2009 Kasm Anneleri

hehehehe benimki hiçbişey sevmiyoooooo:roflol::roflol:gıııııı bende evlenirken bi tane gecelik aldım transparan anaaaaaaam giyemiyom kociş dalga geçiyoo.bendeverdiğim o kadar paraya acıyom yaaa attım kenara duruyo öyleeeee

tuba nan sen öle kürk leopar falan deyince seni birden şahika gibi bi tip olarak canlandırdım kafamda delikafadulden
:roflol:lülülülülülü

hee benimkide zaten çıkarcan giyme daa iyi diyyy

:roflol::roflol::roflol::roflol:

benim eşimde spor giyinmemden hoslanır
5 li takımımda var ama cok nadirdir giydiğim

ben utanıyom artık nan gıyemıyom baksır tarzı üztne askılı atlet felan oluyo oldugum gıbı yanı esım şatavatı sevmez hıc bır seyde kendıde asla karelı gömlek gıymez tısörtlerı gömlegı tek reng tır yazılı desenlı seylerı sevmez hep kot giyer nıke adıdas leviz baska markası yok adamın alıstım bende napam

sende az değilmişin yani heeee :jeyyar: bide bana diyonn azgun karuu seniii :jeyyar:
acaba keramet gecelikte mi ki :uhm: ben hiç ölee şeyler giymedim o yüzden mi bizim o kaa sene çocuğumuz olmadıı :uhm:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nann senin herüfün bi fotosunu koysana şuraya falla onun kadar ünlü kimse yok bu topicte

gııııııı bende giyemiyom.yazları şu şort askılı takımlar varya ondan giyiyom kışlarıda şirin pifamalar varya ecikli böcüklü ondan giyiyom.e iyi bebiş yapmayıı becermişim bu halimnen

aman valla zor iş seninki.allah yardım etsin.gıııııı kim bakcak bebişe.çok küçüüüüüüüüüüüüük

:roflol::roflol::roflol:

demekkı erkeklerın cogu sevmıyo sevseler öle garı alırlardı nan laelaelaelaelae benım hıc jartıyerım felan yoktur ne bılım ark. gazın ageldım aldıydın transparanı bende 1 yada 2 kere gıydım delikafadulden kendı alıyo artık ne hosuna gıdıyosa ugrasamıycam anamm :lepi: altın aynı altın olum degısmıyo onlar ıcın yanı kaydirigubbakcemile3

sende az değilmişin yani heeee :jeyyar: bide bana diyonn azgun karuu seniii :jeyyar:
acaba keramet gecelikte mi ki :uhm: ben hiç ölee şeyler giymedim o yüzden mi bizim o kaa sene çocuğumuz olmadıı :uhm:

:jeyyar::jeyyar::jeyyar: kızım benim kocam akrep burcu onlarında neyle meşhur olduğu malum yane :jeyyar:
e tabe benimde içimde olunca :jeyyar:

aman sadelikten hoslanmaları daha güzel :lepi:
ugrasamam öle seksi kıyafetlerle falan
sen kendine güvendiğin zaman eşininde sana bakısı farklı olur ben böyle düşünüyorum opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yeter nan altına işedin gülmektenn naniknanik
üffff çiş koktu buralarrr :sinifsinif:
nann senin herüfün bi fotosunu koysana şuraya falla onun kadar ünlü kimse yok bu topicte

koymam nazar değer sonraaa :dilcikar:

yok nan onda deyüldur bızde ıstemedık hatta bu yaz sonu düşünüyoduk oldu adam malını bılmezmı nanıstersen kurdale tak bazıları tınlamaz temız ol yeter olumm delikafadulden

benimde yok jartiyerim.gı gerçi doğru düzgün etek giydiğim yok benim hep kot hep kot valla erkek gibi geziyom

hee eşşeğe altın semer vursalar nolcak eşşek yine aynı eşşek kaydirigubbakcemile3
:jeyyar::jeyyar::jeyyar: kızım benim kocam akrep burcu onlarında neyle meşhur olduğu malum yane :jeyyar:

nan benim dilimde war içimde yok
ama maşşallah sen hiiçç az değilmişsindir :jeyyar:
seni topiğin en azgun en sexi karusu ilan ediyom :lepi:
aha buda kupan :hooray:

benımkıde boğa burcu yavrıımm ama sade verıyo nan renglı olabılır ama dantellı sexü sevmıyo gerek yok askım böle seylere dedı bende morttt oldum tabı :roflol:
aman sadelikten hoslanmaları daha güzel :lepi:
ugrasamam öle seksi kıyafetlerle falan
sen kendine güvendiğin zaman eşininde sana bakısı farklı olur ben böyle düşünüyorum opuyorumnanaktan

he nan öle bende saldım kımsenın aklı ıle hareket etmıyom artık bı uydukda rezıl oldum nan kocama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…