2009 Kasm Anneleri

yaa benimde başım ağrıyo aç kalınca bide buse var onunlada ilgileniyorum o baş ağrısıyla işkenceye dönüşür ramazan demi

hem tutsak bile aklımız hep bebişlerde olacağı için bence sevabıda olmaz zati.
kenyanın dediği gibi dinimiz kolaylıklar dini.

kadir gecesi tutmak istiyorum ama
diğer zamanlardA tutmıcam

ben gecen yil ramazan icinde ameliyat oldum 17 gününü yedim ramazanin mecburiyetten daha sonra iyilestim günlerde kisalmisti birazcik hepsini tuttum borclarimin...

yaa benimde başım ağrıyo aç kalınca bide buse var onunlada ilgileniyorum o baş ağrısıyla işkenceye dönüşür ramazan demi

daha 2 gün önce nihat hatipoğlu hamilelere farz değil dedi.
ve tutmasalar daha iyi gibi ima ettii..:kedi:
ben o baş ağrısını aslaaa çekemem cnmm lmaz: normalde çok kuvvetli ağrı kesici içiyom şimdi ilaçta yok lmaz:lmaz:
borclancaz artık allah affetsin :Saruboceq:

yavv kızlar şu benim takvim heç erkek bebeye uymuyo yaaa çiçekli böcekli olmuyo karizma şimdiden çizilmiş vaziyette hemde yanlış takvim kalan güne bakarsanız bi ay sonra doğuracam töbe töbeee yaaa bana birisi takvim ayarlasın yaaa lütfeeeeeeennnnnnnnnnnnn

bebeğe bişi olcanı zannetmiyom ama yinede tutmicam zaten dayanamam artık normalden farklıyız bunu kabul etmek lazım ilacı var bu işin suyu var tansiyon düşer ne bülem hem tutmayabilirsin farz diil bu dönemde
eskiler hep tutmuşta ona bakarsan onnar ne doktor görmuş ne bulantı çekmiş kimisi tarlada doğurmuş biz onnar gibimiyuk anam çalmadan oynuyoh yemiyek bebelerin başını sora allah korusun yani bişi olca tutar belki oruçtan olmaz ama bi ömür vicdan azabı acaba tutmasam olmaz mıydı deyu ne bulem

evet haklısın bacım bişey olursa vijdan azabı çekerim

anam bene özge yaptıı ona derük yaparr :teselli:

uykum geldi ben kacayumm
öpüldünüz kislaropuyorumnanaktan

hadi by cnmm opuyorumnanaktan tatlı rüyalaarrr opuyorumnanaktan

cnm halı çok ciciiii :lepi:
ama sankim pahalıyaaa 3mt falan 140 çok bence :kedi::kedi:

aa doğru ya arkadaşın sezeryan olcak tı ohh bebişine kavuşmuş ne guzel darısı hayırlısıynan hepimiizn başına işallahh
nasıl sezeryan çok zorluyomu arkadaşını

yok nan migren muredada var yanlış okuyon ama eğer aç kalınca başı ağıran kişi nin migreni olur diyosan o zaman bebdede var bildiğim kadarıylan yok kaydirigubbakcemile3

benimde ac kalınca,güneşte kalınca ,uykusuz kalınca,yol gidince oluyy mafoldumben
amaaa hamile kalıncak heç olmadıı rabbim yüzüme baktıı :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…