bende korkuyom kaçacak yer arıyom hep ertelıyom :kedi:kız çıkmıyo tadı aklım bebişte olmuyo valla
nan tuba karusu yannız biz edaya godoman falan diyoh emme kürkler leopar desenler falan asıl godoman kokono sensin galba haa ne ayak nan delikafadulden
para anası da geldii :)))
bende geldim çatlaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok yoruldum yaaaa vıccım cıktı kafamçokkarıştı
nan tuba karusu yannız biz edaya godoman falan diyoh emme kürkler leopar desenler falan asıl godoman kokono sensin galba haa ne ayak nan delikafadulden
tuba nan sen öle kürk leopar falan deyince seni birden şahika gibi bi tip olarak canlandırdım kafamda delikafadulden
atalarımız ne demiş:
tecavüz kaçınılmazsa tadını çıkaracaksın :jeyyar:
bende korkuyom kaçacak yer arıyom hep ertelıyom :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol: godoşşşşşşşşşşşşşşşşşş bunlar nan
kürkü yolda görsem tanımam
taa bohçamdaki gecelikler pijamalar böcüklendi artık gençliğimde bilem giymezdim :umursamaz:
espiri yapıyom yaniiii laelaelaelaelae
hoşgeldin bacım.
ayyyyy bugün kaşımı aldırmaya kuaföre gittim ve şok oldum bi tane bile açık kuaför yok.meğer vanda salı günleri kuaförlerin hepsi kapalı olurmuş.yasa gereği salı günleri kapalıyız diyodu çok enteresan ay kuaför kapalı olurmu gııııııı
hade hadeeeeeeeeeeeee :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
nie nan biz insan deılmıyık nan :mymeka: zaten karulardakı bu düşünce yüzünden bende izin yapamıyom yaaww bızım bu semptede bı ara öleydı musterıler aaaaaa salı kapalımı olur ya kuaför kapalımıolur dedı acıldı tekrar bacım pazarda kapatamıyok düğündü dernekdı denıze gıdendı ızınlısıydı derken hiç özel hayatımız kalmadı nannnnnnnnn delikafadulden delikafadulden kafayı yiycem elemena bırakıp ızın yapsan musterı benı ıstıyo netcemı sasırdım al bide dılmuhumuz cıktı naniknanikyavrıım ıdare et garı bızım ısde zor bacım
kız wallllaaa aaaaa yemin ettirme bana bölee poktan şeyler içinlmaz:
espirik yapıyoss gülüyos geyik yapıyos iştee
hem benim bi leopar desenli geceliğim bilem yok :çok üzgünüm:
nie nan biz insan deılmıyık nan :mymeka: zaten karulardakı bu düşünce yüzünden bende izin yapamıyom yaaww bızım bu semptede bı ara öleydı musterıler aaaaaa salı kapalımı olur ya kuaför kapalımıolur dedı acıldı tekrar bacım pazarda kapatamıyok düğündü dernekdı denıze gıdendı ızınlısıydı derken hiç özel hayatımız kalmadı nannnnnnnnn delikafadulden delikafadulden kafayı yiycem elemena bırakıp ızın yapsan musterı benı ıstıyo netcemı sasırdım al bide dılmuhumuz cıktı naniknanikyavrıım ıdare et garı bızım ısde zor bacım
kız wallllaaa aaaaa yemin ettirme bana bölee poktan şeyler içinlmaz:
espirik yapıyoss gülüyos geyik yapıyos iştee
hem benim bi leopar desenli geceliğim bilem yok :çok üzgünüm:
benımde yok nan çakk kaydirigubbakcemile5
olummmmmm benı goca sevmıyo nan öle sexüü seylerı sade spor seylerı sevıyo şaştım zaten bende mirmirmirmir
ben ılk evlendıgım zamanlarda mıllet alıyo bende aldım bı sexü gecelık kocam güldü nan bana bu ne dıye kötükedihüso rezıl olmustum nan :kedi:
geymıyom öle seyler böle sevıyo benımkı
bende zamanda buldum yöntemını böle daha rahat nan kendımı sonra bende komık hıssettım gecelıkle cok heveslı gıbın oluyo nan öle
yok bacım ben kabul ediyom en zor işlerden biri bayan kuaförlüğü.ay çekilirmi kadınların kaprisleri.ama hafta içi bi gün kapalı olması enteresan valla.ne bilem istanbulda hergün açıktı veeee bende gidince asıl kuaförü istiyodum heeeeeep.o olmassa kaş saç falan hiç bişey yaptırmıyodum.
benımde yok nan çakk kaydirigubbakcemile5
olummmmmm benı goca sevmıyo nan öle sexüü seylerı sade spor seylerı sevıyo şaştım zaten bende mirmirmirmir
ben ılk evlendıgım zamanlarda mıllet alıyo bende aldım bı sexü gecelık kocam güldü nan bana bu ne dıye kötükedihüso rezıl olmustum nan :kedi:
geymıyom öle seyler böle sevıyo benımkı
bende zamanda buldum yöntemını böle daha rahat nan kendımı sonra bende komık hıssettım gecelıkle cok heveslı gıbın oluyo nan öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?