yok nan biz normal değilik son sınıra gelince kociş yapıyıkk :roflol::roflol::roflol:
ay benim kociş o sınıra hemen gelüy yauww :roflol:
kalsiyum magnezyum baslamadi mi doktorun??
benim doktorun haberi bile yok gittim suya atilan tabletlerden aldim üstlerinde hamilelikte kullanima ugundur yaziyodu simdi cok agrim olmuyo geceleri...
seninki basak bisey olmasin sakin cok agrilarin oluyo
gülme laaannnlmaz: napalim kolay bulmadik biz bu bebegi babasi olarak eccük katlanicak....
saka bi yana herkes normal cinsel hayatina devam ediyo galiba bi biz fire verdik aradasositososito:roflol:
haftada iki kere mii abooowwwwwww :1shok: nan ben sağlığımda yapmazdım o kadarrr şimdi mi yapcammm :umursamaz: zaten adamda korkudan yanıma yaklaşmıyooo :umursamaz:edacım ne sonu gızzz
kociş boşar valla benikaydirigubbakcemile3
zormaladan yapak gızzzz
kaçıncı haftaya kdr serbesti unuttum
hafta da 2 kere tamamdır bence
nan patik örmek senin neyineeee :mymeka: niye yoruyon ellerinii :mymeka:slm hatunlarrrrrrrr aksam bebişime patik örem dedim bugun ellerim yok sanki
:roflol::roflol::roflol: boynuna mı ascakmışşşşş :roflol: :roflol: :roflol:ne güzel iste kizim yeni gelinken tadi bi baskaydi...gerci ben unutali cok oldukafamçokkarıştı
herifim diyodu gecen gün nasilsa bi ise yaramiyo bari boynuma asayim dolanayim:roflol:
2 dakka bıraktım sizinan gündüz gündüz +18 olduk nan genee :roflol::roflol::roflol:
ben daha hediye bilem almadımm sırnaşık şeykıslar ya hediye göndermeye başladımı herkes
ben bugün annembir melekten hedayemi aldım
hatta kociş aldı ben müsait değildimkaydirigubbakcemile3
ohh ne güsel dedi siz bu işi baya ilerletmişsiniz deyüü
ama kıslar çok şeker şeyler almış poyrazımın anası
pembiş pembiş fotosunu çekeceydim makina görümcemde yarın alcam makinayı çekip gçsteririm size de.bende hediyemi akşama yetişirsek göndercem ya da yarın sabahtan verecez kargoya
sizler ne ettiniz bakem
küsme nan takıl sendeee geyiğeeeeee laelaelaelaelaeyaw küstüm demesem hiç cevap yazacağınız yooookkk.... tuğba bahane etmiyom vallaa ciciş topiğinde de bi soru sorduk kimse cevap vermediii:dilcikar: küsmiyim de ne yapiym yani
anaaaaaaaaammmmm zeytin karıısı kudurduuuuuu delikafaduldenkartanem ya sorma hemencik moralimiz bozdu pis kocişşşşş
elifcim ne güsel dedin gı belkim doğumu kolaylaştırır
orda açılmayı sağlar hemencik doğururum
ayy o zaman hergünmü yapsak gııı
tabi tabiiiiiiii :roflol:edacım yapak gızz nolcek
hemide faydalıymış sırf onan yane zemuszemus
azgın karııııııııııı delikafaduldenanam yoh yauww kendim için bişi istiosam namerdim herşey herüfüm içinnn sositososito buyrunnnnnnnnn
:gitme: :gitme: :gitme:kızlar açıkmışken bir şeyler yiyeyim zaten berram zayıf kaldı dualarınızı eksik etmeyin by
acaba neden bu kaa kramp oluyooya benimde geceleri acayıp kramplarım oluyo
bazen unutuyom ilacı almayı ondandır
hele baldırdan bi giriyo kramp bence de almak lazım magnezyum zımbırtısını
:gitme: :gitme: :gitme:ben kaçıyorum şimdilik.... görüşürüz kızlar
deneme
oleeeey alıntı yapmayı başardım sonunda çok teşekkür ederim kıslar. Ben şimdi çıkıyım yemek yapam , sonra yine görüşürük kıslar
biz onuda yapmoooruz:1ninca:yok nan biz normal değilik son sınıra gelince kociş yapıyıkk :roflol::roflol::roflol:
görüsürüz:gitme:ben kaçıyorum şimdilik.... görüşürüz kızlar
deneme
oleeeey alıntı yapmayı başardım sonunda çok teşekkür ederim kıslar. Ben şimdi çıkıyım yemek yapam , sonra yine görüşürük kıslar
:roflol::roflol::roflol:ay benim kociş o sınıra hemen gelüy yauww :roflol:
allam daha yemeğim yok ettiğim muabbetlere bak abuu başıma daş yağacakkkkk
nan patik örmek senin neyineeee :mymeka: niye yoruyon ellerinii :mymeka:
falla ben beğendim eğer bozulma falan yapmıcaksa cazip hem ana kucağı hem beşik hem mama sandalyesi benim bebek arabası ana kucağı mama sandalyesi bedava geleceği için almak istemiomyaw küstüm demesem hiç cevap yazacağınız yooookkk.... tuğba bahane etmiyom vallaa ciciş topiğinde de bi soru sorduk kimse cevap vermediii:dilcikar: küsmiyim de ne yapiym yani
gidip bi göriym bakalım nasıl bişeymiş şuuu... hoşuma giderse almak istiyom ben... almadan iyice araştırırız zatiia.s
anladım canım... yani seni pek sarmamış dondi...
tamam sağolun kızlar mutlaka bakıcam özelcan bebeye.sizin hoşunuza gitti mi ne düşünüyosunuz. Cerin pek beğenmemiş anladığım kadarıyla...
ooo pazarlıksız olurmu ebisim ayıpsın:lepi:
nannn bana da söle çıbıkkk neden bahsediyonuz nann :uhm:edacım yapak gızz nolcek
hemide faydalıymış sırf onan yane zemuszemus
haftada iki kere mii abooowwwwwww :1shok: nan ben sağlığımda yapmazdım o kadarrr şimdi mi yapcammm :umursamaz: zaten adamda korkudan yanıma yaklaşmıyooo :umursamaz:
anaaaaaaaaammmmm zeytin karıısı kudurduuuuuu delikafadulden
acaba neden bu kaa kramp oluyoo
bence azıcık actıonı kes bak nassıı geçiyuoo kramlarrr kaydirigubbakcemile3
evet normal de seninki cok agrili oluyo,azcik daha sabir etcen canimiki kadın dogum uzmanına ve ortopedisyene gittim hiçbirisi ilaç vermedi bende magnezyum aldım ama hergün içmiyorum 2 yada 3 günde bir içiyorum canım normal dediler dogumdan sonra gecer dediler inş. gecer yoksa böle yasanmaz yaaa
allam daha yemeğim yok ettiğim muabbetlere bak abuu başıma daş yağacakkkkk
nan karıyı duydunuz muu bebesini istemiyomuşşşşş :1shok:
anaaammmm afişe olduk nannnn :kedi: kartanesi gııı sen de de ben de de kramp neyin yok nannn sende demi baştan beri action yokk :jeyyar:abuu bu kramplar bende de çok oluy action lan bi alakası var mıdır acep nan :jeyyar:
boşweeeeeeerrrrrr yemeği napıcannnallam daha yemeğim yok ettiğim muabbetlere bak abuu başıma daş yağacakkkkk
yok nan nerdeeeeeeeeeeee azcık mola verdimmmm zemuszemusbittimi tubik işleeeerrrr kaydirigubbakcemile5
abuu bu kramplar bende de çok oluy action lan bi alakası var mıdır acep nan :jeyyar:
nana ne oliy burda +18 muhabbetine girmişsiniz azgun karular yav şu şekerlerden bende istiyorum kayınvalidemler almış 2 çeşit biri anne elinde bebek arkasında tülü ile şekeri digerinde anahtarlık bebek vardı sanırım hatırlamıyorum ama ben kendim bir model seçmek istiyorum söyle uygun fiyattan içimde kalmasın sonra niye ben almadım deyü banada sormadan aldılar şekeri..birşeyde diyemedim of yaa nasıl diyecem bilmiyorum...yada alacam 30 tane falan anahtarlıkla karışık dagıtacam bilmiyorum yaa.
sizler ne yaptınız ?
nannn bana da söle çıbıkkk neden bahsediyonuz nann :uhm:
abuu bu kramplar bende de çok oluy action lan bi alakası var mıdır acep nan :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?