2009 Kasm Anneleri

kızlar ya sezeryan olması için ne gibi sorun olması lazım annede.bebeğin ters gelmesi dışında.
ya ben normal doğumdan çok korkuyom yaaaa.her geçen gün korkularım artıyo.eskiden böyle değildi.şimdi düşündükçe bi garip oluyom.ya hani bu normal doğumda kesik oluyo ya o beni çok korkutuyoooooo

gı dün gece anammm bi uyandım allahımmmmmmmmmmmmmm boğuluommmmmmmmmmmmmmm dieeeeeeeee o neydi gı ölüodum korkudan sabahın 6 sına kadar uyumadım bugün nerdeyse bütün gün uyudum doktoru aradık bebiş diyaframa baskı yapıymıs dahada artabilir bunlar korkma dedi aklınızda bulunsun apışarası gibi bunlada dalga gecmeyşn parayla değil sıraylaa ölüom sandımdı gece:) şimdi kocşimde bi ii bakıo aksam cok tırstı herifim mutfagı toplamıs banada kocccaa bi meyve tabaaa yapmıs :)

kız benim görümcemin ortanca bebeki öyle bi doğmuş ki resmen doktorun kucana pırtladı dio hatta doktor çok fırlama olcak bu kız baksana nası fırladı dimiş :))

bizim bi tanıdıkta doğumlarını şöyle anlatır
karnım ağrıdı gittim zıçtım geçti
o kaa kolay doğum yaparmışş

sezeryanda kesik daha büyük oluy yavrum neen korkuyon hem sana kim bakacak nan allahın vanlarında teyzenle torunu mu :bbo:
bence sen normal doğum istesen ii olur hemen toparlanırsın sezaryan düşünme bacııı kötükedihüso

elbissss erken dogummu yaptın sımdı sen ansıl 3600 nan masallah dah abızımkı 1 kılo yok
gözün aydın bu arada

çatın dar olursa, bel fıtığın warsa, yüksek tansiyonun warsa sezeryan yapıyolarr bildiğim kadarıylan
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim
gezdim kocama hediye aldım
ne aldın kız kocana doğum günü falan mı

ayy gülüüüüüüümm daha dalga geçermiyim ben senlen opuyorumnanaktan
tövbeler tövbesii :1no2:

aaaaaaa benimde yakındır gııııı.benimde sağ kasığıma çok sert vuruyo sarsıyo beni acıtıyo.bende korkuyom valla.ayyyyyyyy senin gibi olursa çok tırsarım beeeeeeeen.

nan bende dün gece bi adam gördüm uzun boylu beyaz saçlı kapkara yatak başucumdaydı tam bana dokunacaktı dokunmaaaaaaaaaaaa diye bi bağırıdım kocamın üstüne abanmışım ben burdayım tamam geçti kimse yok diodu yaaaa ayyyyy neydi o öyle be mafoldumben

:roflol:
elbissss erken dogummu yaptın sımdı sen ansıl 3600 nan masallah dah abızımkı 1 kılo yok
gözün aydın bu arada

çüşş bunak ii oku baskasının doğumunu yazmıs kısssssssss:roflol::roflol::roflol::roflol:

afferin sanaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

ayy kıs enişteyede yazık ya böyle olağan üstü durumları yaşıyon onun yanında sora seni bırakmak zorunda kalıyo aklı ne kadar sizde kalıyodur ya :teselli:

sezeryanda kesikj olmuyomu canım odaha korkutucu geliyor bana
Allah yardımcımız olsun
zor olacak mutlaka ama korkutmamak lazım kendini

kız valla doğru diyon ne bilem ya korkuyom işte.teyzem gelecekmiş doğuma bu arada.ama ben açıkçası kimseyi istemiyom.offfffff offfffffffff anam olaydı neyse girmeyem ben bu konularaa

hımmm anladım bacım.çok şükür tansiyon bel fıtığı yok şimdilik.ama çatı bilemiycem

gözün aydın bu arada
ne erken doğumu nan canlız karısıı
başkasının doğumunu yazmışşş :roflol:delüüüüüüüüüü :roflol:

:1shok: :1shok: :1shok:
çok tırsarun ben ölee şeylerden :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…