2009 Kasm Anneleri

bende nerde bu karı diyodum zemuszemus
anaaaaaaaam tuğba gurbet gıııııııı ne ediyonuz niye konuşmuyonuz.aaaaaaaa bu arada benim 29.haftam bitiyo bugüüüüüüüüüüüüün.ay ben haftaya gidem doktor civanıma.

şölee bi geçmişe baktım dadlumm opuyorumnanaktan
nan biz daha 25 haftalarda sürünüyoss
anam senin şimdi 10 haftan mı kaldı doğumaaa :1shok:

bende nerde bu karı diyodum zemuszemus

şölee bi geçmişe baktım dadlumm opuyorumnanaktan
nan biz daha 25 haftalarda sürünüyoss
anam senin şimdi 10 haftan mı kaldı doğumaaa :1shok:

valla bacım benim sata göre 3 kasım doğum ama ultrasonda ekim sonu diyo doktor.

kıslaaaaar doktor largopenle purinol verdi bana.ama korkuyorum içmeye.idrarda bol bakteri çıktı.anlatmıştım size.iyide bu ialaçların zararı yokmu bebeğe?kullandınızmı hiç?prospektüsünde gebelikte gerekmedikçe kullanılmaması falan yazıyo

doktorun verdiyse bi sorun yoktur. ama gunde 3-4 lt su icmeyi ihmal etme.

valla bacım ben kullanmadım ama doktorun verdiyse vardır sonuçta bi bildiği.nehirde idrarda enfeksiyon çıkmıştı oda bi ilaç kullandı ama neydi bilmiyom gelirse bugün ona sor canım o bilir..ama doktor vermiş kullan bence.tehlikeli olsa vermezdi

doğru canım.tamam nehirede sorarım.söylemişti gerçi ama du bi gene soram ben. :ecrin_bebek:

:roflol:
heee bidesöle bassağı durup bi bardak su içsin hemen kesilirr:roflol::roflol::roflol::roflol:

hatta kızına söyle nefesini tutup içinden 10 a kadar saysın canım :roflol: :roflol:

al bud aii fikirrrrvereliniortak:roflol::roflol::roflol::roflol:

aman salla luzumsuz bi sürü sey alır sonra bide gönlü olsun die giydirmek zorunda kalırsın zemuszemusbenim kaynanada kesin öle almıstır aldım aldım deyip duruo offffff:umursamaz:

:roflol: :roflol:
ya bu saatlerde hep bi ağırlık çöküo tansionum inio
nefesim daralıo neden acaba

aaaaaaaaaaaa neden acaba hamile oldugun için olabilirmi hastalık hastası karııı:roflol::roflol::roflol:
ulen cersu senin sağlam olduğun saat mi var nan hastalıklı tosbaaa :roflol:
nan herife de habire böle dır dır yok şuram yok buram diyosan falla kapıya koyulmana az kaldı ben sana söliyem delikafadulden

doğru söze ne denir bacıımm:lepi::lepi:

ilginç falla hıçkırık he acaba benim kızımda hıçkırıyo mu al bende şuursuz oldum çıktım allah bilir bebekim kaç defa hıçkırık tuttuda habarım yoh :roflol:

eee kartanesi karısıyla fazla konusursan şuursuzluğunu sanada bulaştırdı :roflol::roflol::roflol:

sen önce cocuga bebekliğini gecirecek kıyafet al sonra isim dedine düş şuursuzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:

anaaaaaaaam tuğba gurbet gıııııııı ne ediyonuz niye konuşmuyonuz.aaaaaaaa bu arada benim 29.haftam bitiyo bugüüüüüüüüüüüüün.ay ben haftaya gidem doktor civanıma.

29 haftanmı bitio :1shok: sankın 29 a girio olmayasınnnzemuszemuszemuszemuszemuszemus

kız sende ne verdiyse içkaydirigubbakcemilebana bak enfeksyon keseye sıcrarsa erken doğum oluo haberin ola doktor malmı sna ne verceni bilmio düzenli iç bitir:mymeka:

hay nehir ben senin he anam he yanlış yazmışım 28.bitiyo diycektim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çığlık attırdım bana.

bende 1 kutu largopen bitirdim canım zararı :Saruboceqlsa soktor vermez heralde benim rahim ağzımda dikiş var ve çok ilaç kullandım inşallah bebişlere bir zarar vermez

benim doktor da 26 ekim- 6 kasım arası dedi. az kaldı valla

ay hepsi sağlıkla zamanında gelsinde.anam ben hazır değilim daha.ohooooooooooo daha bi sürü eksikl var.

ayyyyyy benim velet acaba sağ kasığımda ne arıyo çıkış yerimi sandı yavrum ne valla orada bi haltlar karıştırıyokaydirigubbakcemile3

hay nehir ben senin he anam he yanlış yazmışım 28.bitiyo diycektim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çığlık attırdım bana.

anam ne bilem sen 29 u bitirdiysen benimde 30 u bitirmem lazım dedim bian şaşırdımda delikafaduldendelikafadulden

bendede eksik çokç bu ay sonuna kadar tamamlıcaz artık.
valla benim oğlanda çıkış arıyor bazen alttan alta vuruyo aha da buldu yolu diyom:)

nan nehiriwer karusu biz senlen çok dalga geçtik ama şimdi ben sana nasıl diyim apışaram ağrıyo diyee :kedi:

nan nehiriwer karusu biz senlen çok dalga geçtik ama şimdi ben sana nasıl diyim apışaram ağrıyo diyee :kedi:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: biliodum böleee olcanııııııııııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol: gecmiş olsun ne diyim benimki gecti vallaaaaa inşallah seninkide gecer ama cokkkk acıooo beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…