hoşgeldin canım
ayyy bende şimdiden uykusuzluk başladı gece uyuyamıyorum gündüz yatıyorum uyuyamıyorum ne olacaksa böyle ama çok uykum var yaaaaaakafamçokkarıştı
sen ona bakarsan benden 5 bebek çıksa yeridir yanii kaydirigubbakcemile3
kocişlen gezmeye mi gidiyon kızzz
çok para harcama heee içine oturur kaydirigubbakcemile3
ne larası olummmm dokumadayım nan :kedi:
kaydirigubbakcemile3 döt mü büyüttün
abooooow o kaaaaaa büyük yaniiiiii:1shok:
he yaa ne sandınn sositososito
yaaa benimkide hamile kalınca çıktı sinir oluyorum yaaaaaaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
benimde ewlendikten sonra heryerim şişti
36 bedenle ewlendim 46 beden oldum kafamçokkarıştı
abooow yok gııı benim öyle değil bu bebişime hamile kalmadan öncede 38 beden giyiyordum
senin kullandığın ilaçlarda yapabilir canım:teselli:
kızlar nasılsınız uzun aradn sonra merhaba, başıma neler geldi bi bilseniz annemi kaybettiim, ani oldu çok kötüyüm. görüşmek üzere inşallah tekrar,kendinize ii bakın. annenizin kıymetini çok ii bilin hayat çok kısa annem 44 yaşındaydı.
nan bu adamı çok meşhur ettim heee
baksana ünü şehir dışına yayılmışş
bu kaa şöhret adamı yoldan çıkarmasın gözü açılmasın nan bunun :1shok:
ayyyyyyy bizim kocişe hiç arif enişteden bahsetmiyorum valla
sonra başımın etini yer bak ne kocalar var kıymetimi bil diye
bence muredanın kocişinden bahsetmeliyim:roflol:
mureda dedinde o da odasına daldı galiba gelmedi hiçççççççççç
balık yine yüzmeye gitti kocişiyle
edoş bu gece egenin odasında yatar:roflol:
bende geldım.sabah kalktım gayeetttt ıyıydım takı sevgılı kayınvalıdem gunumun ıcıne edene kadar.....ayyy uyuz oldum yaaa,ve o saat ıtıbari ilede kasıklarıma rahmıme bıcak saplanıo.sınır oldum yaaaa herhalde ondan.allahım yaaa kadın yusunden erken doğurcam sen koru yarabbım yaaa.bende kocamı aradım bır bır anlattım(kendısı burada yok)yavrum yaaa ordan benı avutmaya calıstı,üzüldum sonrada onuda uzuyom oralarda dıe..........benım gunumde böle gecti işte(((
benimde ewlendikten sonra heryerim şişti
36 bedenle ewlendim 46 beden oldum kafamçokkarıştı
ayyyyyyyyy bide hamile kadından neler bekliyorlar yaaaaa sinir şeyyyefenım durum su;2 gundur mısafır gelen gıden alısverıs derken kendısını arayamadım neymıs efendım ayy ben nereye kaybolmusum rayıp sormuyomusum(ayy sen benı arıonmu nasılsın kızımm varmı bı durum dıe)bıkac uyuz sey daha var ama onlar uzun ve karısık ama aynı bunun gıbı basıt ve gereksız seyler iste...ayy ben nıe mılletın gonlunu yapmak durumundayım hepppppppppp
yok nan ilaçlara hiç suç atamam
tamamen benim suçumm:1rolleyes:
efenım durum su;2 gundur mısafır gelen gıden alısverıs derken kendısını arayamadım neymıs efendım ayy ben nereye kaybolmusum rayıp sormuyomusum(ayy sen benı arıonmu nasılsın kızımm varmı bı durum dıe)bıkac uyuz sey daha var ama onlar uzun ve karısık ama aynı bunun gıbı basıt ve gereksız seyler iste...ayy ben nıe mılletın gonlunu yapmak durumundayım hepppppppppp
Hepsiburada.com : İKLİM BEBEK NEVRESİM TAKIMLARI (TAM TAM PEMBE) | Bebek & Çocuk
kızlar bu nevresim takımı nasıl sizce
Hepsiburada.com : İKLİM BEBEK NEVRESİM TAKIMLARI (TAM TAM PEMBE) | Bebek & Çocuk
güzelde o kadar güzel değil yaniiHepsiburada.com : İKLİM BEBEK NEVRESİM TAKIMLARI (TAM TAM PEMBE) | Bebek & Çocuk
:roflol::roflol: kıızzz kaçmasın elinden bidee...:roflol:
kaynana gelelı cok oldu nan 3 gun kaldı zaten hemen geldı evde o bız gezecükkk opuyorumnanaktannereye gidecen ha hacı:jeyyar:
kaynanacuğun daha gelmedimi
sen ona bakarsan benden 5 bebek çıksa yeridir yanii kaydirigubbakcemile3
kocişlen gezmeye mi gidiyon kızzz
çok para harcama heee içine oturur kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?