kızlar bişe sorcam... dün gece bacağma acayip bi kramp girdi bugün doktoru aradım... magnezyum alman gerekiyor dedi.. bi ilaç adı verdi onu alcam...
ilacın adı şöyle MAGNEZYUM DİASPORAL ŞASE.. bu ilacı kullanan var mı aranızda?
kocişin işi varımış yemeee gelmiyy allahtan ekmeem vardı daa bende atıştırmalık bişiler yedim bitti gittiiii
öfff bende yatacaaadım kapı çaldı ay şu aile apartmanın en gıcık tarafı da bu olsa gerenk zar zar kapı mok var sanke :sinifsinif: eşimin yeğeni gelmiş öölece oturdu nan bişi yaptımızda yok ay ben yatacam desem ii der o pc nin başına geçer iice sinir olurum sora elinden bilgisayarı al alabilirsen haa
ay temüzlük bitti de yarın anacıma misafir gelcemiş kadın ramazandan dolayı hatime başladı iki yere gidio allah kabul etsin vakit yok tatlı olarak sen bişi yaparmısın dedü ulen evde malzeme yok daha kociş gelcekteee alışverişe gidilcekteee hazırlık yapılcak abuu yandık nan :)
hee markete yolladım bizim kızı ay ne kötüyüm demi az önce neen geldi diyodum lülülülülülü
slm güzeller beb geldiiiiiiim
bugün bebişimi görmeye gittim evde değildim yeni haber veriyim dedim
oğluşum maş.çok sağlıklıymış 1000 gr.olmuş tombalağım
yarın sabahta şeker yüklemesi için gideceğim
sancılarımın olduğunu söyleyince idrar tahlili verdi dr.muz yarın onuda yaptıracağım
sizler nasılsınız fıstıklar
bana da onda virdi doktorum
ablamada hamile iken ankarada doktoru bunu vermiştii
hee ben varım :lepi: yarım bardak suya koyup içiysin :kedi:
hadi gene iyisin nann kaydirigubbakcemile5
anam kötü nan ölede hakkatt :sinifsinif:
allah kabul etsin cnmmm :Saruboceq:
ohh yap sende tatlıyıı becerüklü karuu zemuszemus
:jeyyar::jeyyar: hainnn :jeyyar:
slm itekim nerde kaldın nannlmaz:
heeyy maşallahh cnmmm ensarcığımızaaa
hade bakalım inşallah testlerde iyi çıkarr :Saruboceq:
hımmm iyi geliyomu bacım... dün çok kötü oldu çünkü korkuyom bi daha olcak diye :çok üzgünüm:
MUREDA senle bi güzeli daha kabul ettim face ime ama kim bilmiyom:1rolleyes: adı Ne.. Çe... Ak...
kendimi dışarı atmışken ancak girebildim hazır annemde enese bakıyorkenkaydirigubbakcemile3
hımmm iyi geliyomu bacım... dün çok kötü oldu çünkü korkuyom bi daha olcak diye :çok üzgünüm:
MUREDA senle bi güzeli daha kabul ettim face ime ama kim bilmiyom:1rolleyes: adı Ne.. Çe... Ak...
acık uzanam dedim aklım burda kaldııı :enbuyukkk:
acık uzanam dedim aklım burda kaldııı :enbuyukkk:
siz sattınız kuzum beni bana gelin dedim gelmediniz bi tutturdunuz dışarı sonra o gece bende cırcır olmuşum sancıdan öldüm vallaooo itek hanımm napıyonussss
satıcı itek nolcakkkk ben keçiörene kaa gelemde seni görmeden geri dönem allahtan reva mı nan neeen gelmedin nalçakkk
ayy şey kem küm ben daha içmedim nan :kedi: üstelikte doktorum ısrarla onun çok önemli olduğunu sadece kasılma olduğunda deel her akşam düzenli olarak içmemi söledi ama ben daha hiç içmedim :kedi:
ama şöyleki ben tam kendimi hazırladım başliyacadım cır cır oldum doktor magnezyumu 3 gün kes dedi daha bende dimedim ki karuya ben zaten içmiyom deyü kaydirigubbakcemile3 işte bi iki güne kalmaz başlicam ama kendime söz verdim bu işin şakası yok anacım dr ne ilaç verdiyse içmek lazımm kaydirigubbakcemile5
ulan kk yokken napiydik nan biz laelaelaelaelae
tamm decektim buldun kızz kaydirigubbakcemile3
iç magnezyumu cnm çok iyi geliyoo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy şey kem küm ben daha içmedim nan :kedi: üstelikte doktorum ısrarla onun çok önemli olduğunu sadece kasılma olduğunda deel her akşam düzenli olarak içmemi söledi ama ben daha hiç içmedim :kedi:
ama şöyleki ben tam kendimi hazırladım başliyacadım cır cır oldum doktor magnezyumu 3 gün kes dedi daha bende dimedim ki karuya ben zaten içmiyom deyü kaydirigubbakcemile3 işte bi iki güne kalmaz başlicam ama kendime söz verdim bu işin şakası yok anacım dr ne ilaç verdiyse içmek lazımm kaydirigubbakcemile5
ulan kk yokken napiydik nan biz laelaelaelaelae
tamam canım içerim .... yarın kurumdaki doktora yazdıram da içem bari. inşallah bu gece kramp girmez:1no2:
döverim seni haaaa:mymeka: niye içmedin kızım hastamısın sen.... iyi olunca başlıyosun hemen tamam mı vereliniortak
benim adamım geldi... yemek hazırlıyo adam gidem de yardım edem bari... hadi kaçtım ben
tamam canım içerim .... yarın kurumdaki doktora yazdıram da içem bari. inşallah bu gece kramp girmez:1no2:
döverim seni haaaa:mymeka: niye içmedin kızım hastamısın sen.... iyi olunca başlıyosun hemen tamam mı vereliniortak
benim adamım geldi... yemek hazırlıyo adam gidem de yardım edem bari... hadi kaçtım ben
ne bilem ayy sankim doğduğumdan beri var gibiiii delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?