yok nan zayıfsın zayıf ben 64 kiloyum nan 4 kilo alkdım şu ana kadar
şaka yapıyok nan bize bakma sen kıskandığından yapıyodur kocişin seven insan kıskanır demi o biraz fazla gösteri o kaaa yani
kızlar şimdi çıkayım namaz kılmadım daha yemek yapacam nan gelirim akşama
yaaaa efet benimde aklımda yokdu emme bu qarılar insanı yoldan çıkarıyy
vaaayy repliğe bak nannnn amma acitasyon heee gulümm her herif yimezz emme denemek lazım tabee
nan ebiş sen bugün nehiriwer karısını geçtin heeee kaydirigubbakcemile3kıslaar uyku seti almıcaktım emme bu nehir karısı özendirdi falla baksanıza şunnara
Yorgancıoğlu Bebek Butik eyiz
yoh nan ölede yalan olur alla korusun bi sorun çıkmasın dışarda buluşuruk olmadı
vayy arif befendi vaayyy evde oturunca neen horazlanıyo nan benimkide mi öle olcek acepp :bbo:
kıslaar uyku seti almıcaktım emme bu nehir karısı özendirdi falla baksanıza şunnara
Yorgancıoğlu Bebek Butik eyiz
iyi akşamlar kıslar öptüm sizi
ben 80 kiloyum delikafadulden
yaa bne bi senedir ewdeyimm ondan önce çalışıyodum benim adam bana hiiiççç karışmıyoduuuu giderdim arkadaşlarlan gezerdim hafta sonları akşamlarıı hiçbişey demezdii
ne zamanki evde oturmaya başladımm karışmaya başladıııı delikafadulden
ama eminönüne gidecükk diyebülüsünnn yalanda deel yane
slm kızlar nasılsınız.çok yourgunum 2 dk bakayım çıkıcam.yemeğe girişmem lazım gece dönücem.herkes iidir umarım...
bizde bugün hastaneye gittik.koçişin parmağı çatlak çıktı.dün nasıl baktılarsa röntgenemafoldumben.alcıya aldılar kolunu...7 günde raporlu.hayırlısıyla gecer inşşş...
ben kaçıyorum şimdi akşama uğrarım hepiniziii öpüyorum sevgiyle....opuyorumnanaktan
bende 49 kiloyum yaaa 4 kilo aldımm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
49 muuuu :roflol:
benden bi kilo fazlasın bende 48 kiloyumm :roflol: :roflol: :roflol:
nan ebiş sen bugün nehiriwer karısını geçtin heeee kaydirigubbakcemile3
ben ayarlıcam bişeyler nan gelmeyin üstüme üstümeee delikafadulden
kızlar oleyyyyy ablamda hamileymhihoyyytişhihoyyythihoyyyt
anacım ne doğugan aileyiz böle
5 kız kardeşiz
4 kız hamile
birinde de tam 3 çoçuk var daha da kazaya uğramayalım deyü bağlattı artık yoksam kesin ondan da gelirdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
2009 un kardeş hamileleri geliyorrrrrrrrrrrr
meraba kızlar benim kociş KRAFT DONDY BEŞİK almış çok cüzeeeeeeeeeel :))
slm kızlar nasılsınız.çok yourgunum 2 dk bakayım çıkıcam.yemeğe girişmem lazım gece dönücem.herkes iidir umarım...
bizde bugün hastaneye gittik.koçişin parmağı çatlak çıktı.dün nasıl baktılarsa röntgenemafoldumben.alcıya aldılar kolunu...7 günde raporlu.hayırlısıyla gecer inşşş...
ben kaçıyorum şimdi akşama uğrarım hepiniziii öpüyorum sevgiyle....opuyorumnanaktan
kızlar bişe sorcam... dün gece bacağma acayip bi kramp girdi bugün doktoru aradım... magnezyum alman gerekiyor dedi.. bi ilaç adı verdi onu alcam...
ilacın adı şöyle MAGNEZYUM DİASPORAL ŞASE.. bu ilacı kullanan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?