ne tığı bee 10 numero şiş gibi karuyum benn delikafadulden
zaten sana gezmek olsunda ne olursa olsunnnnbağa uyar fallaa :jeyyar:
bakalım arif beye uyacakmı nan:roflol::roflol::roflol:
kaç kilosun kııııı cerin
krispii gıı bu tuba karusu bağa da güvenmezdi de ben aklandım angaralı hatunlarla buluştum ya kızlar saolsun kötü referans olmadı heral ondan güvendi yohsam ben kendilerinden aylardır rendevu almaya çalışıyom gıı bağa da hep arifi bahane ediydi haa
krispii gıı bu tuba karusu bağa da güvenmezdi de ben aklandım angaralı hatunlarla buluştum ya kızlar saolsun kötü referans olmadı heral ondan güvendi yohsam ben kendilerinden aylardır rendevu almaya çalışıyom gıı bağa da hep arifi bahane ediydi haa
zaten sana gezmek olsunda ne olursa olsunnnn
bu gidişlenn sokaklarda doğurcan bebeniii delikafadulden
hiçüşenmedin burdan taaaaaaaaaa angaraya gidip angaralı karılarlan bilem buluştunn
tabi tabiii kızım görenlerr söyledii yutturamazsıınn
göbeğin bilem yokmuşşşş :umursamaz:
demeyin nan böleeee :çok üzgünüm:
artık iyi kötü benim herifi tanıyonusss :çok üzgünüm:
yoksam ben okaa yabani bi karı mıyımm :çok üzgünüm:
o değil adamı boşattıracanızz bana sonunda heeeedelikafadulden
bebem babasız büyücekkk mafoldumben
hee hacı gezerun bennn sositososito
nan arife illa her ayrıntıyı sölemek zorundamısın arkadaşa didiom de olmamı
yok nan zayıfsın zayıf ben 64 kiloyum nan 4 kilo alkdım şu ana kadarheh güzel soru nan 60 kiloyum 60 kiloluk tığ mı olur muş bu boynan aklın yolu bir yane deel mi kaydirigubbakcemile3
ben zayıf mayıf deelim göbeem de var zattın görünce anlicanız yavrım saolsun angaralı hatunlaaa iltifat ediyleee opuyorumnanaktan
demeyin nan böleeee :çok üzgünüm:
artık iyi kötü benim herifi tanıyonusss :çok üzgünüm:
yoksam ben okaa yabani bi karı mıyımm :çok üzgünüm:
o değil adamı boşattıracanızz bana sonunda heeeedelikafadulden
bebem babasız büyücekkk mafoldumben
her yere çıkarken sölerim ben onaa
ayrıca tüm arkadaşlarımıda tanıyooo
artık o tanıdığı arkadaşlarımdan birinin adını vericem ölee çıkıcaam başka yolu yokk
ama yinede zor olucak du bakalımmm
yaaaa efet benimde aklımda yokdu emme bu qarılar insanı yoldan çıkarıyyayy ebişko çok tatlı bunnar yaa hay ya rebbim insana zornan şeker sepet yaptırcanız haaaaaaaaaaaaaa ben düşünmüyodum aslında ama şu tuba karusunun yolladığı kebelekli varya hoşuma gitti de höf ne bülem yapsam mı acep CADIARZU
vaaayy repliğe bak nannnn amma acitasyon heee gulümm her herif yimezz emme denemek lazım tabeehee bak ne de biliyinmii
'''askım bişey lazımmı''''''
''''aaaaaayy geliyomusun aşkım yaaaa mafoldumben daha toz bezi elimde yaaaa yemek yokkkiii ne lazım olsuunnn '''''''
'''''tamam ozaman ben gelim bakalım aşkımm '''''''
'''olur yaa sen bi gelde çok yooruldum zaten beeennn hiç halim yookkk '''''
:roflol::roflol::roflol:
nan sırf buluşmak içinmi gittin ankaraya yoksam iş dolayısıylamı yolun düştü nan
her yere çıkarken sölerim ben onaa
ayrıca tüm arkadaşlarımıda tanıyooo
artık o tanıdığı arkadaşlarımdan birinin adını vericem ölee çıkıcaam başka yolu yokk
ama yinede zor olucak du bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?