2009 Kasm Anneleri

yok nan zayıfsın zayıf ben 64 kiloyum nan 4 kilo alkdım şu ana kadar

şaka yapıyok nan bize bakma sen kıskandığından yapıyodur kocişin seven insan kıskanır demi o biraz fazla gösteri o kaaa yani

ben 80 kiloyum delikafadulden
yaa bne bi senedir ewdeyimm ondan önce çalışıyodum benim adam bana hiiiççç karışmıyoduuuu giderdim arkadaşlarlan gezerdim hafta sonları akşamlarıı hiçbişey demezdii
ne zamanki evde oturmaya başladımm karışmaya başladıııı delikafadulden

slm kızlar nasılsınız.çok yourgunum 2 dk bakayım çıkıcam.yemeğe girişmem lazım gece dönücem.herkes iidir umarım...
bizde bugün hastaneye gittik.koçişin parmağı çatlak çıktı.dün nasıl baktılarsa röntgenemafoldumben.alcıya aldılar kolunu...7 günde raporlu.hayırlısıyla gecer inşşş...
ben kaçıyorum şimdi akşama uğrarım hepiniziii öpüyorum sevgiyle....opuyorumnanaktan

kızlar şimdi çıkayım namaz kılmadım daha yemek yapacam nan gelirim akşama

tamam cnmm opuyorumnanaktan ağsama görüşürükkk opuyorumnanaktan

yaaaa efet benimde aklımda yokdu emme bu qarılar insanı yoldan çıkarıyy
vaaayy repliğe bak nannnn amma acitasyon heee gulümm her herif yimezz emme denemek lazım tabee

hee bi denemekte fayda var yaavvv kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslaar uyku seti almıcaktım emme bu nehir karısı özendirdi falla baksanıza şunnara

Yorgancıoğlu Bebek Butik eyiz

ebeişim bunnarda çok pahalı ayyyy :kedi::kedi:

iyi akşamlar kıslar öptüm sizi

hade gülümm görüşrüüz geneee opuyorumnanaktan

bende 49 kiloyum yaaa 4 kilo aldımm delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ama eminönüne gidecükk diyebülüsünnn yalanda deel yane

slm melekk anneeemm opuyorumnanaktan
ayyy cnm iyiki gittiniz bidahaaa,allah beterinden korusun acil şifalar versin cnmm :Saruboceq::Saruboceq:

maşallah canım gözünüz aydın

meraba kızlar benim kociş KRAFT DONDY BEŞİK almış çok cüzeeeeeeeeeel :))

hayırlı olsun... güle güle kullansın bebişin...

tekrar geçmiş olsun canım.. üzme kendini iyileşir yakında.. allah beterinden saklasın... a.s

kızlar bişe sorcam... dün gece bacağma acayip bi kramp girdi bugün doktoru aradım... magnezyum alman gerekiyor dedi.. bi ilaç adı verdi onu alcam...

ilacın adı şöyle MAGNEZYUM DİASPORAL ŞASE.. bu ilacı kullanan var mı aranızda?

kocişin işi varımış yemeee gelmiyy allahtan ekmeem vardı daa bende atıştırmalık bişiler yedim bitti gittiiii

bana da onda virdi doktorum
ablamada hamile iken ankarada doktoru bunu vermiştii

öfff bende yatacaaadım kapı çaldı ay şu aile apartmanın en gıcık tarafı da bu olsa gerenk zar zar kapı mok var sanke :sinifsinif: eşimin yeğeni gelmiş öölece oturdu nan bişi yaptımızda yok ay ben yatacam desem ii der o pc nin başına geçer iice sinir olurum sora elinden bilgisayarı al alabilirsen haa

ay temüzlük bitti de yarın anacıma misafir gelcemiş kadın ramazandan dolayı hatime başladı iki yere gidio allah kabul etsin vakit yok tatlı olarak sen bişi yaparmısın dedü ulen evde malzeme yok daha kociş gelcekteee alışverişe gidilcekteee hazırlık yapılcak abuu yandık nan :)

slm güzeller beb geldiiiiiiim
bugün bebişimi görmeye gittim evde değildim yeni haber veriyim dedim
oğluşum maş.çok sağlıklıymış 1000 gr.olmuş tombalağım
yarın sabahta şeker yüklemesi için gideceğim
sancılarımın olduğunu söyleyince idrar tahlili verdi dr.muz yarın onuda yaptıracağım
sizler nasılsınız fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…