm adam fenerliii
nan tuba reklam arasında atla adamın üstüne :roflol:
ay ben korkmaya başladım nan bu tuba ayusunun cinsel tercihleri değişmeye başladı galbaaa :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ben size bişey diyim mi bu adam korkuyoo hee cocuga bişey olcak diyee :bbo:
neyse bizimki fenerbahçe.coma bakacakmış ben kaçıyomm gelürün herüfü uyuttuktan sonra sositososito
gııııııııııı bişey sorcam ne zaman yasaklanıyo bu olay.anaaaaaam doktorada soramam utanırım
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
32 dedi benim dr.o zamana kadar çok sert olmadan yapın dediii :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
32 dedi benim dr.o zamana kadar çok sert olmadan yapın dediii :roflol:
dilmuh onun için krem falan var galba ama ablam onu kullanmadı hani emzirirken direk çocuğua gitcek ne de olsa ilaç falan deyu hali zeytinyağı sürdü göğüs pedi koydu ii geldi dedü bende öle yapcam galba
aha son bir ay.kaydirigubbakcemile3 gıııııı peki bişey daha sorcam gece gece +18 olduk ya peki haftada birmi.
aaaaa o daha iyiymiş.ama ne zaman başlayacaz.doğumdan bikaç hafta önce falan başlasak iyi olmazmı
aha son bir ay.kaydirigubbakcemile3 gıııııı peki bişey daha sorcam gece gece +18 olduk ya peki haftada birmi.
aaaaa o daha iyiymiş.ama ne zaman başlayacaz.doğumdan bikaç hafta önce falan başlasak iyi olmazmı
önceden nie yapcan ki çatlar canın acırsa yaparsın kuşum
önceden nie yapcan ki çatlar canın acırsa yaparsın kuşum
valla ben sormadan dr.dedi haftada 2 kez sert olmadan 32.haftaya dek devam edebilirsiniz dedii :1ninca::1ninca:
ama haftada 2 olmaz yaa yapamıyom ben canım yanıyo gibi aklım hep karnımda bevişte oluyoo :1ninca::1ninca:
valla ben sormadan dr.dedi haftada 2 kez sert olmadan 32.haftaya dek devam edebilirsiniz dedii :1ninca::1ninca:
ama haftada 2 olmaz yaa yapamıyom ben canım yanıyo gibi aklım hep karnımda bevişte oluyoo :1ninca::1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?