2009 Kasm Anneleri

al kızım delimiisn nevresim öle bi tane yetmez yazın falanda kullancan 20 tl ye ne veriolar al koy kenara takıma uysun die cabalama askitom al koyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

edam ya sen de bak cnm beşik almadıysan çok güsel alabilrisin cnm ondan
ya yazlıklar dediğin gibi var uygun ama boyu uzun olursa deyü düşünüyon
ben de o yüzden alamdım kışlık tamamlanmadı ya öncelik kışlık

anam onnara da yazık beee yapsalar vicdanları rahat durmiy yapasalar hormonlar rahat durmiy delikafadulden

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

süpermiş kafanda belirlediysen bi dahaki gidişinde rahat alışveriş yaparsın

he gııı benim diğer doktor söylüyodu bu hiç bişey demedi.bende utandım soramadım.sizin doktorlar ne derse gelin buraya yazın haaaaaa

ayyyyyyyy hayırlı olsun tatlıııım.igüle güle giysin

ben oda takımı aldım cnmm opuyorumnanaktan
ama nehircim resimlerini gösterdiydi o beşiğe bayıldımdı :lepi: al mutlakaa..

edoş odasını aldı canım hemde mendil tutan coookkk sevimliii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol dilmuhum ama inan herşey alasın geliyor
normalde kendime bişey almadan eve dönmezdim
ama bu sefer kendime hiç bişey almadım hep kızımı düşündüm
ayy ikeadan çerçeve aldım 2 tane beyaz 5.5 tl onu bile kızım için aldım
onun resmini koycamhihoyyythihoyyythihoyyyt

güle güle giysin kızcen cnmm opuyorumnanaktan
yaa bende şu yazlık işini napcamı belemiyom yaaa :bbo: çok uygun yazlıklar varmış izmirde arkadas aradı ama bilemiyomkii yaa kilolu olursa gelmezse yaza :kedi::kedi:

gııııı yaza göre al bacım işte bir yaş falan
dimi gıı allah razı olsun valla arkadaslarımdan baska doğru düzgün kimsem yok hayattaopuyorumnanaktan

ohhh allah ayırmasın datlum ne güzel.
he ya daha dönence var demi bende bi arastıram sunu opuyorumnanaktan

gııı araştır bizzede haber ver.bide şu tavana ışık veren şeyler vardı ya bende ondan alam diyom biliyonuz dimi hani ninni falanda söyliiiyyyy

:lepi: evet yaaa bu analık böle bişeymişş :lepi:

ya evet çok enteresan bi duygu bu annelik ya.bende her dışarı çıkışımda kendime ufakta olsa alırdım bişeyler ama şimdi heğ oğluşuma bakıyom

adil ışıkta bir sürü elbiseler vardı
hepsi 10 ytl tabi outlet mağazalarında
ama denemek lazımdı tabi vakit yoktu sizin oralarda da varsa uğrayın kıslar

dönence bende alcaaam alan almayı duşunen araştıran gaciler paylaşın okii

he nan arastıram bi ara baktımdı diolarki cok pahalı olmasın cekmeye baslayınca kullanılmıomus bebek rahat durmuomus 6 aydan sonra pilli olsun ikide bi kurmaa gerek kalmasın dediler bakalım bulurum uygun kullanıslı bişeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…