2009 Kasm Anneleri

kızlaaaaaaaar bana bu beşik konusunda akıl verin yaaaa.şimdi ben büyüyen beşiklerden aldım ve ilk aylarda bizim odada olacak.şimdi kurmadık biz beşiği.ne zaman kuralım.ya şimdi kursak erkenmi olur.ay bilemedim.bi yandanda kuralım bebişimin cicilerinide yıkayayım yerleştireyim içine diyorum ama ne etcem bilemedim

ben ficher priceları çok begendim emme pahalıdı biraz 120 lira felan yaavvv :1shok:

çok değilmi edos nan dedikleri doğru olabilir bebek cekmeye baslayınca kullanılmıo diolar kafasına gözüne düşürüomus ağzına falan sokuo diolar:roflol::roflol::roflol::roflol:

dönence dediğiniz yukardan oyuncaklar sarkan şeyler değilmi

evwt canım o
ben ışıklı müzikli gördüm hayvancıkları da çok datluydu fiyatı 20 li bişiydi keşke alsaydımmm

ayy kociş kapat deyüüü abbuuu ben gidem hatınlaaa vereliniortak
ii geceleeerrrrrrrr Şeniz

ya benim dediğim şey neydi adı tatlı rüyalarmıydı neydi beşiğin yanına koyuyon.doğru bebiş onu çeker nasıl kullancazki.aaaaaaaa bilemedim şimdi.dönence benim beşiğin içinde vermişler ama dandik bişey hiç beğenmedim

çok değilmi edos nan dedikleri doğru olabilir bebek cekmeye baslayınca kullanılmıo diolar kafasına gözüne düşürüomus ağzına falan sokuo diolar:roflol::roflol::roflol::roflol:

hee kız bende çok deyom işteee :1shok::1shok: o kadar vermem yaa bi dönenceyee lmaz:

Dilmuhcum kur kız bencee yavv zemuszemus

ii geceler cnmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızz gene bedavamı bekledinde almadın deliii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 20 lira ucuzmuşş :kedi::kedi:
hadi cerenimoom iyi geceelerr kuzuumm Şeniz

:roflol: hee tubişin buhar makinası seninde dönence kusur kalmışş :roflol:

ya bak oda var bu buhar makinasından aldınızmı.işe yarıyomu.bu ev kaloriferli ya kuru olur içerisi.e havada soğuk sürekli havalandıramam alam diyom buhar makinası ama hangisinden nasıl bişey bunlar.

senin dediğini anladım duvara yansıma yapıo ama bilmem ki nası bie kullananlara sormak lasım opuyorumnanaktan

ya bak oda var bu buhar makinasından aldınızmı.işe yarıyomu.bu ev kaloriferli ya kuru olur içerisi.e havada soğuk sürekli havalandıramam alam diyom buhar makinası ama hangisinden nasıl bişey bunlar.

cnm nehir arastırmış o söledi bana aldım ben chicco soğuk iyonizerli buhar makinası diye geçiy.sordum kıza en iyisi dedi mikroplarıda topluyomuş havadakii:lepi:

iyigeceler bacım
hee kız bende çok deyom işteee :1shok::1shok: o kadar vermem yaa bi dönenceyee lmaz:

Dilmuhcum kur kız bencee yavv zemuszemus

kuram ozaman yavaş yavaş.zaten hop diye kurulmaz.kociş izinli olduğu günlerde yavaş yavaş kursun bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…