günaydın beratımmmm
dün kendi kendime söz verdim gidince uyumıcam diyee eve gittimm mutfakta uğraşırken başladım ağlamaya mafoldumben hiçbişeyi yetiştiremiyom ev pislik içinde deyüü çok sinirim bozuldu ama yaaa
sonra kocişim duymuş gelmiş dedi ne sıkıyon canını yaparız beraberr :asigim:
ütülenecekleri aldım sonunda elime baya bi yaptımm az bişi kaldıı
ama çok sinirim bozuluyo yaaa bu uyuşukluk haline :tomato:
film izlemeye bile kalksak uyuyakalıyom yaa :çok üzgünüm:
canım ya taktığun şeylere bakkkkk. ya boş ver evi barkı sen kendini düşün bebeğini düşün... oyle değilmi... sen iki canısın dikkat et kendine ... demekki sende böyle bir durum yapıyor bak benim annem doğuma gidene kadar kusmuş annem hep dua etti bana cekme diye anacığıma cekmedim ama senin demen gibi uyuşuk ıoldum canım hiç birşey istemiyor. bak bu yaz nasıl geçti anlamadım.. cünkü hiç bir yere gidemedik hadi tatili gec ne hafta sonu kacamağı nede akşamları gezmelere. bak ramazan geliyor ben hersene çalıştığım halde misafir almadan duramazdım ama busene mümkün olmayacak kimse kusuru bakmasın ben kenime yemek yapamıyorum birde iftar sohrası ..... tabiki çok zevkli çok severek ypoardım ama bu sene bana kimse dokunmasın .........
ha şunu diyeyim eğer kocan demişse hiç arkasını bırakma bak ben gecen hafta eşime cam sildirdim ( köpek benden de güzel siliyor ) kem küm etti ilk başta sonra ben suratımı görünce tatam dedim yapsın yani ellme derim ben zemuszemus