benımde yok nan çakk kaydirigubbakcemile5
olummmmmm benı goca sevmıyo nan öle sexüü seylerı sade spor seylerı sevıyo şaştım zaten bende mirmirmirmir
ben ılk evlendıgım zamanlarda mıllet alıyo bende aldım bı sexü gecelık kocam güldü nan bana bu ne dıye kötükedihüso rezıl olmustum nan :kedi:
geymıyom öle seyler böle sevıyo benımkı
bende zamanda buldum yöntemını böle daha rahat nan kendımı sonra bende komık hıssettım gecelıkle cok heveslı gıbın oluyo nan öle
:roflol:lülülülülülütuba nan sen öle kürk leopar falan deyince seni birden şahika gibi bi tip olarak canlandırdım kafamda delikafadulden
hee benimkide zaten çıkarcan giyme daa iyi diyyybenımde yok nan çakk kaydirigubbakcemile5
olummmmmm benı goca sevmıyo nan öle sexüü seylerı sade spor seylerı sevıyo şaştım zaten bende mirmirmirmir
ben ılk evlendıgım zamanlarda mıllet alıyo bende aldım bı sexü gecelık kocam güldü nan bana bu ne dıye kötükedihüso rezıl olmustum nan :kedi:
geymıyom öle seyler böle sevıyo benımkı
bende zamanda buldum yöntemını böle daha rahat nan kendımı sonra bende komık hıssettım gecelıkle cok heveslı gıbın oluyo nan öle
:roflol: :roflol: :roflol:
sanki beni anlattın heee :roflol:
benim herifte hiç hoşlanmaz öle şeylerden bende bi gün hewes edip almıştım süslenmiştim püslenmiştim neyse sonra iş bitti bana diyoki bidaha bölee şeyler yapma sankim başka karıylan şaapıyomuşum gibi oldum dediii :roflol:
benim eşimde spor giyinmemden hoslanır
5 li takımımda var ama cok nadirdir giydiğim
aa ben sexi gecelik severun amma leopar desenden hoşlanmam ama diğer bi dünya model almışımdır yane millet hep aman sakın alma giyilmiyo boşuna paranı harcama didiler emme çok ta güzel giyiliyo falla sositososito boşuna evliliğin 7. ayında hamile kalmadık desene lülülülülülü
benim herifte hiç hoşlanmaz öle şeylerden bende bi gün hewes edip almıştım süslenmiştim püslenmiştim neyse sonra iş bitti bana diyoki bidaha bölee şeyler yapma sankim başka karıylan şaapıyomuşum gibi oldum dediii :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol:
aa ben sexi gecelik severun amma leopar desenden hoşlanmam ama diğer bi dünya model almışımdır yane millet hep aman sakın alma giyilmiyo boşuna paranı harcama didiler emme çok ta güzel giyiliyo falla sositososito boşuna evliliğin 7.
ayında hamile kalmadık desene lülülülülülü
bende öle ara sıra ızın yapabılyom ıste gecenlerde bı pazar denıze gıttım bismillahdemeden telefon musterı dedım gelemem kusura bakmayın neyse çimdim geldım gen etel calıyo baska musterı neyse oda yarın gelırım dedı bu sefer ben huzursuz oldum gelen oluyodur dukkana dıye erkenden kalktım ıse gıttım ulennn böle ıste bızım ıs siz dogurcanız en az 2 ay yatcanız ben 20 gun sonra baslayacam nan ıse napım kendı ışim musterıler arıyo çalıscam senağlama senağlama
hehehehe benimki hiçbişey sevmiyoooooo:roflol::roflol:gıııııı bende evlenirken bi tane gecelik aldım transparan anaaaaaaam giyemiyom kociş dalga geçiyoo.bendeverdiğim o kadar paraya acıyom yaaa attım kenara duruyo öyleeeee
sende az değilmişin yani heeee :jeyyar: bide bana diyonn azgun karuu seniii :jeyyar:
acaba keramet gecelikte mi ki :uhm: ben hiç ölee şeyler giymedim o yüzden mi bizim o kaa sene çocuğumuz olmadıı :uhm:
ben utanıyom artık nan gıyemıyom baksır tarzı üztne askılı atlet felan oluyo oldugum gıbı yanı esım şatavatı sevmez hıc bır seyde kendıde asla karelı gömlek gıymez tısörtlerı gömlegı tek reng tır yazılı desenlı seylerı sevmez hep kot giyer nıke adıdas leviz baska markası yok adamın alıstım bende napam
yeter nan altına işedin gülmektenn naniknanik:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
nann senin herüfün bi fotosunu koysana şuraya falla onun kadar ünlü kimse yok bu topicte
sende az değilmişin yani heeee :jeyyar: bide bana diyonn azgun karuu seniii :jeyyar:
acaba keramet gecelikte mi ki :uhm: ben hiç ölee şeyler giymedim o yüzden mi bizim o kaa sene çocuğumuz olmadıı :uhm:
demekkı erkeklerın cogu sevmıyo sevseler öle garı alırlardı nan laelaelaelaelae benım hıc jartıyerım felan yoktur ne bılım ark. gazın ageldım aldıydın transparanı bende 1 yada 2 kere gıydım delikafadulden kendı alıyo artık ne hosuna gıdıyosa ugrasamıycam anamm :lepi: altın aynı altın olum degısmıyo onlar ıcın yanı kaydirigubbakcemile3
nan karular bu + 18 gectı nan :lepi:
hee eşşeğe altın semer vursalar nolcak eşşek yine aynı eşşek kaydirigubbakcemile3demekkı erkeklerın cogu sevmıyo sevseler öle garı alırlardı nan laelaelaelaelae benım hıc jartıyerım felan yoktur ne bılım ark. gazın ageldım aldıydın transparanı bende 1 yada 2 kere gıydım delikafadulden kendı alıyo artık ne hosuna gıdıyosa ugrasamıycam anamm :lepi: altın aynı altın olum degısmıyo onlar ıcın yanı kaydirigubbakcemile3
:jeyyar::jeyyar::jeyyar: kızım benim kocam akrep burcu onlarında neyle meşhur olduğu malum yane :jeyyar:
e tabe benimde içimde olunca :jeyyar:
olabülür benim kocişin öle benzetmeleri wrdır
geçen kışta kürk giydiğimde ayu sanmıştı benii:roflol:
benımkıde boğa burcu yavrıımm ama sade verıyo nan renglı olabılır ama dantellı sexü sevmıyo gerek yok askım böle seylere dedı bende morttt oldum tabı :roflol::jeyyar::jeyyar::jeyyar: kızım benim kocam akrep burcu onlarında neyle meşhur olduğu malum yane :jeyyar:
e tabe benimde içimde olunca :jeyyar:
aman sadelikten hoslanmaları daha güzel :lepi:
ugrasamam öle seksi kıyafetlerle falan
sen kendine güvendiğin zaman eşininde sana bakısı farklı olur ben böyle düşünüyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?