2009 Kasm Anneleri

benim bi arkadaş normal doğum yaptıı bayaada zor yaptı aklın warsa normal yapma diyo bana şeyide eskisi gibi değilmişş :umursamaz:
cıkarken doktor ayna tuttu herhal gorsun diyee :roflol::roflol::roflol:

heraldee :roflol:

şak ayapmıyom nan:mymeka: elbis dogurdu sandın bacım hatta bunlar ne kadar sakın erken dogum yapmı sgarı şunlara bak yaaa dedım sızenan :roflol: :roflol: :roflol:

karının kafa stoplamıışşş:roflol::roflol::roflol::roflol:

kız ne ettin o sırada.banada olursa hemen öle yapam.gıııı bazen göbişi izliyom benim velet elimi artık ayağımı bilemem göbişimde geziyoooo anaaaaam onda bile bi tuhaf oluyom.

ne yapam bol bol soğuk su içtim dik oturdum klimayı actım serinledim hala bile tam nefes alamıom içim sıkılıookaydirigubbakcemile2

cıkarken doktor ayna tuttu herhal gorsun diyee :roflol::roflol::roflol:

herhaldee sacını basını gördüğüne göreeeeeee:roflol::roflol::roflol:
anaaaaaam bende kimseyi istemiyom artık.ama ne bilem anam olsa ne güzel olurdu.allah kocalarımıza uzuuuuuuuuuun ömür versin.ne varsa onlarda var valla

ii olurdu benim annemde yaşasaydı ii olurdu ama olmuo işte aminnnnnnnnn dielim kocişlerimiz bakar bizeeezemuszemus

oyyy canım benimm :1hug:
takılıyos işte kızmıyon dimii zemuszemus

anam eskisi gibi olmasada olur
kolayca doguralımda opuyorumnanaktan

benim bi arkadaş normal doğum yaptıı bayaada zor yaptı aklın warsa normal yapma diyo bana şeyide eskisi gibi değilmişş :umursamaz:

işte bide ben 2 çocuk yapmayı düşünüom benimki laçka olur ozaman
nan sırf buyüzden sezeryan yapabilirim bide yakın tanıdıklara soram ben bu işi

kız tabş eskisi gibi olmaz.bi kere kocaman açılacak sonra kapanacak ama esneme mutlaka olacaktır

hihoyyyt benn geldiiimm hihoyyyt

hoşgeldin bacım

ben genede sükrediyorum valla halime bazen ellerimde isyan edesim geliyo ama ne zorluklar cekenler var hamilelikte herhalde bişiler cıkıcak normal degiliiz hamileyizz delikafadulden

ben genede sükrediyorum valla halime bazen ellerimde isyan edesim geliyo ama ne zorluklar cekenler var hamilelikte herhalde bişiler cıkıcak normal degiliiz hamileyizz delikafadulden

öle tabi yaa gecicek hepsii bebişler gelinceeeeeopuyorumnanaktan

oh ssizde yıllık izin var kışın benim kocam yatıya giderse 1 ay yok ama 2-3 gün izin alırım dio offffff

herkes tatile gitti gezdi eglendi biz evde pinekliyoruz ama daha parmagımın ucunu bilem sokamadım suya :çok üzgünüm:
bizde rahat edelim diye simdi almadık yıllık iznimizi
senin eşinin işi ne peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…