hoşbuldum gıııııı zemuszemus
ayy burda bağa cerenimo deyonuz ya çok hoşuma gidio niyeyse kaydirigubbakcemile3
napıonus nan çatlak kiremitlerrr lülülülülülü
kızlarrrrrrrr naparsınız beee(ayvalık lehcesıyle:)))ben bugun oğluslarımı gordum.oltrasonda 24+3 cıktı neden bılmem.ama tontıslerım buyumus 750 gr kendılerı boyları 32 cm.gelısımlerı gayat ıyıymıs tek bebek gelısımıne ve oranlarına sahıpmıs cok sevındım.salı seker yuklemesı var.bızımkılerden bırı dığerıni tekmelıodu cook kızdım:)allahım nolursun onları bıze bağışla sağlıklı olarak kucağımıza almak nasıp et yarabbım.hep dua edıorum hep hepımız ıcın.:Saruboceq:
ben bu adamdan boşuna mı şikayet ediyom sanıyonuss
benim kaderim taaa düğün gecemden belliymiş :sinifsinif:
ben sana bişey diyim mi bacımhayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :umursamaz: götürmedi hain herüfffffffffffffflmaz: eskicide ne işimiz var dedü ordan almican nası olsa deyü götürmedü :sinifsinif:
canım nasıl olım işte bugun beyin cerrahı mr çektirmemi istedi p.tesi sabahı mr cektireceğim
bebeğime birşey olmasın allah onu sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin inşallah
her an kaçabülürün :jeyyar:hani sen bu gece yoktun nann :jeyyar: hani zivaf gecendii :jeyyar::jeyyar:
hee kızz tubiş adamın gerdek gecesinde hayrı yokmuş bu gece nasıl olsuunn :roflol::roflol:
ben bi kere yapılıyoo biliyomkızlar bu ayrıntılı ultrason bi keremi çekiliyo yoksa 30lu haftalarda yine çekiloymu.ya benim istanbuldaki doktorum çekiliyo demişti galiba.ben bu gidişimde soram doktora dimi.ya bide arada benim göbiş sertleşiyo bu kasılmamı ay hiçbişey bilmiyoooooooooom
kızlar ben cıkıyorum uykum geldi hepinize iyi geceler öptüm sizi
nilkancımmmmm canım gözün aydın ay yerim onları ben yaaaa kocaman olmuşlar maşallah
ben sana bişey diyim mi bacım
benzetmek gibin olmasın ama senin bu koca benim herüfe acuk benziyoo :bbo:
kızz benimki varya ilk gecemizde eve geldik ben dedim şu saçlarımı aç,beni duvaktan kurtarr
adam makası aldı eline kesti attı duvağıı :roflol::roflol: ne kadar sabırsızmış anlayın artıkk :roflol::roflol:
eeee 4 sene beklediii :roflol::roflol:
bu arif eniştede maç özeti bakmışş yuhhh :mymeka:
ben sana bişey diyim mi bacım
benzetmek gibin olmasın ama senin bu koca benim herüfe acuk benziyoo :bbo:
kızlar bu ayrıntılı ultrason bi keremi çekiliyo yoksa 30lu haftalarda yine çekiloymu.ya benim istanbuldaki doktorum çekiliyo demişti galiba.ben bu gidişimde soram doktora dimi.ya bide arada benim göbiş sertleşiyo bu kasılmamı ay hiçbişey bilmiyoooooooooom
edoşşşşş geldin mi gııııı
her an kaçabülürün :jeyyar:
kızım bu gece bu iş ya olcak ya olcak :lepi:
artossa artos değilse bu iş himalayalara kadar gider delikafadulden
ben bi kere yapılıyoo biliyom
iyi geceler canım
iyi dinlen opuyorumnanaktan
bizimkide 2 bucuk sene bekledi ama yinede fenerbahçenin maçını seyretmeden bana dokunmadıı :umursamaz:
zaten adamın hayatında ilk üç şöyle:
1.fenerbahçe
2.lig tv
3.ben laelaelaelaelae
ayy kimse onun eline su dökemezzz delikafadulden kızz maşallaahhh
benim hergidişimde var cnm 3d usg o yüzden bilemiycimmm..
karnının sertleşmesi normalmıi benim dr.öle dedi magnezyum iç didi..
iyi geceeler gülüümm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hee geldim yevriimmm Şeniz
:roflol::roflol::roflol: abowww bunun durum çok fenaaaa :roflol::roflol::roflol:
her an kaçabülürün :jeyyar:
kızım bu gece bu iş ya olcak ya olcak :lepi:
artossa artos değilse bu iş himalayalara kadar gider delikafadulden
:roflol::roflol:
bizdede sıralama tam tersi
ben
(şimdik oğlu var burda)
galatasaray
lig tv
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?