2009 Kasm Anneleri

kan basıncın düşmüş seninde işte halk arasında al basması diolar ya o olmus bol bol su iç nanlmaz:

aaaaaaa benimde yakındır gııııı.benimde sağ kasığıma çok sert vuruyo sarsıyo beni acıtıyo.bende korkuyom valla.ayyyyyyyy senin gibi olursa çok tırsarım beeeeeeeen.

he korkma ölüommmmmmmmmmmmmm sandım gceeee adam bi ızpladı yataktan anlatamm korku filimi gibi allahımmmm nefesimmmmmmmmmmmm die uyandım nan sölemeyim diodum ama tutamadım :kedi:

:roflol::roflol:

yalanmı bacım hem catala yatmıs hem şeyini göriyy:roflol::roflol::roflol:

başkasının mı kötükedihüso o kadar heyecanla okudum nan elbıss baskasımıydı bende erken dogummu ettınkıdeım delüüüüüüüü

:1shok::1shok:

sezeryanda kesikj olmuyomu canım odaha korkutucu geliyor bana
Allah yardımcımız olsun
zor olacak mutlaka ama korkutmamak lazım kendini

ay onuda düşünüyom ama işte korkuyom ne bilem.her geçen gün yaklaşıyoz ya doğuma korkutuyo beni.

valla kociş doğumda yıllık izin alırım diyo ama bakalım ne etcez.

sen ne zaman böle bişi desen arkadan banada oluyo anlattıkların :)
sabah agla agla bi hal oldum
benimkide bugun bulasıkları yıkadı ellerim tutmuyo hiçbirseyi tutamıyorum cok kötü yaaa
azcık tırssınlar yaa o kadar zorlugu biz cekiyoruz biraz bi işin ucundan tutsunlar

amannnnnnnnn ney takıon benimde anam yok kimsem yok salla ya doğum yapıoz ölmüoz bakarız bi şekilde teyzemlerde gelcekmi bilmiom acıkcası sormuomda kimseye minnet duymak istemiom kocişim bakar banaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ay canliz oha yaaaa nolur şaka yapıyorum de :roflol::roflol::roflol:
yoksa ben şimdi senin yüzünden erken doğum yapacam nan :roflol:

şak ayapmıyom nan:mymeka: elbis dogurdu sandın bacım hatta bunlar ne kadar sakın erken dogum yapmı sgarı şunlara bak yaaa dedım sızenan :roflol: :roflol: :roflol:

ay canliz oha yaaaa nolur şaka yapıyorum de :roflol::roflol::roflol:
yoksa ben şimdi senin yüzünden erken doğum yapacam nan :roflol:

:roflol: yazık canlızıma sıcaktan beyni bulanmışş :roflol:
nan canlız senide topiğin en safı en sazanı ilan ediyom :lepi:
aha buda senin kupan :hooray:

kız ne ettin o sırada.banada olursa hemen öle yapam.gıııı bazen göbişi izliyom benim velet elimi artık ayağımı bilemem göbişimde geziyoooo anaaaaam onda bile bi tuhaf oluyom.

nan ben dün normal doğum cinsel hayatı nasıl etkiler araştırması yaptım
kişiden kişiye değişio ama doktorlar mutlaka genişleme olur ama eskisi gibi olmaz dioooo
bide dikişlerin iyi atılması gerekirmiş

:roflol: yazık canlızıma sıcaktan beyni bulanmışş :roflol:
nan canlız senide topiğin en safı en sazanı ilan ediyom :lepi:
aha buda senin kupan :hooray:

saol bacımm delikafadulden
nan hamılelıkden berı böleyım ya hep karıstırıyom nan hep lafı poposundan anlıyom önce böle degılsım valla nan bunadım yaa :1shok:

başkasının mı kötükedihüso o kadar heyecanla okudum nan elbıss baskasımıydı bende erken dogummu ettınkıdeım delüüüüüüüü
ohaa diyorum sana başka bişe diyemiyorummm:roflol::roflol::roflol:

anam ozaman anlatmayam ben size bişe ben sadece hazır olun die diom hepsi cıkacak die bişe yok ama oluo işte paylasıomki ben kadar panik olmayın ben tam hamile gibi hamile oldum nan tüm hamile belirtilerim ıkmıstı ilk basta tüm gebelik sikayetlerinide yasadım allahım test faresi gibiyim hersey ilk bende cıkıoo:roflol::roflol::roflol:

canım benimde bleğim ağrıo bilionmu sağ hemide kaccc gündür

benim kocişim yapar bilion adam hep dağlarda evde olsa beni hiç yormaz allah razı olsun opuyorumnanaktan

cıkarken doktor ayna tuttu herhal gorsun diyee :roflol::roflol::roflol:

şak ayapmıyom nan:mymeka: elbis dogurdu sandın bacım hatta bunlar ne kadar sakın erken dogum yapmı sgarı şunlara bak yaaa dedım sızenan :roflol: :roflol: :roflol:

şaşkın ördeğim benim ya karıştırmanın doruklarında geziyon artık nan canliz sen beni öldürecen ya kartanesi burda olaydı da okuyaydı keşkee :roflol:

anaaaaaam bende kimseyi istemiyom artık.ama ne bilem anam olsa ne güzel olurdu.allah kocalarımıza uzuuuuuuuuuun ömür versin.ne varsa onlarda var valla

ayyyyyyy çatlıcam şimdi gülmekten :roflol: :roflol: :roflol:
çok yaşa emi çillim benim

ay onuda düşünüyom ama işte korkuyom ne bilem.her geçen gün yaklaşıyoz ya doğuma korkutuyo beni.

valla kociş doğumda yıllık izin alırım diyo ama bakalım ne etcez.

benimkide yıllık izinini doguma saklıyo
hayırlısıyla doguralımda gerisi hallolur canım

şaşkın ördeğim benim ya karıştırmanın doruklarında geziyon artık nan canliz sen beni öldürecen ya kartanesi burda olaydı da okuyaydı keşkee :roflol:

oha moha demeyın na bana nehürrrrrrrrrrr garusuuu :teytey:
olum nedelım herkesın aklı aynı gr olcak diye bısı mı var nan benım aklım ogluma gıdıyo demekkı böle olduma göre sezı velet cıkacak nan delikafadulden naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…