nan bende dün gece bi adam gördüm uzun boylu beyaz saçlı kapkara yatak başucumdaydı tam bana dokunacaktı dokunmaaaaaaaaaaaa diye bi bağırıdım kocamın üstüne abanmışım ben burdayım tamam geçti kimse yok diodu yaaaa ayyyyy neydi o öyle be mafoldumben
aaaaaaa benimde yakındır gııııı.benimde sağ kasığıma çok sert vuruyo sarsıyo beni acıtıyo.bende korkuyom valla.ayyyyyyyy senin gibi olursa çok tırsarım beeeeeeeen.
:roflol::roflol:
elbissss erken dogummu yaptın sımdı sen ansıl 3600 nan masallah dah abızımkı 1 kılo yok
gözün aydın bu arada
nan bende dün gece bi adam gördüm uzun boylu beyaz saçlı kapkara yatak başucumdaydı tam bana dokunacaktı dokunmaaaaaaaaaaaa diye bi bağırıdım kocamın üstüne abanmışım ben burdayım tamam geçti kimse yok diodu yaaaa ayyyyy neydi o öyle be mafoldumben
sezeryanda kesikj olmuyomu canım odaha korkutucu geliyor bana
Allah yardımcımız olsun
zor olacak mutlaka ama korkutmamak lazım kendini
bende tırsıyom ama ne yapcan:1shok: :1shok: :1shok:
çok tırsarun ben ölee şeylerden :1shok:
gı dün gece anammm bi uyandım allahımmmmmmmmmmmmmm boğuluommmmmmmmmmmmmmm dieeeeeeeee o neydi gı ölüodum korkudan sabahın 6 sına kadar uyumadım bugün nerdeyse bütün gün uyudum doktoru aradık bebiş diyaframa baskı yapıymıs dahada artabilir bunlar korkma dedi aklınızda bulunsun apışarası gibi bunlada dalga gecmeyşn parayla değil sıraylaa ölüom sandımdı gece:) şimdi kocşimde bi ii bakıo aksam cok tırstı herifim mutfagı toplamıs banada kocccaa bi meyve tabaaa yapmıs :)
kız valla doğru diyon ne bilem ya korkuyom işte.teyzem gelecekmiş doğuma bu arada.ama ben açıkçası kimseyi istemiyom.offfffff offfffffffff anam olaydı neyse girmeyem ben bu konularaa
hımmm anladım bacım.çok şükür tansiyon bel fıtığı yok şimdilik.ama çatı bilemiycem
ay canliz oha yaaaa nolur şaka yapıyorum de :roflol::roflol::roflol:
yoksa ben şimdi senin yüzünden erken doğum yapacam nan :roflol:
ay canliz oha yaaaa nolur şaka yapıyorum de :roflol::roflol::roflol:
yoksa ben şimdi senin yüzünden erken doğum yapacam nan :roflol:
kan basıncın düşmüş seninde işte halk arasında al basması diolar ya o olmus bol bol su iç nanlmaz:
he korkma ölüommmmmmmmmmmmmm sandım gceeee adam bi ızpladı yataktan anlatamm korku filimi gibi allahımmmm nefesimmmmmmmmmmmm die uyandım nan sölemeyim diodum ama tutamadım :kedi:
yalanmı bacım hem catala yatmıs hem şeyini göriyy:roflol::roflol::roflol:
:roflol: yazık canlızıma sıcaktan beyni bulanmışş :roflol:
nan canlız senide topiğin en safı en sazanı ilan ediyom :lepi:
aha buda senin kupan :hooray:
ohaa diyorum sana başka bişe diyemiyorummm:roflol::roflol::roflol:başkasının mı kötükedihüso o kadar heyecanla okudum nan elbıss baskasımıydı bende erken dogummu ettınkıdeım delüüüüüüüü
sen ne zaman böle bişi desen arkadan banada oluyo anlattıkların :)
sabah agla agla bi hal oldum
benimkide bugun bulasıkları yıkadı ellerim tutmuyo hiçbirseyi tutamıyorum cok kötü yaaa
azcık tırssınlar yaa o kadar zorlugu biz cekiyoruz biraz bi işin ucundan tutsunlar
kan basıncın düşmüş seninde işte halk arasında al basması diolar ya o olmus bol bol su iç nanlmaz:
he korkma ölüommmmmmmmmmmmmm sandım gceeee adam bi ızpladı yataktan anlatamm korku filimi gibi allahımmmm nefesimmmmmmmmmmmm die uyandım nan sölemeyim diodum ama tutamadım :kedi:
yalanmı bacım hem catala yatmıs hem şeyini göriyy:roflol::roflol::roflol:
şak ayapmıyom nan:mymeka: elbis dogurdu sandın bacım hatta bunlar ne kadar sakın erken dogum yapmı sgarı şunlara bak yaaa dedım sızenan :roflol: :roflol: :roflol:
amannnnnnnnn ney takıon benimde anam yok kimsem yok salla ya doğum yapıoz ölmüoz bakarız bi şekilde teyzemlerde gelcekmi bilmiom acıkcası sormuomda kimseye minnet duymak istemiom kocişim bakar banaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
şak ayapmıyom nan:mymeka: elbis dogurdu sandın bacım hatta bunlar ne kadar sakın erken dogum yapmı sgarı şunlara bak yaaa dedım sızenan :roflol: :roflol: :roflol:
ay onuda düşünüyom ama işte korkuyom ne bilem.her geçen gün yaklaşıyoz ya doğuma korkutuyo beni.
valla kociş doğumda yıllık izin alırım diyo ama bakalım ne etcez.
şaşkın ördeğim benim ya karıştırmanın doruklarında geziyon artık nan canliz sen beni öldürecen ya kartanesi burda olaydı da okuyaydı keşkee :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?