2009 Kasm Anneleri

git bacım ama doktorunla konuşta öyle git.

bende minübüsten nefret ediyorum diye otobüsü tercih ediyorum o kılda böyle yaptı klava:

ayyyyyyyy istanbulda hepsi aynı gıcık yaaaaaaaa.hele o minibsleeeeeeeeeer.amaaaaaan salla ya ne sinir yapıyon boşver adam seni unuttu bile sen boşuna sıkma canını bırak pis herif

ayy çok hamaratımdır yauwww sırnaşık şey
hee dur bakalım bizim teneke bi işe yarar mı ki acep :roflol::roflol::roflol:
senin tenekeye acuk rutüş yap belkim o zaman işe yarar :roflol:
kız bi kac hafta cok acıo bazı durumlarda doğuma kadar gecmiomus ama benim gecti cok sükür umarım seninde gecer cok kötü bi acı size okaa dalga gecmeyin demiştimopuyorumnanaktan

inşallah yaaa :Saruboceq:

ayy çok hamaratımdır yauwww sırnaşık şey
hee dur bakalım bizim teneke bi işe yarar mı ki acep :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: dene bakalım teneke yarıomu olmadı altın suyuna batırrr:roflol::roflol:

abuu haberlere bakıyom öğretmen kadın alkol komasından hastaneye gitmiş tuvalette kusmaya gitmiş hasta bakıcı kadına tecavüz etmiş yauwwwwwwwwwww

hani geçen cumartesi benim bi iş wardıda olmadı yaa
ertesi gün benim herüfün ağzını yokladım biras
diyoki karnın ne kadar büyüdü farkında değilsin galiba dedi adam tırsıyomuş nan çocuga bişey olur diyeee :roflol:

abuu haberlere bakıyom öğretmen kadın alkol komasından hastaneye gitmiş tuvalette kusmaya gitmiş hasta bakıcı kadına tecavüz etmiş yauwwwwwwwwwww

demekki show tv izliyon hehe bende o habere bakıyodum aaaaaaaaa biz hastanedede rahat edemeyeceksek ne etcez bilmiyom ordaki insanların çoğu kendinde olmuyo sonuçta

bak adama bide oküz dersin :mymeka: ne kaa düşünceli yavrusuna kıyamıyy dombiliii göbeeene bakmadan nelere hevesleniysin sende haaa naniknanik

sen zaten artık zor yaparsın o apışaran açılıoomuu naaaaaannn:roflol::roflol::roflol:

tabi tırsar gıııııııı adamlar bizim gibi abartmasalarda onlarda korkuyolar bişey olur diye bebişlere
evde sim olcaktı canlizi dinneyip simlesemmi nan kaydirigubbakcemile3

gııııııı ne gerek varki ohooooooooooo sade olsada kandırırsın sen :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…