iyigeceler bacım
kuram ozaman yavaş yavaş.zaten hop diye kurulmaz.kociş izinli olduğu günlerde yavaş yavaş kursun bari
aa ben bilmiyom onu tavana ışık veriyodu benimki bu duvaramı veriyo yanmı koyuluyokii :uhm:
ney gı dönence mi bebek tiyatrosu diolar ondanmı aldınmıki sen ha tavan ha duvar nan ne farkeder tavan duvar değilmi nan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende yatıyom kızalr benim kocişte uzandı şimcik ses etmeyim yanındaa..
hepinize tatlı rüyalaaarr opuyorumnanaktan
senin dediğini anladım duvara yansıma yapıo ama bilmem ki nası bie kullananlara sormak lasım opuyorumnanaktan
cnm nehir arastırmış o söledi bana aldım ben chicco soğuk iyonizerli buhar makinası diye geçiy.sordum kıza en iyisi dedi mikroplarıda topluyomuş havadakii:lepi:
nan ben geldim nere gidiyonuss
kızz öle deyince başka geliyo akıla duvar neree tavan nereee nan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 delüü
ben almadım dahaa çok pahalı geldii :kedi:
anam salla cocuklarıda oyuncak bağımlısı etcezz anda bizle oynasınlar sıkıldılarmı :roflol::roflol::roflol: tavana bak bak mal gibi aynı seye ne yapcak cocuk :roflol::roflol:
aa ben bilmiyom onu tavana ışık veriyodu benimki bu duvaramı veriyo yanmı koyuluyokii :uhm:
yeni arastırmalırımla hizmetinizde olacam :roflol::roflol::roflol::roflol:
dilmuh ahanda bak burdaaa
E-Bebek | Sağlık-Hijyen | Nem Cihazları | Chicco | Chicco İyonlu Soğuk Buhar Makinesi
tabi cnm başlayın işte yavastann zemuszemus
nan ben geldim nere gidiyonuss
:jeyyar::jeyyar::jeyyar: nbr kızzzz :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol: yaa çok ciciler emmeee :roflol:
anam yok bişey :umursamaz:
ben niyeti belli etmedim bizim herifinde gözleri kapanıyoduu
anlıcağınız gelin güwet olamadık :umursamaz:
ben herüfü uyuttum sizin şefkatli kollarınıza koştum
anam salla cocuklarıda oyuncak bağımlısı etcezz anda bizle oynasınlar sıkıldılarmı :roflol::roflol::roflol: tavana bak bak mal gibi aynı seye ne yapcak cocuk :roflol::roflol:
sen bakalım.anam yok bişey :umursamaz:
ben niyeti belli etmedim bizim herifinde gözleri kapanıyoduu
anlıcağınız gelin güwet olamadık :umursamaz:
ben herüfü uyuttum sizin şefkatli kollarınıza koştum
he zaten cocuklara alan kim bende kendime alıom cocugun önüne koy bi poşet gıcırtatsın koysun en büyük hobileri bu bide tencere tavaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
delü karuuuuu oda doğru ama ne bilem iyi olur diye düşündüm ben.belkim daha rahat uyurlar
:teselli::teselli::teselli: ayy kuzum beniimmm :teselli: efkarlandık içelim nann :içelim:
sen bakalım.
e gel madem ne edek.yarında maç var ne etcen
anaaaaaam zaten sağlığımda hiç istemezdim bugün nerden aklıma geldi bilmem bide kk karılarının gazıylan öyle havaya girmiştim ama hawam söndüü kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?