2009 Kasm Anneleri

hoşbuldum gıııııı zemuszemus
ayy burda bağa cerenimo deyonuz ya çok hoşuma gidio niyeyse kaydirigubbakcemile3

cerenimoooooooooo Şeniz

napıonus nan çatlak kiremitlerrr lülülülülülü

hani sen bu gece yoktun nann :jeyyar: hani zivaf gecendii :jeyyar::jeyyar:

allahım maşallah yarabbimm kuzularım benniimm içerdemi başlamışlar didişmeyeee kaydirigubbakcemile3

ben bu adamdan boşuna mı şikayet ediyom sanıyonuss
benim kaderim taaa düğün gecemden belliymiş :sinifsinif:

hee kızz tubiş adamın gerdek gecesinde hayrı yokmuş bu gece nasıl olsuunn :roflol::roflol:

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :umursamaz: götürmedi hain herüffffffffffffff lmaz: eskicide ne işimiz var dedü ordan almican nası olsa deyü götürmedü :sinifsinif:
ben sana bişey diyim mi bacım
benzetmek gibin olmasın ama senin bu koca benim herüfe acuk benziyoo :bbo:
canım nasıl olım işte bugun beyin cerrahı mr çektirmemi istedi p.tesi sabahı mr cektireceğim
bebeğime birşey olmasın allah onu sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin inşallah

mr çektirceğini biliyom canım içini ferah tut zaten iki doktorda hiç sakıncası yok demiş
şu anda ağrın yok inşallah :Saruboceq:

kızlar bu ayrıntılı ultrason bi keremi çekiliyo yoksa 30lu haftalarda yine çekiloymu.ya benim istanbuldaki doktorum çekiliyo demişti galiba.ben bu gidişimde soram doktora dimi.ya bide arada benim göbiş sertleşiyo bu kasılmamı ay hiçbişey bilmiyoooooooooom

hani sen bu gece yoktun nann :jeyyar: hani zivaf gecendii :jeyyar::jeyyar:
hee kızz tubiş adamın gerdek gecesinde hayrı yokmuş bu gece nasıl olsuunn :roflol::roflol:
her an kaçabülürün :jeyyar:
kızım bu gece bu iş ya olcak ya olcak :lepi:
artossa artos değilse bu iş himalayalara kadar gider delikafadulden

kızz benimki varya ilk gecemizde eve geldik ben dedim şu saçlarımı aç,beni duvaktan kurtarr
adam makası aldı eline kesti attı duvağıı :roflol::roflol: ne kadar sabırsızmış anlayın artıkk :roflol::roflol:
eeee 4 sene beklediii :roflol::roflol:

bu arif eniştede maç özeti bakmışş yuhhh :mymeka:

ben bi kere yapılıyoo biliyom
kızlar ben cıkıyorum uykum geldi hepinize iyi geceler öptüm sizi

iyi geceler canım
iyi dinlen opuyorumnanaktan

nilkancımmmmm canım gözün aydın ay yerim onları ben yaaaa kocaman olmuşlar maşallah

saolasın canım.yaaa karakızım noldu sana gecmişi anca okuyorum cok gecmıs olsun canım ıyısın dımı sımdı.hiççç korkam kızcene bıseycık olmaz annesınede bıseycık olmeycek merak etme sen.a.s.a.s.

bizimkide 2 bucuk sene bekledi ama yinede fenerbahçenin maçını seyretmeden bana dokunmadıı :umursamaz:
zaten adamın hayatında ilk üç şöyle:
1.fenerbahçe
2.lig tv
3.ben laelaelaelaelae

ben sana bişey diyim mi bacım
benzetmek gibin olmasın ama senin bu koca benim herüfe acuk benziyoo :bbo:

ayy kimse onun eline su dökemezzz delikafadulden kızz maşallaahhh

benim hergidişimde var cnm 3d usg o yüzden bilemiycimmm..
karnının sertleşmesi normalmıi benim dr.öle dedi magnezyum iç didi..

kızlar ben cıkıyorum uykum geldi hepinize iyi geceler öptüm sizi

iyi geceeler gülüümm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

edoşşşşş geldin mi gııııı

hee geldim yevriimmm Şeniz

her an kaçabülürün :jeyyar:
kızım bu gece bu iş ya olcak ya olcak :lepi:
artossa artos değilse bu iş himalayalara kadar gider delikafadulden

:roflol::roflol::roflol: abowww bunun durum çok fenaaaa :roflol::roflol::roflol:

bizimkide 2 bucuk sene bekledi ama yinede fenerbahçenin maçını seyretmeden bana dokunmadıı :umursamaz:
zaten adamın hayatında ilk üç şöyle:
1.fenerbahçe
2.lig tv
3.ben laelaelaelaelae

:roflol::roflol:
bizdede sıralama tam tersi

ben
(şimdik oğlu var burda)
galatasaray
lig tv
:roflol:

süper bende korkmuştum ne oluyo diye.kocişte benle dalga geçiyodu heralde sertleşcek içerde bebek var farkındamısın diyodu

tubaaaaaa bu parçayı sağa armayan ediyom naaaaannn kaydirigubbakcemile3
mari binnaz sen bu geceee kudurdun muuuuuuuu delirdin miii biinnaazzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…