benim bi arkadaş normal doğum yaptıı bayaada zor yaptı aklın warsa normal yapma diyo bana şeyide eskisi gibi değilmişş :umursamaz:nan ben dün normal doğum cinsel hayatı nasıl etkiler araştırması yaptım
kişiden kişiye değişio ama doktorlar mutlaka genişleme olur ama eskisi gibi olmaz dioooo
bide dikişlerin iyi atılması gerekirmiş
cıkarken doktor ayna tuttu herhal gorsun diyee :roflol::roflol::roflol:
benimkide yıllık izinini doguma saklıyo
hayırlısıyla doguralımda gerisi hallolur canım
benimkide yıllık izinini doguma saklıyo
hayırlısıyla doguralımda gerisi hallolur canım
şak ayapmıyom nan:mymeka: elbis dogurdu sandın bacım hatta bunlar ne kadar sakın erken dogum yapmı sgarı şunlara bak yaaa dedım sızenan :roflol: :roflol: :roflol:
kız ne ettin o sırada.banada olursa hemen öle yapam.gıııı bazen göbişi izliyom benim velet elimi artık ayağımı bilemem göbişimde geziyoooo anaaaaam onda bile bi tuhaf oluyom.
cıkarken doktor ayna tuttu herhal gorsun diyee :roflol::roflol::roflol:
anaaaaaam bende kimseyi istemiyom artık.ama ne bilem anam olsa ne güzel olurdu.allah kocalarımıza uzuuuuuuuuuun ömür versin.ne varsa onlarda var valla
oha moha demeyın na bana nehürrrrrrrrrrr garusuuu :teytey:
olum nedelım herkesın aklı aynı gr olcak diye bısı mı var nan benım aklım ogluma gıdıyo demekkı böle olduma göre sezı velet cıkacak nan delikafadulden naniknanik
nan ben dün normal doğum cinsel hayatı nasıl etkiler araştırması yaptım
kişiden kişiye değişio ama doktorlar mutlaka genişleme olur ama eskisi gibi olmaz dioooo
bide dikişlerin iyi atılması gerekirmiş
işte bide ben 2 çocuk yapmayı düşünüom benimki laçka olur ozamanbenim bi arkadaş normal doğum yaptıı bayaada zor yaptı aklın warsa normal yapma diyo bana şeyide eskisi gibi değilmişş :umursamaz:
heraldee :roflol:
hihoyyyt benn geldiiimm hihoyyyt
ooo edoşum gelmişhihoyyyt benn geldiiimm hihoyyyt
aman ya doğru diyosun.rabbim yardımcımız olsun.
bu arada hep soru soruyom ama çatı muayenesi ne zaman yapılıyo.
benim bi arkadaş normal doğum yaptıı bayaada zor yaptı aklın warsa normal yapma diyo bana şeyide eskisi gibi değilmişş :umursamaz:
heraldee :roflol:
ohaa diyorum sana başka bişe diyemiyorummm:roflol::roflol::roflol:
anam ozaman anlatmayam ben size bişe ben sadece hazır olun die diom hepsi cıkacak die bişe yok ama oluo işte paylasıomki ben kadar panik olmayın ben tam hamile gibi hamile oldum nan tüm hamile belirtilerim ıkmıstı ilk basta tüm gebelik sikayetlerinide yasadım allahım test faresi gibiyim hersey ilk bende cıkıoo:roflol::roflol::roflol:
ben genede sükrediyorum valla halime bazen ellerimde isyan edesim geliyo ama ne zorluklar cekenler var hamilelikte herhalde bişiler cıkıcak normal degiliiz hamileyizz delikafadulden
yok bacım kızmıyom nan geyık yapıok ya leoparlı gacı senı :jeyyar: :jeyyar:oyyy canım benimm :1hug:
takılıyos işte kızmıyon dimii zemuszemus
çillim sen bi harikasın ya bayılıyom sağa
oh ssizde yıllık izin var kışın benim kocam yatıya giderse 1 ay yok ama 2-3 gün izin alırım dio offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?