kızlar daha öce dalin deterjanııı 15 e almısıtm bugün deterjan artı yumusatıcıyı 15 e buldum aldım ikiside 2 şer litre
yok cnm yöresel marketimizdeee servet marketler zincri :)))
ben daha bebek bakım urunleri ve deterjan cart curt olaylarına girmedim yauww
naberin kızlarr keyiflker nasıll ben bugün doğalgazcıları bekliyodumm dün mutfağı holu kaldırmıştım sabah bekledik adamları üç gündür üst kattaki komşuyu bekletiyolarmış 2 çocuğu var perişan haldelermiş bugün onlara döşendii yarın bize inşş bizde kızkardeşimle alışverişe gittik çanta aldım spor çok şık bişey bbek anne çantası bide puset aldık bebeğee baya eksikler tammalandıı beşiğide beğendim eşim rangine karar verince yapıcak inşşş
benimse sadece halım perdem kaldı zemuszemuszemuszemus
ay markete gittik kocişnen allam nefes nefese kaldım ya bu kadar nefesimin daralması normal mi ki acep siz ne alemdesiniz bu konuda hatunlaa bu arada marketin içinde oluy bu can çekişmelerim bi de oraya kaa yürüsem demek hepten mefta olazammm :bbo:
benimse sadece halım perdem kaldı zemuszemuszemuszemus
ay markete gittik kocişnen allam nefes nefese kaldım ya bu kadar nefesimin daralması normal mi ki acep siz ne alemdesiniz bu konuda hatunlaa bu arada marketin içinde oluy bu can çekişmelerim bi de oraya kaa yürüsem demek hepten mefta olazammm :bbo:
benim oda kalmadıııı :roflol::roflol:
nan manyah ne ara geldin de yazdın hemen abuu iyi saatte olsunlaaa :1shok::1shok:
normal canikom kocaa bebişleri tasıyok içimizde ciğer felan daraldıı :sinifsinif::sinifsinif:
destna hayırlı olsun aldıkların cnmmm hoşgeldin
hee naaann bebeler büyüdükçe organlar içerde arkayı beşliyo valla gebereces :roflol:
eyi yane herkes tıknefes o zaman sorun yok sürü psikolojosi içimi rahatlattı yauww kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?