2009 Kasm Anneleri

naberin kızlarr keyiflker nasıll ben bugün doğalgazcıları bekliyodumm dün mutfağı holu kaldırmıştım sabah bekledik adamları üç gündür üst kattaki komşuyu bekletiyolarmış 2 çocuğu var perişan haldelermiş bugün onlara döşendii yarın bize inşş bizde kızkardeşimle alışverişe gittik çanta aldım spor çok şık bişey bbek anne çantası bide puset aldık bebeğee baya eksikler tammalandıı beşiğide beğendim eşim rangine karar verince yapıcak inşşş

güle güle kullansın bebiş cnmmm :Saruboceq:

ay markete gittik kocişnen allam nefes nefese kaldım ya bu kadar nefesimin daralması normal mi ki acep siz ne alemdesiniz bu konuda hatunlaa bu arada marketin içinde oluy bu can çekişmelerim bi de oraya kaa yürüsem demek hepten mefta olazammm :bbo:

zemuszemus
bende öleyim bilionmu dötümden soluom zemuszemuszemuszemus

normal canikom kocaa bebişleri tasıyok içimizde ciğer felan daraldıı :sinifsinif::sinifsinif:

bende öyleyim cicim azcik yürüyeyim kalbim agzimdan cikicak gibi nefes nefese kaliyorum...

destna hayırlı olsun aldıkların cnmmm hoşgeldin

hoşbulduk saol canım daha güzelleri siizn olsun inşş bebeğin eşyalarının çoğu köyde benim ev küçük diye getirmedim şimdiiden şu inşşatt işim bitsin resimleyecem inşş

bide bugün bi bakım çantası gördüm sevil babynin 25 milyona içinde burun aspiratörü makas tırnak makası tarak diş kaşıma aparatı parmağına takılan .bide ateş ölçer vardı bana çok uygun geldii ama paramı bitidiriğim için alamadım bi dahaki sefere inş sizce nasıl fiyatı

eyi yane herkes tıknefes o zaman sorun yok sürü psikolojosi içimi rahatlattı yauww kaydirigubbakcemile3

hee naaann bebeler büyüdükçe organlar içerde arkayı beşliyo valla gebereces :roflol:

aynen öle olacak nann kaydirigubbakcemile3 eski midemin yerinde bebenin ayağı var nann :roflol::roflol:

eyi yane herkes tıknefes o zaman sorun yok sürü psikolojosi içimi rahatlattı yauww kaydirigubbakcemile3

hee rahat ol bacımm hep aynıyıkk :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…