2009 Kasm Anneleri

hee ben varım :lepi: yarım bardak suya koyup içiysin :kedi:

kocişin işi varımış yemeee gelmiyy allahtan ekmeem vardı daa bende atıştırmalık bişiler yedim bitti gittiiii

hadi gene iyisin nann kaydirigubbakcemile5

anam kötü nan ölede hakkatt :sinifsinif:

allah kabul etsin cnmmm :Saruboceq:
ohh yap sende tatlıyıı becerüklü karuu zemuszemus

hee markete yolladım bizim kızı ay ne kötüyüm demi az önce neen geldi diyodum lülülülülülü

:jeyyar::jeyyar: hainnn :jeyyar:

slm itekim nerde kaldın nann lmaz:
heeyy maşallahh cnmmm ensarcığımızaaa
hade bakalım inşallah testlerde iyi çıkarr :Saruboceq:

bana da onda virdi doktorum
ablamada hamile iken ankarada doktoru bunu vermiştii

hımmm iyi geliyomu bacım... dün çok kötü oldu çünkü korkuyom bi daha olcak diye :çok üzgünüm:

MUREDA senle bi güzeli daha kabul ettim face ime ama kim bilmiyom:1rolleyes: adı Ne.. Çe... Ak...

kendimi dışarı atmışken ancak girebildim hazır annemde enese bakıyorkenkaydirigubbakcemile3

ooo itek hanımm napıyonussss
satıcı itek nolcakkkk ben keçiörene kaa gelemde seni görmeden geri dönem allahtan reva mı nan neeen gelmedin nalçakkk

hımmm iyi geliyomu bacım... dün çok kötü oldu çünkü korkuyom bi daha olcak diye :çok üzgünüm:

MUREDA senle bi güzeli daha kabul ettim face ime ama kim bilmiyom:1rolleyes: adı Ne.. Çe... Ak...

tamm decektim buldun kızz kaydirigubbakcemile3
iç magnezyumu cnm çok iyi geliyoo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kendimi dışarı atmışken ancak girebildim hazır annemde enese bakıyorkenkaydirigubbakcemile3

uyanık gacıııı zemuszemuszemuszemus

ayy şey kem küm ben daha içmedim nan :kedi: üstelikte doktorum ısrarla onun çok önemli olduğunu sadece kasılma olduğunda deel her akşam düzenli olarak içmemi söledi ama ben daha hiç içmedim :kedi:
ama şöyleki ben tam kendimi hazırladım başliyacadım cır cır oldum doktor magnezyumu 3 gün kes dedi daha bende dimedim ki karuya ben zaten içmiyom deyü kaydirigubbakcemile3 işte bi iki güne kalmaz başlicam ama kendime söz verdim bu işin şakası yok anacım dr ne ilaç verdiyse içmek lazımm kaydirigubbakcemile5

ooo itek hanımm napıyonussss
satıcı itek nolcakkkk ben keçiörene kaa gelemde seni görmeden geri dönem allahtan reva mı nan neeen gelmedin nalçakkk
siz sattınız kuzum beni bana gelin dedim gelmediniz bi tutturdunuz dışarı sonra o gece bende cırcır olmuşum sancıdan öldüm valla
ama hep aklım sizde kaldı bu gacılar ne yapıyor diye:gitme:

geçmiş olsun kıs sende mi cırcırcılara eklendin:roflol:
geçen gece geberdim valla ağrıdan
şimdide annem oldu 3-4 gündür çekiyor

yaa tuba eğer krispiye gidersek eminönüne de uğriyak gı senin aldığın şeker malzemelerinden bende alam nan olur mu hacı

tamm decektim buldun kızz kaydirigubbakcemile3
iç magnezyumu cnm çok iyi geliyoo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam canım içerim .... yarın kurumdaki doktora yazdıram da içem bari. inşallah bu gece kramp girmez:1no2:

döverim seni haaaa:mymeka: niye içmedin kızım hastamısın sen.... iyi olunca başlıyosun hemen tamam mı vereliniortak

benim adamım geldi... yemek hazırlıyo adam gidem de yardım edem bari... hadi kaçtım ben

hade by cnmm afiyet olsuunn opuyorumnanaktan

hadi byyyyyyy tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…