2009 Kasm Anneleri

6 aydır agzıma bile sürmedim daha öncede 10 ay bırakmıstım deneyimliyim :)
bundan sonra Allahın izniyle baslamıcam bebişime güzel kokucam opuyorumnanaktan

ohhh ne güzel haber Allah saglıklıca kucagına almayı nasip etsin inş.

cnm ilave olacak ancak zaten kötü degil onların aldıgı ama ben hamile oldugumdan beri bakıyordum modellere eşimde hatta baktı bir kaç kez benle..neyse bakalım..

cnm öyle ayrı sepet yapamam ayıp olur kötü biri degil kayınvalidem sagolsunlar herşeyi yapmaya çalışıuyorlar heveslerini kırmış olurum ama ilave alabilirim keşek sadece bir model alsalardı o zman daha rahat olurdu benim için bakacaz artık..

aaa maşalllahh gıııııııııı hadi rabbim hepinizi hayırlısıylan kavuştursun yavrulara yeğenlere ohh kaydirigubbakcemile2

evde tam takır kuru bakır nan alışveriş yapmak lazım :1closedeyes: arabada kocişte ki gidem bi kaç bişe alam hof fisfisfis

cnm yorulma haa ağır taşımayasınn lmaz:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benim kız ne fettan bişi nannn bi dakka durmuyo masallah
tam sag kaburgamın altında avcumun ortası kadar sert bişi var ya kafası ya poposu zemuszemus

mavişim sende bi çeşit yapsan bunu gördüm çok beğendim dersin aranjman olmuş olur sepette her cinsten şeker güzel olur gı yerimseniben

allah anali babali saglikli büyütsün..türkiye nüfusuna cok büüyk katki yapmis sizin aile bu senekaydirigubbakcemile2

ben biraz dolanam kıslar gene sıkıldım oturmaktan
bide bende düşük tansiyon var dün 5 çıktı yine
doktor da demişti sabit kalma deyü
koridorda tur atam barim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…