bende nerde bu karı diyodum zemuszemushay ya rebbi eltim geldi misafir gelcekmiş davul fırını var onun onda olmiy deyü benden reca etti bi kek yaparmısın deyü anam garfield gibi uyuşuk uyuşuk yatarkene kalktım mutfağı toparladım önce uçuyodu çünkü :))) sora onun istediğini yaptım derkene kaynanam geldi kiracısıynan bebeeen eşyalarına bakma muabbeti vardı ya almış gelmiş sonunda -tatlicadiarzu- zaten ben nerdeyse her bişeyi toplamıştım bi iki parça bişi duruydu onnara baktılar ay sora onnarnan otur derken bu saat oldu nan öf darlandım haaaaaaa
anaaaaaaaam tuğba gurbet gıııııııı ne ediyonuz niye konuşmuyonuz.aaaaaaaa bu arada benim 29.haftam bitiyo bugüüüüüüüüüüüüün.ay ben haftaya gidem doktor civanıma.
bende nerde bu karı diyodum zemuszemus
şölee bi geçmişe baktım dadlumm opuyorumnanaktan
nan biz daha 25 haftalarda sürünüyoss
anam senin şimdi 10 haftan mı kaldı doğumaaa :1shok:
kıslaaaaar doktor largopenle purinol verdi bana.ama korkuyorum içmeye.idrarda bol bakteri çıktı.anlatmıştım size.iyide bu ialaçların zararı yokmu bebeğe?kullandınızmı hiç?prospektüsünde gebelikte gerekmedikçe kullanılmaması falan yazıyo
kıslaaaaar doktor largopenle purinol verdi bana.ama korkuyorum içmeye.idrarda bol bakteri çıktı.anlatmıştım size.iyide bu ialaçların zararı yokmu bebeğe?kullandınızmı hiç?prospektüsünde gebelikte gerekmedikçe kullanılmaması falan yazıyo
doktorun verdiyse bi sorun yoktur. ama gunde 3-4 lt su icmeyi ihmal etme.
valla bacım ben kullanmadım ama doktorun verdiyse vardır sonuçta bi bildiği.nehirde idrarda enfeksiyon çıkmıştı oda bi ilaç kullandı ama neydi bilmiyom gelirse bugün ona sor canım o bilir..ama doktor vermiş kullan bence.tehlikeli olsa vermezdi
kizlar galiba bebikomu hickirik tuttu..sabahtan beri hic durmadan tepiniyo..yorulmuyomu bu bebek anlamiyorum....karnimin sag kismi bos sanki sol kisminda ziplayip duruyo icerde..limonlu su icsem ona bi faydasi olurmu acaba..beni hickirik tutunca hep limonlu su icerim hemen gecer
hatta kızına söyle nefesini tutup içinden 10 a kadar saysın canım :roflol: :roflol:
kaynanayada gıcık oldum haaa daha kızıma bi çöp bile almadı annemlen benim aldıklarımlan millete hava mı basıyo nan bu karuuu Çok üzgünüm çoook ne kadar çok şey almışsın dedi kiracı (oysaki ben nerdeyse hepsini kaldırmıştım) bende babaannesi almayınca ben alam dedim dicektimde neyseeeeeeeeeee dedim şimdi arıza çıkmasın benim yavruşum kalmadı kimsenin alcaklarına hıhhh zaten tarzlarımız çok farklı lutfedip alırsa da eminim krocan bişi alır :roflol:
:roflol: :roflol:
ya bu saatlerde hep bi ağırlık çöküo tansionum inio
nefesim daralıo neden acaba
ulen cersu senin sağlam olduğun saat mi var nan hastalıklı tosbaaa :roflol:
nan herife de habire böle dır dır yok şuram yok buram diyosan falla kapıya koyulmana az kaldı ben sana söliyem delikafadulden
ilginç falla hıçkırık he acaba benim kızımda hıçkırıyo mu al bende şuursuz oldum çıktım allah bilir bebekim kaç defa hıçkırık tuttuda habarım yoh :roflol:
hee hava atıyodur gııı bizimki de bana zorla kendi bileziğini taktıracaktıı hediye etse takarun tabüü niye takmiim :roflol: :roflol:
geeel geeel :lepi:
nan ben de kaç saattir selçuklu osmanlı tez araştırmalarına bakıyomm isim bulcam deyüü
anaaaaaaaam tuğba gurbet gıııııııı ne ediyonuz niye konuşmuyonuz.aaaaaaaa bu arada benim 29.haftam bitiyo bugüüüüüüüüüüüüün.ay ben haftaya gidem doktor civanıma.
valla bacım benim sata göre 3 kasım doğum ama ultrasonda ekim sonu diyo doktor.
benim doktor da 26 ekim- 6 kasım arası dedi. az kaldı valla
hay nehir ben senin he anam he yanlış yazmışım 28.bitiyo diycektim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çığlık attırdım bana.
ay hepsi sağlıkla zamanında gelsinde.anam ben hazır değilim daha.ohooooooooooo daha bi sürü eksikl var.
ayyyyyy benim velet acaba sağ kasığımda ne arıyo çıkış yerimi sandı yavrum ne valla orada bi haltlar karıştırıyokaydirigubbakcemile3
anam ne bilem sen 29 u bitirdiysen benimde 30 u bitirmem lazım dedim bian şaşırdımda delikafaduldendelikafadulden
gurbetyaren senin tickerin nerde bacım takvimin yani
nan nehiriwer karusu biz senlen çok dalga geçtik ama şimdi ben sana nasıl diyim apışaram ağrıyo diyee :kedi:
bendede eksik çokç bu ay sonuna kadar tamamlıcaz artık.
valla benim oğlanda çıkış arıyor bazen alttan alta vuruyo aha da buldu yolu diyom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?