2009 Kasm Anneleri

artık sevinmişmi bilemem baksana cimri dedi bağaaaa bi sümüklü mendil yollasam yeridir şimdi demi kıııııııı
tşk canısı iyiyiz çok şükür seni ösledik çokkopuyorumnanaktan
hayırlı olsun cnm iyi günlerde kullanın inşallah
ayy evet bende sizleri çok özledim Şeniz

artık sevinmişmi bilemem baksana cimri dedi bağaaaa bi sümüklü mendil yollasam yeridir şimdi demi kıııııııı

ayy evet bende sizleri çok özledim Şeniz

heeee hak etti kızz kaydirigubbakcemile3 nan siz bide aynı sehirde kargomu yapcanız bırak gelsin alsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende şaka yapıyom kızzz öp öp bende seni öpem nanaktan
yok nan sevmiyom ben o ismi aslında manası hoş güzel emme ne bilem ısınamadım:umursamaz:

yolla bacım yollaaaaa
kurban olurum ben senin sümüklüü mendilineeee opuyorumnanaktan
çüşşş nan o kaadarda değel şaka yapıyok herhalde gel al nan hediyeni bi şehirde kargomu olur nan adama gülerler haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
heeee hak etti kızz kaydirigubbakcemile3 nan siz bide aynı sehirde kargomu yapcanız bırak gelsin alsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hiç sorma gelsin alsın demi eminönüne gitmesini bilen buryada gelür demi a.s

burcumurat nası beşik? kullanışlı mı sence ben çok kararsız kaldıydım da
of ağırlık çöktü be tuğba birazdan kalkmak yemek yapmak lazım

canım bende çok kararsız kalmıştım bi arkadaşim sleper kullanıyor o çok memnunum dedi biraz daha araştırdım kraftın mama sandalyesi olma özelliği var yükseliyo diğerinde yok böyle bi özellik bide daha önce burada kullananlar vardı memnunum demişlerdi ona dayanarak aldık ama kullanışlı bişeye benziyor artık deneyip görücez :dance::dance::dance:

patiğimin ponponlarını yaptım simdi koycam ciciş topiğine
kızz krispi hosgeldin gece dedim ama erken cıktın bacım
nasılsın nasıl gecti tatilin
güle güle büyütün bebişinizi

patiğimin ponponlarını yaptım simdi koycam ciciş topiğine
kızz krispi hosgeldin gece dedim ama erken cıktın bacım
nasılsın nasıl gecti tatilin
güle güle büyütün bebişinizi

sağol canım kusura bakma yaaa dün gece çok yorgundum ölesine girdim emme gözlerim kapanidi valla

anaaaam kızlrdan biri az önce beşik için bi link verdi ya orda kraft dondy gösteriliyo bi baksana nasıl da tam oalrka yatırılmış bebiş:) hey maaşallah bebiş de çok şeker.

evet ben de kullanışlı die düşünüyorum ama netten çok baktım bi yerde 302 ye buldum neresiydi kaybettim daha doğrusu kaydetmiştim de bilgisayar çöktü kızlar ya tüm resimler de gitmiş

uleeynnnnnnnnnnnnnn krispi karusuuuuuuuuuuu hoşgeldin naaannn alkisalkisalkis
hele annat olum naptın ne ettin neler yedin delikafadulden
kaç kilo aldın yeni ölçülerin nelerdür hemi annat bakam looooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…