ayy maşallah yaa emen değişiyolarr
mersü cnmmm opuyorumnanaktan
slm tatlişkoomm opuyorumnanaktan
ben aslaa tutamam yaa susuz ölür kalırımm :bbo::bbo: bebeme bişey olur bidee allah korusuun :Saruboceq:
bide miğren tutar beni çok ac kalınca :bbo:
bana tut diyo baktınki çok zorlanıyosun bırakırsın diyo
buseye süt verirken denk gelmişti ramazan bir ay yedim ramazanı kışın hepsini tuttum
dinde eğer hamile bayanlar bebeğin beslenmesinden endişe duyacaklarsa tutmayabilirler diye yazıyo bide emziren anneler için aynı şeyi söylüyo
heee işte amniyo sıvısı azalaır allah korusun beslenemezki kalsın yaaa tutarım kışın borçlarımı demi
bana tut diyo baktınki çok zorlanıyosun bırakırsın diyo
buseye süt verirken denk gelmişti ramazan bir ay yedim ramazanı kışın hepsini tuttum
dinde eğer hamile bayanlar bebeğin beslenmesinden endişe duyacaklarsa tutmayabilirler diye yazıyo bide emziren anneler için aynı şeyi söylüyo
heee işte amniyo sıvısı azalaır allah korusun beslenemezki kalsın yaaa tutarım kışın borçlarımı demi
hem tutsak bile aklımız hep bebişlerde olacağı için bence sevabıda olmaz zati.
kenyanın dediği gibi dinimiz kolaylıklar dini.
yaa benimde başım ağrıyo aç kalınca bide buse var onunlada ilgileniyorum o baş ağrısıyla işkenceye dönüşür ramazan demi
anama bakarsan eğer tutarsan sevabı daha fazla olurmuş
annem beni oruclu agzıylan dogurmus bana ilk basta tut dedi simdi karısmıyo ama tutsam cok memnun olcak bana bişi olmadı sanada olmas diyo
sonucta dinimiz kolaylık dini ilac falan kullanıyoruz su içmemiz gerekiyo hamilelikte ve hastalıkta Allah kolaylık vermiş seneye tutarız inş.
selam kızlar nasılsınız bakem
aranızda ramazanı tutacak olan varmı annem bana tut diyo hiç bişey olmaz bebeğe diyo ben şahsen tutmak istemiyom bebek beslenemez diye günler çok uzun 17 saat aç kalmak var kendim için değelde bebek için tutmak istemiyom
iyi geceler canımmm
Eeyore ve Pooh Disney Çocuk Halısı | Disney Halı | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası
kızlar şu halıyı beğendik. fiyatı sizce nasıl?
bende tutmayı düşünmüyorum günler çokı uzun açlık bi yana başıma ağrı girerse çok fena olurum doktor zaten kesinlikle izin vermez
bebeğe bişi olcanı zannetmiyom ama yinede tutmicam zaten dayanamam artık normalden farklıyız bunu kabul etmek lazım ilacı var bu işin suyu var tansiyon düşer ne bülem hem tutmayabilirsin farz diil bu dönemde
eskiler hep tutmuşta ona bakarsan onnar ne doktor görmuş ne bulantı çekmiş kimisi tarlada doğurmuş biz onnar gibimiyuk anam çalmadan oynuyoh yemiyek bebelerin başını sora allah korusun yani bişi olca tutar belki oruçtan olmaz ama bi ömür vicdan azabı acaba tutmasam olmaz mıydı deyu ne bulem
yavv kızlar şu benim takvim heç erkek bebeye uymuyo yaaa çiçekli böcekli olmuyo karizma şimdiden çizilmiş vaziyette hemde yanlış takvim kalan güne bakarsanız bi ay sonra doğuracam töbe töbeee yaaa bana birisi takvim ayarlasın yaaa lütfeeeeeeennnnnnnnnnnnn
uykum geldi ben kacayumm
öpüldünüz kislaropuyorumnanaktan
Eeyore ve Pooh Disney Çocuk Halısı | Disney Halı | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası
kızlar şu halıyı beğendik. fiyatı sizce nasıl?
hehhee Allah biliyo bizi işttee sabrıda öğretiyor bizeee yoksa yanmıştık hakikateen zemuszemus dün arkadaşım sezeryan yapmıştı hastaneye uğradım gene bebek dünden bugüne deişmiş sankimm çok tatlıydıı prenses yaaa
hemi naann sende bi de migren mi var oyy oyyy tamm oruç tutcak adamsın haa
yok nan migren muredada var yanlış okuyon ama eğer aç kalınca başı ağıran kişi nin migreni olur diyosan o zaman bebdede var bildiğim kadarıylan yok kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?