napyonus leynn ben kocişi yedürdüm gömlek falan ütüledim kocişi ikna turlarındayım ankaraya gidem mi deyühayır demiyo ama ne işin var yollarda ya hasta olursan ya bilmem ne diye diye yedi beni du bakalım inatla yapacam taşı delersem yarın angaraya gidebülürün
bende minübüsten nefret ediyorum diye otobüsü tercih ediyorum o kılda böyle yaptıklava:
senin tenekeye acuk rutüş yap belkim o zaman işe yarar :roflol:ayy çok hamaratımdır yauwww sırnaşık şey
hee dur bakalım bizim teneke bi işe yarar mı ki acep :roflol::roflol::roflol:
kız bi kac hafta cok acıo bazı durumlarda doğuma kadar gecmiomus ama benim gecti cok sükür umarım seninde gecer cok kötü bi acı size okaa dalga gecmeyin demiştimopuyorumnanaktan
ayy çok hamaratımdır yauwww sırnaşık şey
hee dur bakalım bizim teneke bi işe yarar mı ki acep :roflol::roflol::roflol:
senin tenekeye acuk rutüş yap belkim o zaman işe yarar :roflol:
altın suyumu arıyam gıı :roflol:
abuu haberlere bakıyom öğretmen kadın alkol komasından hastaneye gitmiş tuvalette kusmaya gitmiş hasta bakıcı kadına tecavüz etmiş yauwwwwwwwwwww
hani geçen cumartesi benim bi iş wardıda olmadı yaa
ertesi gün benim herüfün ağzını yokladım biras
diyoki karnın ne kadar büyüdü farkında değilsin galiba dedi adam tırsıyomuş nan çocuga bişey olur diyeee :roflol:
demekki show tv izliyon hehe bende o habere bakıyodum aaaaaaaaa biz hastanedede rahat edemeyeceksek ne etcez bilmiyom ordaki insanların çoğu kendinde olmuyo sonuçta
hani geçen cumartesi benim bi iş wardıda olmadı yaa
diyoki karnın ne kadar büyüdü farkında değilsin galiba dedi adam tırsıyomuş nan çocuga bişey olur diyeee :roflol:
bak adama bide oküz dersin :mymeka: ne kaa düşünceli yavrusuna kıyamıyy dombiliii göbeeene bakmadan nelere hevesleniysin sende haaa naniknanik
tabi tırsar gıııııııı adamlar bizim gibi abartmasalarda onlarda korkuyolar bişey olur diye bebişlerehani geçen cumartesi benim bi iş wardıda olmadı yaa
evde sim olcaktı canlizi dinneyip simlesemmi nan kaydirigubbakcemile3
açılan mezarlardaki kemikleri gördünüz mü
tamda yimek yiyodummm :bbo:
sen zaten artık zor yaparsın o apışaran açılıoomuu naaaaaannn:roflol::roflol::roflol:
hee yaa bende o tipime bakmadan leopar desenli sexi geceliğimi giymiştimmmm :roflol:
açılan mezarlardaki kemikleri gördünüz mü
tamda yimek yiyodummm :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?